Dodaj do ulubionych

Radni sejmiku obradują w Bieszczadach

IP: *.dab.tke.pl 26.06.05, 20:40
Ja jako odbiorca prądu zapłacę za tą WYCIECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z G R O Z A dla mojego cinkiego budżetu. "wesolutkiej zabawy PANOWIE MAGNACI"
Obserwuj wątek
    • Gość: inkasent Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:13
      POGONIĆ TYCH BURAKÓW CO ZA PUBLICZNE PIENIĄDZE BĄKI PUSZCZAJĄ!!! WSTYDU NIE MAJĄ
      CHAMY JEDNE - LUDZIE LEDWO KONIEC Z KOŃCEM WIĄŻĄ A TE ĆWOKI FRANCOWATE MÓWIĄ
      JESZCZE, ŻE DLA RADNYCH TO MAŁY WYDATEK. PIES Z NIMI WSZYSTKIMI (SZCZEGÓLNIE Z
      TYMI O WYGLĄDZIE PROSIAKÓW) TAŃCOWAŁ. BIESZCZADÓW IM SIĘ ZACHCIEWA. ŻEBY
      ZMĄDRZELI TO NAJPIERW MUSI ICH WALEC PRZEJECHAĆ I TO CIĘŻKI!!! PROSTACTWO DO
      ŻŁOBU SIĘ DORWAŁO I TERAZ CWANIAKUJE
      • Gość: ja NICZYM JAK K....WY IP: *.res.pl 26.06.05, 23:15
        sponsoringu sie zachciewa, niczym jak najstarszy zawód świata. jestem ciekawy
        czy szlachta śpi w kokoiku z dzierżak czy może z kamińskim heheh
        szanowni radni ja wam wynajme mą działeczke tylko wieczorami trzeba pupcią
        popracować co wy na to ?????
    • Gość: Kosia Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:26
      To tak można , że radni bawią się za sponsorowane pieniądze???
    • Gość: WR Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:09
      Radni sejmiku jadą na sesję tam gdzie została zorganizowana. Tym razem radni
      zostali zaproszeni do Myczkowiec do Energetyka. Wcale się nie dziwię, to bardzo
      elegancki hotel - cisza, spokój, piękne krajobrazy, słonce, woda. Można się
      pobyczyć, zwłaszcza, gdy w programie dyskusja o publicznych problemach zajmuje
      tylko margines. Reszta to przyjemności, spacery, ogniska, stateczki, sauna, co
      kto lubi.
      Kto zdecydował o sesji w Myczkowcach? Na pewno nie Fijołek, bo on nie ma nic do
      gadania. Za organizacje sesji nad jeziorem solińskim odpowiadają dwaj ludzie:
      Kłak z Deptułą. Przewodniczący Sejmiku i Marszałek - płatnik. Obaj uwielbiają
      imprezować za publiczne pieniądze. Ot, trafiła się kolejna okazja. Kto jak kto,
      ale Kłak z Deptułą byli tam już w sobotę rano a może nawet wcześniej.
    • Gość: log Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: 195.205.97.* 27.06.05, 09:38
      "poznać jak żyją ludzie" - to stwierdzenie to szczyt obłudy i hipokryzji, to
      najwyższy stopień poniżenia i lekceważenia wyborców. Żeby poznać jak żyją
      ludzie, nie trzeba nigdzie jechać, wystarczy tylko obrócić głowę w odpowiednią
      stronę, pseudowybrańcu Narodu.
    • Gość: BB Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:34
      Niech im ten prosiak pieczony w gardle stanie
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Radni sejmiku obradują w Bieszczadach IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 28.06.05, 22:16
      Jako radny Sejmiku Wojewódzkiego protestuję przeciwko takim pomówianiom !!!
      Towarzysze z "Rzeszowskiej Energetyki" godnie nas ugoscili / podziekowania za
      pomoc w utworzeniu Energetyki Podkarpackiej / wcale nie balowaliśmy - cały czas
      dyskutowalismy o problemach maluczkich / tzn. wyborców / i czym ich omamiać w
      nadchodzacych wyborach !!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka