Gość: elektorat IP: *.dab.tke.pl 26.06.05, 20:40 Ja jako odbiorca prądu zapłacę za tą WYCIECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z G R O Z A dla mojego cinkiego budżetu. "wesolutkiej zabawy PANOWIE MAGNACI" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inkasent Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:13 POGONIĆ TYCH BURAKÓW CO ZA PUBLICZNE PIENIĄDZE BĄKI PUSZCZAJĄ!!! WSTYDU NIE MAJĄ CHAMY JEDNE - LUDZIE LEDWO KONIEC Z KOŃCEM WIĄŻĄ A TE ĆWOKI FRANCOWATE MÓWIĄ JESZCZE, ŻE DLA RADNYCH TO MAŁY WYDATEK. PIES Z NIMI WSZYSTKIMI (SZCZEGÓLNIE Z TYMI O WYGLĄDZIE PROSIAKÓW) TAŃCOWAŁ. BIESZCZADÓW IM SIĘ ZACHCIEWA. ŻEBY ZMĄDRZELI TO NAJPIERW MUSI ICH WALEC PRZEJECHAĆ I TO CIĘŻKI!!! PROSTACTWO DO ŻŁOBU SIĘ DORWAŁO I TERAZ CWANIAKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja NICZYM JAK K....WY IP: *.res.pl 26.06.05, 23:15 sponsoringu sie zachciewa, niczym jak najstarszy zawód świata. jestem ciekawy czy szlachta śpi w kokoiku z dzierżak czy może z kamińskim heheh szanowni radni ja wam wynajme mą działeczke tylko wieczorami trzeba pupcią popracować co wy na to ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosia Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:26 To tak można , że radni bawią się za sponsorowane pieniądze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:09 Radni sejmiku jadą na sesję tam gdzie została zorganizowana. Tym razem radni zostali zaproszeni do Myczkowiec do Energetyka. Wcale się nie dziwię, to bardzo elegancki hotel - cisza, spokój, piękne krajobrazy, słonce, woda. Można się pobyczyć, zwłaszcza, gdy w programie dyskusja o publicznych problemach zajmuje tylko margines. Reszta to przyjemności, spacery, ogniska, stateczki, sauna, co kto lubi. Kto zdecydował o sesji w Myczkowcach? Na pewno nie Fijołek, bo on nie ma nic do gadania. Za organizacje sesji nad jeziorem solińskim odpowiadają dwaj ludzie: Kłak z Deptułą. Przewodniczący Sejmiku i Marszałek - płatnik. Obaj uwielbiają imprezować za publiczne pieniądze. Ot, trafiła się kolejna okazja. Kto jak kto, ale Kłak z Deptułą byli tam już w sobotę rano a może nawet wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: 195.205.97.* 27.06.05, 09:38 "poznać jak żyją ludzie" - to stwierdzenie to szczyt obłudy i hipokryzji, to najwyższy stopień poniżenia i lekceważenia wyborców. Żeby poznać jak żyją ludzie, nie trzeba nigdzie jechać, wystarczy tylko obrócić głowę w odpowiednią stronę, pseudowybrańcu Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:34 Niech im ten prosiak pieczony w gardle stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Kozak Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 28.06.05, 22:16 Jako radny Sejmiku Wojewódzkiego protestuję przeciwko takim pomówianiom !!! Towarzysze z "Rzeszowskiej Energetyki" godnie nas ugoscili / podziekowania za pomoc w utworzeniu Energetyki Podkarpackiej / wcale nie balowaliśmy - cały czas dyskutowalismy o problemach maluczkich / tzn. wyborców / i czym ich omamiać w nadchodzacych wyborach !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś