Gość: Ron IP: *.osk.enformatic.pl 28.06.05, 07:43 I tutaj widać kto jest najbardziej zainteresowany nauką. Bezrobotny najczęćciej pracuje na czarno i nie ma czasu się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: log Re: Darmowe kursy językowe IP: 195.205.97.* 28.06.05, 11:08 Czy są organizowane takie kursy, ale z języka niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GJ Re: Darmowe kursy językowe IP: 62.93.46.* 08.11.05, 08:29 Jestem kobieta i matka 2 dzieci . pracuje na 1/4 etatu i chcialam sie zapisac na taki kurs ale dowiedzialam sie ze nie ma przyjec. I tego nie rozumie, bo w artykule pisze ze w zeszlym tyg. byly zapisy. Ktos musi klamac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielki Re: Darmowe kursy językowe IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:26 A kto wiedzial o takim kursie , bo u nas w szkole nikt .Jestesmy nauczycielkami na stale zatrudnionymi w szkole podstawowej i co ?? Czyzby znowu tylko droga przeciekow , kumoterstw byly zapisy?? Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Darmowe kursy językowe IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:30 To prawda , kumoterstwo.Ja tez o takim kursie nie slyszalam a chetnie bym skorzystala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cozakraj Re: Darmowe kursy językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:22 Temat nie jest nowy. Bardzo wiele kursów ,atrakcyjnych ofert pracy jest "przetrzymywane" moze dlatego zeby motłoch sie nie rzucił,a dowiedujemy się o nich dopiero z prasy ale przeważnie jest "po ptokach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Darmowe kursy językowe IP: *.osk.enformatic.pl 22.11.05, 17:36 czy obecnie są organizowane jakies darmowe kursy językowe w rzeszowie jak tak to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianka Re: Darmowe kursy językowe IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:16 No wlasnie gdzie ?? pewnie tak jak zawsze beda wiedziec nieliczni , nie bede nazywac ich po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Darmowe kursy językowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:32 Bezpłatne kursy angielskiego dla osób które mają stałą prace, dla mnie to śmieszne osobę pracującą stać na to aby opłacić sobie kurs, a co z tymi którzy szukają pracy i nie mogą jej dotać bo nie mają odpowiednich kwalifikacji? Powinny być organizowane kursy dla bezrobotnych, aby ułatwić im znalezienie zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Darmowe kursy językowe IP: 213.25.171.* 30.11.05, 17:25 darmowe kursy to fikcja, jaka może być jakość darmowego kursu, najlepsze szkoly językowe nie pchają sie w takie kursy, darmowe urządzają placówki które nie mają chętnych na kursy płatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Darmowe kursy językowe - dość dyskryminacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:26 czy my ubodzy np. z Rzeszowa nie możemy korzystać z darmowych kursów językowych - w czym jesteśmy gorsi od mieszkańców choćby Brzozowa - no tak lekarz adwokat oni potrzebują darmowych kursów nie stać ich na odpłatne - a tacy jak ja prawie bezdomny (mieszkanie socjalne) z zasiłkiem z MOPS-u jestem chyba krezusem bo nie mam szans na darmowe kursy i szkolenia bo przecież mieszkam w wielkim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetchy Re: Darmowe kursy językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:48 www.bbc.co.uk/polish/aboutus/story/2005/12/051214_english.shtml Odpowiedz Link Zgłoś