Dodaj do ulubionych

RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wyspi...

IP: 84.217.120.* 10.06.05, 18:30
Skoro p. Doskocz wzial sie za takie sprawy, to efekt koncowy jest do
przewidzenia.Nawyki i umilowanie do starego systemu bierze gore nad
rozsasdkiem i poczuciem odpowiedzialnosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: trismus Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 10.06.05, 18:57
      remont? zaorać, kwiatki posadzić
      • Gość: Franciszek S muda Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:25
        Maliny lepiej. Jak w Mielcu :)
    • Gość: kibic od 30 lat Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 10.06.05, 21:39
      Tak panowie działacze kierownicy prezesi i dyrektorzy.
      Najlepiej trzymać sie na ciepłych posadkach i nie liczyć się z opiniami kibiców.
      Doprowadzić klub do ruiny. Przepłukać pieniadze sprawić że stadion bedzie pusty
      a piłkarze będą grali w klasie A. Wtedy wy będziecie mieć spokój i brać
      bedziecie swoje pensje.
      TYLKO SIE PYTAM ZA CO? ZA TO ŻE ROZTRWANIACIE 100 LAT PRACY LUDZI KTÓRZY
      POŚWIECILI TEMU KLUBOWI ZDROWIE I CZAS?
      Kidacki i Wiech nie macie za grosz honoru i uczciwości.Wcześniej wydawało się
      że wasze nieudolne decyzje dotyczące klubu to nieudolność i głupota. Teraz
      jestem pewien że wasze działanie to szkodzenie Resovii klubowi w
      którym "pracujecie" SZKODZENIE NIE Z GŁUPOTY ALE Z PREMEDYTACJI!
      ale jestem przekonany że odpowiecie wcześniej czy później za wszystko. na 100%
    • Gość: Erta Re: RESOVIA RZESZÓW. Remont stadionu przy ul. Wys IP: *.osk.enformatic.pl 11.06.05, 09:38
      Miller, Jakubowska,Pęczak,Doskocz,Kidacki,Wiech...
      Tak wygąda ewolucja złodziejstwa
    • Gość: Marta na taczki i nad Wisłok IP: *.osk.enformatic.pl 11.06.05, 09:41
      Doskocz Kidacki Wiech nadają się na wywiezienie na taczkach nad Wisłok
    • Gość: RESOVIAK fanatyk IP: 83.71.142.* 11.06.05, 13:28
      JUZ WKROTCE PANOWIE WIECH KIDACKI DOSKOCZ PRZEKONAJA SIE CO ZNACZY OKRESLENIE
      FANATYCY RESOVII...
      • Gość: kilo Re: fanatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:01
        czy wiesz chłopcze, że takie posty, pogróżki są karalne? w demokracji nie
        rozwiązuje się spraw grożąc komuś. jak ci się nie podobają władze sovii t je
        zmień, a nie strasz!
        • Gość: Wujek Re: fanatyk IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:41
          :)
          Chyba źle zrozumiałeś kolege, nikt ich nie będzie bił bo po co się do tego
          poziomu zniżać!!!!
          Są inne sposoby na nich!!!!!!!!
    • Gość: vsv jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej stali IP: *.183.23.93.adsl.snet.net 12.06.05, 05:44
      czy resowi-tylko powaznie!!!
      • Gość: Resoviak z Chicago ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to wysle IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.05, 21:17
        tylko musze zrobic pare drutow aby miec na paczki
        • Gość: re Re: ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to w IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.06.05, 02:37
          zrob,zrob smigiel.pierwszy w kolejce jest Szacilowski...
        • Gość: olo Re: ja znalazlem na smietnikach pare krzesel to w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:22
          i znów ten debil smigiel...
      • Gość: Wujek Re: jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej st IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:31
        Po pierwsze Resovii pisze sie z duzej litery i przez "v" a nie prze "w"
        a po drugie nie zadawaj głupich pytań!!!!!
      • Gość: SMIGIEL Re: jedno pytanko-ktorych kibicow jest wiecej st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:18
        JASNE ŻE STALI TYLKO NIE MA NAS W MIEŚCIE BO POJECHALIŚMY NA PARADE DO WARSZAWY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka