Gość: Leszek IP: 84.217.120.* 10.06.05, 18:30 Skoro p. Doskocz wzial sie za takie sprawy, to efekt koncowy jest do przewidzenia.Nawyki i umilowanie do starego systemu bierze gore nad rozsasdkiem i poczuciem odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trismus Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 10.06.05, 18:57 remont? zaorać, kwiatki posadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek S muda Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:25 Maliny lepiej. Jak w Mielcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic od 30 lat Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 10.06.05, 21:39 Tak panowie działacze kierownicy prezesi i dyrektorzy. Najlepiej trzymać sie na ciepłych posadkach i nie liczyć się z opiniami kibiców. Doprowadzić klub do ruiny. Przepłukać pieniadze sprawić że stadion bedzie pusty a piłkarze będą grali w klasie A. Wtedy wy będziecie mieć spokój i brać bedziecie swoje pensje. TYLKO SIE PYTAM ZA CO? ZA TO ŻE ROZTRWANIACIE 100 LAT PRACY LUDZI KTÓRZY POŚWIECILI TEMU KLUBOWI ZDROWIE I CZAS? Kidacki i Wiech nie macie za grosz honoru i uczciwości.Wcześniej wydawało się że wasze nieudolne decyzje dotyczące klubu to nieudolność i głupota. Teraz jestem pewien że wasze działanie to szkodzenie Resovii klubowi w którym "pracujecie" SZKODZENIE NIE Z GŁUPOTY ALE Z PREMEDYTACJI! ale jestem przekonany że odpowiecie wcześniej czy później za wszystko. na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erta Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 11.06.05, 09:38 Miller, Jakubowska,Pęczak,Doskocz,Kidacki,Wiech... Tak wygąda ewolucja złodziejstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta na taczki i nad Wisłok IP: *.osk.enformatic.pl 11.06.05, 09:41 Doskocz Kidacki Wiech nadają się na wywiezienie na taczkach nad Wisłok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RESOVIAK fanatyk IP: 83.71.142.* 11.06.05, 13:28 JUZ WKROTCE PANOWIE WIECH KIDACKI DOSKOCZ PRZEKONAJA SIE CO ZNACZY OKRESLENIE FANATYCY RESOVII... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: fanatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:01 czy wiesz chłopcze, że takie posty, pogróżki są karalne? w demokracji nie rozwiązuje się spraw grożąc komuś. jak ci się nie podobają władze sovii t je zmień, a nie strasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: fanatyk IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:41 :) Chyba źle zrozumiałeś kolege, nikt ich nie będzie bił bo po co się do tego poziomu zniżać!!!! Są inne sposoby na nich!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vsv jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej stali IP: *.183.23.93.adsl.snet.net 12.06.05, 05:44 czy resowi-tylko powaznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to wysle IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.05, 21:17 tylko musze zrobic pare drutow aby miec na paczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to w IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.06.05, 02:37 zrob,zrob smigiel.pierwszy w kolejce jest Szacilowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:22 i znów ten debil smigiel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej st IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:31 Po pierwsze Resovii pisze sie z duzej litery i przez "v" a nie prze "w" a po drugie nie zadawaj głupich pytań!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGIEL Re: jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:18 JASNE ŻE STALI TYLKO NIE MA NAS W MIEŚCIE BO POJECHALIŚMY NA PARADE DO WARSZAWY Odpowiedz Link Zgłoś