Dodaj do ulubionych

kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ?

12.05.05, 20:39
szukam osób, ( liucealiści , studenci , starsi) które są zainteresowane
przynaleznością do organizacji Młodzi Demokraci PO. Wszystkich którzy
intersują się sprawami lokalnymi, polityką i sprawiedliwością w naszym
regionie zgłoście się !!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wezyr Ja nie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:03
      Mam dość Unii Wolności !!!
      • Gość: antyyuppies Re: Ja nie ! IP: *.ds16.agh.edu.pl 12.05.05, 21:06
        "ciągnij się darmozjadzie !"

Jesteś młody i nie stać Cię na prawdziwą pasję w życiu ? Kiepsko z Tobą ...

NIE
      • Gość: BANDYTA naucz sie czytac IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:51
        Mlodzi Demokraci to nie Unia Wolnosci blyskotliwy chlopcze, ani Partia
        Demokratyczna. Troche wiedzy by sie przydalo niekoniecznie ksiazkowej.

A co do tematu to neizly apel akurat przed wyborami, wiem ze PO slabo stoi na
        Podkarpaciu ze strukturami, ale zeby tak szukac ulotkarzy to az zadziwiajacy,
        glos rozpaczy :)))
        • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:00
          Aż ta źle PO nie stoi bo mamy ponad 1050 członków a apel nie pochodzi od
          czlonkini czy czlonka PO ani Mlodych Demokratów. Widocznie któs słabo nas
          szukał. a może to jakaś prowokacja jakich na forum pełno.
    • Gość: pi ar Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.osk.enformatic.pl 12.05.05, 21:23
      Hubert, Cyprian czy Marcin? Panowie no nie dawjcie takich tekstów o
      sprawiedliwości bo już łzy mam w oczach:P Słabo coś z waszym rekrutem - nie
      dziwie sie. Jeśli chodzi o PO to akcje ida w dół na giełdzie politycznej,
      takich którym zależy to tam na palcach jednej ręki mogę policzyć, reszta to
      oportuniści którz y już zdążyli zwiedzić różne inne młodzieżówki, które kiedyś
      były wielkie i mocne a dziś juz ich prawie nie ma. Młodym co chcą stołów PO nie
      polacam - lepiej PiS, bo mają wieksze poparcie i totalny brak kadr. W PO juz
      wszystko obstawione na 20 lat do przodu.
      A jak ktoś chce wstąpić do organizacji młodych z duchem, tradycją i prawie
      stuletnią tradycją to polecam dział kontakty na www.wszechpolacy.pl

Ja nie namawiam:D
      • Gość: pi ar Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.osk.enformatic.pl 12.05.05, 21:26
        100letnia historią ma się znaczyć. www.wszechpolacy.pl/
        • Gość: samson Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.05.05, 22:32
          prawie 100 lat.. piękne tradycje.. marsze z pochodniami, pogromy, getta ławkowe,
          rasizm, nacjnalizm... aż się łezka w oku zakręciła...
          • Gość: piar Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.osk.enformatic.pl 12.05.05, 22:58
            co kto lubi
      • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:02
        taaaaa PiS ma straszne poparcie.... ale nie zaprzeczam że się do nich pchają np
        w KOlbuszowej wicestarosta Macheta się chce zapisac...jak tylko wyjdzie z Unii
        Pracy do której przyszedł z PSLu.. Jacek czy na to pozwolicie?? :)
    • Gość: schnappi Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.krak.tke.pl 12.05.05, 22:11
      wanilia25 napisała:

> szukam osób, ( liucealiści , studenci , starsi) które są zainteresowane
      > przynaleznością do organizacji Młodzi Demokraci PO. Wszystkich którzy
      > intersują się sprawami lokalnymi, polityką i sprawiedliwością w naszym
      > regionie zgłoście się !!!
      > pozdrawiam

a są tam jakieś ładne dziewczyny ? bo ja szukam żony, ale
      takiej...demokratycznej...:)

PS.to niby gdzie się trzeba zgłosić ?
      • Gość: max Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:48
        a ja szukam pracy i też mogę się zgłościc, tylko gdzie?
      • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:04
        dziewczyny się w PO znajdą...mamy wiele pięknych i madrych kobiet (nie piszę
        oczywiście o najwyżej postawionych paniach w PO na Podkarpaciu )
    • forumowiczka666 Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 13.05.05, 09:22

zgadzam się z wnioskami, ze
      argumenty ku przynalezności do Partii Demokratycznej (tzn. do mieszanki czerwno-
      rżowo-niebieskiej ) są :
      -ośmieszające,
      -anydemokratyczne,
      -bezpodstawne,
      -

dodałabym nawet nawet ,ze są bzdetne i wybuchowe
      a kolonialno-metropolitalne zapędy farbowanego lisa Frasyniuka zasługują na
      wpis do księgi Guinnesa

A.K.
      • Gość: Rohan Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: 80.51.255.* 13.05.05, 15:03
        Kupiło sobie dziewczę słownik języka polskiego i gdzie może, tam ćwiczy użycie
        przymiotników. Nie szkodzi, że nie na temat. Ważne, że ,oze się pochwalić
        znajomoscią tak trudnych wyrazów, jak "antydemokratyczny".
        Swoją drogą, jakąż trzeba być blonynką umysłową, żeby jedną i tą samą odpowiedź
        umieszczać w wątkach biegunowo odmiennych?
      • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:07
        oczywiste jest że Partia Demokratyczna to mieszanka wybuchowa, pomieszanie z
        poplątaniem . Pragnę też nadmienić że Młodzi Demokraci są młodzieżówką PO a nie
        PD
    • Gość: cypisek Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.ds16.agh.edu.pl 13.05.05, 14:42
      Cyprian ? ten Cyprian ? hehehehe pamietam ...
    • nikitax3 Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 13.05.05, 15:06
      tu nie znajdziesz jeleni do roznoszenia ulotek Władka Frasyniuka
      • Gość: platformersik Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:14
        juz wole Frasyniuka niz popoliste Rokite... jeszcze pol roku gotow byl umierac
        za Nicee a teraz sie nagle zmienilo? Mlodzi demokraci musza sie oglaszac na
        forum zeby zwerbowac ludzi do roboty...wiekszosc obecnych czlonkow na cos liczy
        po cos przyszla, przeciez nie z powodow ideologicznych
        kto chce uczyc sie od naklepszych karierowiczow to w mlodej platformie jest ich
        na peczki...np taki Hubecik w ciagu bodajze 7 lat zwiedzil juz szeregi ZCHN
        AWS, UW a teraz wyplynal na szerokie wody i prezesuje w PO...
        • Gość: pogrom Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.osk.enformatic.pl 14.05.05, 23:29
          no cóż...przynajmniej ma szeroki horyzont - moze porowna i powie gdzie lepiej?

Tak to ten Cyrpian:D:D:D
          • syn_babilonu2 Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 15.05.05, 14:41
            o niego chodzi: img45.echo.cx/img45/2415/cyprian5pv.jpg ??
            • Gość: Anita Błochowiak Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: 81.15.173.* 16.05.05, 15:31
              siakoś młodo wyglada....ah ten Cyprianek w którym kochają się wszystkie
              dziewczęta i nie tylko....
        • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:10
          powaznie aż w tylu partiach był?? ojejku!!! a ma dopiero 23 lata!
      • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:08
        oj słabo sie na polityce kolego znacie skoro takie błędy wasze posty
        zawierają... Mlodzi Demokraci współpracują z PO a nie PD!!!!!!!
      • Gość: antyfrasyniuk Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.piotrkow.net.pl 03.06.05, 22:53
        Sekta Młodych Darmozjadów

hhehe;)

• Gość: ja nie Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 17.05.05, 18:31
      :-)
      • adam_west Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 18.05.05, 11:22
        ja też nie
        • Gość: olo Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:24
          moja babcia chciała, ale się rozmyśliła!
          • adam_west Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 18.05.05, 14:52
            git babcia :-)
    • guzik_bezpieczenstwa Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 19.05.05, 00:06
      wanilia25 napisała:

