Gość: koniu IP: *.midltn01.ct.comcast.net 26.05.05, 13:39 zygac sie chce na ten orwelowski folwark choloty i arogancje managerow w WSK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zofia Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:40 Droga wolna pracy na podkarpaciu pod dostatkiem.Moi znajomi tam pracują i są zadowoleni!Kto chce uczyć się to się uczy ijeszcze płacą za to.W czym problem.Lepszej pracy to kochany nie znajdziesz.Powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konia Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.midltn01.ct.comcast.net 27.05.05, 12:51 zoska oni pracuja bo maja sluzalcze dusze i brak ambicji , mnie tam juz niema, od 2 tyg, a propos, lubia tyrac nadgodzny za darmo???????? aaaaaaaaaaaah zapomnialam zeby dostac szmal w WSK na studia musisz dupe kierownikowi kadr wylizac do czysyta, gratuleuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:59 A gdzie tak tyrałes biedaku?Tych co znam nikomu nic nie liżą ,pracują uczą się,za nadgodziny też dostają.Może Ci się nazwy firm pomyliły albo była wpadka i jestes rozgoryczony.Powodzenia w nowej pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przehu Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.ri.ri.cox.net 27.05.05, 21:21 Zosiu a kim ty jestes? Moze masz pragnienie podupadku na zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.midltn01.ct.comcast.net 28.05.05, 04:18 tak za nadgodziny dostaja jedynie sprzataczki, gratuluje zrodel informacji, popytaj lepiej Zoska!!!!!!!!!!!ha-ha-ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek ten gosc Strzepek IP: 218.247.205.* 09.06.05, 11:04 mi wprost krzyknal cene za robote 3000 zl, banda komuchow i ubekow z Ireneuszem Bakiem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
marta47rzeszow Re: PRACA W WSK moje uwagi 28.05.05, 11:53 Jak masz baogaty asortyment doswiadczenia - to sie w niego wypada uzbroic i wyruszyc na podbicie podkarpackiego rynku pracy. Do boju ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.midltn01.ct.comcast.net 28.05.05, 14:36 prace mam spoko tylko do dzisiaj mnie trzepie ze zmarnowalam tyle czasu z tymi pedalami kanadyjczykami myslacymi ze kazda polka to ku.. i da sie im wyruchac za czekoladke lub lunch w MCDONALDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.midltn01.ct.comcast.net 31.05.05, 15:34 kanadyjski gulag Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: PRACA W WSK moje uwagi 31.05.05, 18:23 Dlaczego nie lubicie tego WSK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: 80.51.255.* 31.05.05, 20:00 Samiście tego chcieli, więc teraz "morda w kubeł i nie bulgotać!". A poza tym pamietajcie, że "Każda władza pochodzi od Boga", wić nie narzekajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:38 To są jacyś dziwni ludzie!!!!!!!CO tak nalatują na tą firmę.Moi rodzice pracowali, teraz mój mąż pracuje i uczy się.Nierozumiem tego rozgoryczenia.Za komuny mówili że to kołchoz,ale teraz?????????? Są wszystkie świadczenia, organizowane wyjazdy integracyjne na które też jeżdzą kanadyjczycy są O.K.Zofia też broniła WSK i widzę że w tym temacie szkoda się wypowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: PRACA W WSK moje uwagi 01.06.05, 07:45 Nio tez mi sie tak wydaje. Jak na razie nic konstruktywnego nie zostalo tutaj powiedziane. Wyjątkiem jest wypowiedz Maji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacho Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:15 Koniu jak jesteś dobrym specjalistą to dziwię Ci się , że jeszcze tam pracujesz. W każdej firmie są jakieś plusy i minusy , na WSK też - moja znajoma jednak sobie chwali. Pytanie zasadnicze , czy przypadkiem nie dostałeś się tam po znajomościach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka DARECKI LAPOWKe chcial odemnie IP: 218.247.205.* 08.06.05, 12:21 po rozmowie kwalifikacyjnej, tylko 3000 zl za umowe na prace-ciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: 218.247.205.* 08.06.05, 12:28 maja moze jestescie po wsizie i wychowani na wsi i poddanstwo szlachcicowi macie we krwi i niewiecie co to szacunek dla siebie, dla pracy i pracownika, amoze jestescie rodzina Dareckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: 218.247.205.* 10.06.05, 01:39 zlodzieje czasu i traktuja polki jak ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacho Re: PRACA W WSK moje uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:11 A Polacy jak traktują np. Ukrainki albo Rosjanki , nie mówiąc juz o Polkach. Nie podoba się praca to podanie o zwolnienie i do innej piaskownicy , są setki osób , które was zastąpią. Największe nieudaczniki to właśnie tacy "narzekacze" - mogę się założyć ,że tak naprawdę mało sobą reprezentujecie i tkwicie w maraźmie niespełnionych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala super miejsce IP: 218.247.205.* 13.06.05, 10:36 zrobili mi zawory na fuche za 150 kocham ich!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kku BANDA UBEKOW LAPOWKARZY IP: 210.82.111.* 02.07.05, 14:41 biora lapowki za dofinansowanie studiow, darecki, bak i strzepek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: BANDA UBEKOW LAPOWKARZY IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:56 I kiego wy KOMUCHY chcecie??Szkoda wam??????????????Idzcie do DIABŁA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś