Gość: Rzeszowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:06 Ika, wiedz że bez względu na to, co napiszesz jutro rano w swoim wątku (przeznaczonym już do usunięcia) i wbrew temu co prawdopodobnie o sobie myślisz, jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rohan Re: Do Iki z Przemyśla IP: 80.51.255.* 10.05.05, 18:00 Daj jej spokój. To biedna, skrzywdzona przez los kobieta. Ja np. tylko współczuję lustrom, które muszą ja odbijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Do Iki z Przemyśla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:17 co się kobiety czepiacie, nierzadko ma rację w tym co pisze, moze nieco przesadza, ale czy aż potrzeba wytaczać armaty przeciwko kobiecie, która co by nie powiedzieć ma wyobraźnie i zna się na rzeczy, przy tym ma cięty i jadowity sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dev Re: Do Iki z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:27 Odróżnij sarkazm i inteligencję od bezczelnego wytykania innym wad, które w większości są hiperbolizacją lub wytworem chorej wyobraźni tej frustratki. Jeśli chce prowokować do dyskusji to niech robi to w inny sposób. A może przydałoby się popatrzeć na siebie zanim zacznie się oceniać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator_rz Re: Do Iki z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:39 Przypomnę tylko jak ta godna politowania kobieta skopiowała w calości wątek z forum Lublin, w którym pisała o budowie portu w Rzeszowie. Teraz też przepisuje wszystko z innych szyderczych wątków lub z forum Przemyśl. Ale jej bełkot na tym forum na szczęście dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Hmmm... 10.05.05, 21:14 Skasować. Jakież to odkrywcze! Od wieków ów wynalazek błyskotliwy stosowano z wielkim zaangażowaniem. Taaa... Tradycja to podstawa tożsamości narodu. Tradycja święta rzecz! O światła części społeczności naszej tak trzymać i do boju! Najniższe ukłony! Zachwycony zdrowym odruchem M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
signal00 Re: Hmmm... 10.05.05, 21:16 Taak, MJ, Ty zawsze taki egzaltowany i zachwycasz się byle czym :) Najniższe ukłony, Signal nie-egzaltowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Hmmm... IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 23:14 moze by jacusie sobie poczytaly co pisza na temat przemysla a pozniej mialy pretensje do innych? ktos z jacusiow pisal w ktoryms z postow o belce i slomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avinash Re: Do Iki z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 07:32 Czekam na kolejny idiotyczny post Iki, napisze go z pewnością dziś rano. I myśli że Rzeszowianie przejmą się jej wypowiedziami po wczorajszym pięknym dla miasta dniu. Myślę że procesu intensywnego rozwoju Rzeszowa już nic nie zatrzyma. Ciekaw jestem czy ta sfrustrowana kobieta widziała projekty centrów handlowych Cushman&Wakefield i Galeria Nowe Miasto. I czy będzie chodzić do któregoś z dwóch nowych multipleksów. Odpowiedz Link Zgłoś