> szukam osób, ( liucealiści , studenci , starsi) które są zainteresowane
      > przynaleznością do organizacji Młodzi Demokraci PO. Wszystkich którzy
      > intersują się sprawami lokalnymi, polityką i sprawiedliwością w naszym
      > regionie zgłoście się !!!
      > pozdrawiam

a co oferujecie nowym aktywistom?
      • Gość: platformarsik Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:32
        szeroko pojetą sztukę cwaniactwa, zagadnienia szczegółowe;
        jak szybko zmienic swoje poglady,
        jak wyszukiwać oponętów do populistycznych polemik,
        warsztaty z rysunku, i rzezby, zajęcia w terenie: palenie i topienie kukieł
        przypomianjacych polityków
        chcesz wiezieć więcej ? nie zwlekaj! przyłacz się do Młodych Demokratów,
        bojówki PO!
        • Gość: Michał Karkut Re: IP: *.kom.pl / *.kom.pl 26.05.05, 16:16
          czasem lubię takich pierdół poczytać przed snem, mam wtedy kolorowe sny. a
          kolega ma niebywałą wyobraźnie! może jakiś tomik kolega napisze?
        • Gość: czł. PO Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.piotrkow.net.pl 03.06.05, 22:56
          to palenie kukieł to robota faszystowskich bojówek frasyniukowskich Młodego
          Centrum - młodzieżówki Partii D**okratycznej (akcje z Łodzi - tamtejsza loża
          wyjątkowo wrogo nastawiona do Polaków).
          • Gość: platformersik Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:35
            kolego Michale moje tomiki sa w druku :D co do kukiel...
            to oswieccie mnie kto palil zeszlej wiosny kukle Leppera/ łudzkie bojowki
            mlodego centrum czy rzeszowkie bojowki mlodych demokratrow?
            • Gość: MKarkut do tematu IP: *.kom.pl / *.kom.pl 05.06.05, 10:07
              nie wiem kto palil kukłe w zeszłym roku ale nikt z mojego koła. organizowalismy
              taką akcje na 1 dzien wiosny i była udana w pewnym sensie..szkoda ze niektórzy
              moi koledzy nie potrafili sie zachowac i wdali się w dzikie słowne przepychanki
              z Samoobroną
    • syn_babilonu2 Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 19.05.05, 14:36
      tak tylko... żeby nie spadło :-)
      • Gość: Rpublikan Re: kto chętny dołączyć do Młodych Rpublikanow? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 19.05.05, 16:19
    • Gość: .. Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:00
      mój członek chtnie przystąpi do jakiejś młodej demokratki
      • Gość: gościu Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:11
        a moj czlonek chetnie zajmie sie jakims młodym demokratą :P
    • Gość: Michał Karkut koło SMD Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:17
      Witam,
      jeśli jest ktoś zainteresowany działalnością w Młodych Demokratach serdecznie
      zapraszam do naszej siedziby w biurze poselskim Jana Tomaki ul Ks. Jałowego
      10/3 . Droga Wanilio 25 Ciebie też zapraszamy

POzdrawiam serdecznie
      Michał Karkut
      • Gość: oko Re: koło SMD Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:36
        nie jestem żydem i nic nie nakradłem, nie mam szans ?
        • Gość: wdr Re: koło SMD Rzeszów IP: *.osk.enformatic.pl 27.05.05, 08:29
          marne kolego te szanse, oj marne...
        • Gość: Młody Demokrata koło SMD Rzeszów IP: *.kom.pl / *.kom.pl 28.05.05, 09:42
          ale jesteś idiotą wiec sie nie nadajesz
          • Gość: panzer Re: koło SMD Rzeszów IP: *.osk.enformatic.pl 28.05.05, 21:15
            hohohoho a Wasz mentor Mr Tomaka to tytuan myśli z IQ 190
      • Gość: ja Re: koło SMD Rzeszów IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.06.05, 18:20
        to ile w końcu tych siedzib w rzeszowie macie??
    • marta47rzeszow Re: kto chętny dołączyć do Młodych Demokratów ? 28.05.05, 12:31
      ja sie interesuje ale nie jestem partyjna ;((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka