Dodaj do ulubionych

CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ?

IP: *.Interpl / 217.17.41.* 06.06.05, 15:42
CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ WOLNOŚCI DO STOLICY? WIELKA MOBILIZACJA! MŁODZEŻ WSZECHPOLSKA ZE WSPI ZNÓW PLANUJE BEZCZELNIE ZWIEŹĆ SIĘ PEKAESAMI DO WARSZAWY! CO Z TEGO WYNIKNIE? CZY WY DO NAS PRZYBĘDZIECIE? DUŻO WIECEJ WĄTKÓW NA TEN TEMAT W FORUM WARSZAWA. ZAPRASZAMY RZESZÓW NA WIELKĄ PARADĘ!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:51
      z czym ?? Z Alotem ? Burym ? Z nawiedzoną Dzierżakową ? heh. czy z gejami ?
      parada heh wolności.
      • Gość: Zofia Re: CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:43
        PARADA????????Naśladować zachód????????Jestem na NIEEEE
        • Gość: ff Re: CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ? IP: *.Interpl / 217.17.41.* 07.06.05, 21:13
          JESTEM NA TAK
          • Gość: znawca Re: CZY RZESZÓW JEDZIE NA PARADĘ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:48
            Z całą odpowiedzialnością pozwolę sobie napisać, że całe to środowisko
            homoseksualne to bagno, patologia, kryminał i mafia. Wiem coś o tym z autopsji.
            Żadnych praw i legalizacji. Tylko sądy i szpitale psychiatryczne. Cieszę się,
            że prawica wygra wybory, a na zachodzie ginie Konstytucja UE, która
            legalizowałaby tę mafię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka