Gość: mycha27 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.07.02, 17:18 Czy mógłby ktoś mi podać adresy jakiś akademików czy też internatów w Rzeszowie i jakieś zbliżone ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Element Re: Akademiki IP: *.intertele.pl / *.dialup.rzeszow.pl 22.07.02, 19:39 Gość portalu: mycha27 napisał(a): > Czy mógłby ktoś mi podać adresy jakiś akademików czy też internatów w > Rzeszowie i jakieś zbliżone ceny? Witamy w Rzeszowie! Polecam zamiejscową informację telefoniczną w Bielsku (chyba też 913) i poproś o nr-y telefonów do recepcji akademików: - Politechniki Rzeszowskiej - Uniwersytetu Rzeszowskiego (mogą mieć jeszcze pod hasłem Wyższa Szkoła Pedagogiczna, fila UMCS, fila Akademii Rolniczej ul.Ćwiklińskiej) - internatu Zespołu Szkół (Towarnickiego) - internatu Zespołu Szkół Medycznych (Warzywna) - internatu Zespołu Szkół (Dąbrowskiego) - hotelu sportowego (ul. Jałowego) - hotelów WSK-PZL Rzeszów "Iskra" i "Metalowiec" (oba Dąbrowskiego) Zostaje jeszcze przydworcowy hotel Polonia koło dworca głownego (średni standard, chyba 2 gwiazdki, zdarzają się przybysze ze Wschodu, no i hotele pełną gębą (chyba 4 i 3 gwiazdki) "Prezydencki" i "Rzeszów". Pozdrawiam, zapraszam do Rzeszowa i życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Akademiki IP: *.smlw.pl 24.07.02, 11:44 Najłatwiej o noclegi i najtańsze ceny w zależnośći od liczby osób w pokoju to: Schronisko Młodzieżowe, Rzeszów, Rynek 25 telefon: 85-344-30 Odpowiedz Link Zgłoś