Dodaj do ulubionych

Szarża rektora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:28
Jak można być takim prymitywem, żeby studiować na uczelni mającej za rektora
chorego psychicznie człowieka??? Jeśli potraficie - odpowiedzcie, pożałowania
godni "studenci" z Jarosławia, co Was trzyma w murach uczelni, w której
wariat biega po korytarzach i doi z was czesne także na naprawy swojej
bryczki?

Robert
Obserwuj wątek
    • Gość: muRRgrabia Re: Szarża rektora IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.05, 00:00
      jarosz ma nierówno pod sufitem. jego powinni zamknać. Ma niedaleko. Pprzyjada
      panowie w białych fartuchach i po sprawie. żal mi tylko studentów. cała Polska
      śmieje z tego flejtucha. A jak się jeszcze nie daj Boże dostanie do sejmu, czy
      senatu! tragedia!
      • Gość: wc Re: Szarża rektora IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.05, 00:24
        Ależ drogi kolego!
        Pan Jarosz ma właśnie wszystkie atrybuty parlamentarzysty!!!
        • Gość: Bury Re: Szarża rektora IP: *.block.alestra.net.mx 16.07.05, 01:43
          Z kogo się śmiejecie?
          Z siebie się śmiejecie....
          Bo to z Waszych pieniędzy JM jest opłacana...
          Żałosne jest to, że to uczelnia państwowa i nikt z tym problemem nie potrafi
          sobie poradzić... W państwie prawa...
          No może PiS w przyszłości.... he he he
          A wiecie dla czego?
          Bo nikt tego nie chce!
          • Gość: df a RADIO MA RYJA broni tego gniota IP: *.res.pl 17.07.05, 09:23
            mam nadzieje ze nie wystartuje do wyborów bo poparcie zacnych słuchaczy ma w
            100%. wyrwać chwasta i bedzie po sprawie :o)
    • mecenas3 Rektor Jarosz to typowo polski !@#$%^ 16.07.05, 06:38
      • Gość: max co tam jarosz, Stachowski z tyczyna 100 gorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 08:52
        tam to jest dopier jazda, student ni licząc partyjnych, którzy mają płacone
        czesne z kieszeni podatnika jest obrażany za swoje pieniadze, tutaj jest
        dopiero artysta, ,,jak pierdzi wół to obora słucha" , bo pani wpie.." i etc.
        totalny odjazd a ludziska idą tam i płącą to jest dopiero fenomen
        ale chyba już niedługo, bo do tej pory zgłosiło się 30 bohaterów do szkółki w
        tyczynie , widac powoli ludzie mądrzeją
      • Gość: max co tam jarosz, Stachowski z tyczyna 100 gorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 08:52
        tam to jest dopier jazda, student ni licząc partyjnych, którzy mają płacone
        czesne z kieszeni podatnika jest obrażany za swoje pieniadze, tutaj jest
        dopiero artysta, ,,jak pierdzi wół to obora słucha" , bo pani wpie.." i etc.
        totalny odjazd a ludziska idą tam i płącą to jest dopiero fenomen
        ale chyba już niedługo, bo do tej pory zgłosiło się 30 bohaterów do szkółki w
        tyczynie , widac powoli ludzie mądrzeją
    • cresovia Ja jestem Kowalski Wojciech. 16.07.05, 09:49
      ... a mieszkan na ul. Kosciuszki w Jarosławiu
    • Gość: autor Jarosz do szpitala psychiatrycznego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:05
      Ten Jarosz to chyba jakiś psychopata jest?
      Pewnie przechodzi okres menopauzy i palma mu bije.
    • Gość: zdruzgotany Ma plecy w MEN-ie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:06
      To jest niestety obraz polskiego środowiska akademickiego w pigułce. Feudalizm
      tytularny.
      A przy okazji - ciekawe jakich musi mieć znajomych, że przez kilkadziesiat lat
      pracy dydaktycznej uchodzi mu to na sucho.
    • Gość: erta Re: Szarża rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:10
      Ludzie jak dlugo jeszcze bedzie rozrabial pan rektor?Czy na takiego dranie nie
      ma sily?Jaki przyklad daje taka bestia mlodziezy? On nadaje sie tylko do
      rynsztoka a nie na uczelnie. Panie ministrze zrob Pan porzadek w tym Jaroslawiu.
      Juz chyba dosc samowolki. Cala Polska patrzy na to i smieje sie nie tylko z
      durnego Jarosza ale i z ministra.
    • Gość: ~ziutek A gdzie sa Ci co posadzili go na tym stolku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 10:27
      Dziennikarze powinni dowiedziec sie kto go zatrudnil.
      • Gość: illegal alien hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:36
        temat naszego kraju jest przykry dla mnie samego choc uwazam ze zalezy mi na nim
        - wiekszosc spoleczenstwa polega na takich wlasnie zasadach czyli wez co daja i
        siedz cicho - zal mi ludzi ktorzy tam pracuja i studentow ktorzy tam studiuja -
        wiele bylo juz wypowiedzi na forum - jaroslaw jest juz obciazony skaza jaka jest
        rektor i jego poplecznicy - uderza to od gory idac w studentow i w pracownikow a
        prawda jest taka ze pracowac chce kazdy oby godnie - studiowac tez i oby godnie
        i panstwo powinno w tym pomagac a tu jak widac panstwo preferuje lobbing i
        podobne formy nacisku - w tym momencie jest lobby gejowskie nie oszukujmy sie ...
        • Gość: jol Re: hmm IP: *.autocom.pl 16.07.05, 10:56
          pseudo prof. Jarosz walczy po prostu z wysokimi cenami u dilerow samochodow:)
          A mogl pobic a nie pobil tak jak jedna pania, humanitarny koles...

www.zycie.pl/index.php?go=tresc&id=05_28_ty&PHPSESSID=0e2022b9c5d2f0bfb274e09bc48ca785
      • Gość: pytanie Jacy posłowie ukończyli pwsz "szybką ścieżką"??? IP: *.244.157.78.ip4.tnp.pl 16.07.05, 12:54
        Ręka rękę myje....
    • vigla Re: Szarża rektora 16.07.05, 10:59
      To tylko odzwierciedlenie naszego systemu edukacji i naszego prawa.
    • Gość: rodak Re: Szarża rektora IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 16.07.05, 13:15
      Jak może taki człowiek chory psychicznie rządzić uczelnią komu na tym
      zależy,jeśli takich memy w państwie to dlatego jest w nim anormalność ,on
      powinien kręcić film z Luisem Definesem,to parodysta i komik a nie
      rektor ,prestiż takiej uczelni = o
    • Gość: Renata Re: Szarża rektora IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 16.07.05, 13:31
      To nie Rektor lecz zwykły szmaciarz,robi cyrk publiczny,zwykły chłop już by
      siedział a to jakiś odłamek mafi.
      • Gość: nmj Re: Szarża rektora IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 16.07.05, 13:40
        ta uczelnia już przegrała, jej studenci również, a Rektor..... Boże pomóż
      • ekostar Re: Szarża rektora 16.07.05, 14:39
        Gość portalu: Renata napisał(a):

> To nie Rektor lecz zwykły szmaciarz,robi cyrk publiczny,zwykły chłop już by
        > siedział a to jakiś odłamek mafi
        ------------------------------
        Tak mafia trzyma ostro ale kruszy się coraz bardziej...
        Zapraszamy:

Niezależne Forum Akademickie:
        www.nauka-edukacja.p4u.pl/index.php
        • Gość: jatoja2 Re: Szarża rektora IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:50
          ten jarosz ti chyba zjarany jest
    • Gość: jkmm Re: Szarża rektora IP: *.ghnet.pl 17.07.05, 18:21
      A to chamisko!Już dawno temu stwierdziłem że on powinien być pacjentem szpitala
      psychiatrycznego w Jarosławiu!Tam jego miejsce a nie w "państwowej szkole
      wyższej".Co na to minister edukacji?Czyż na chama nie ma sposobu?
      • Gość: pe Re: Szarża rektora IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 17.07.05, 19:45
        MINISTER NIC NIE ZROBI!!!!!!!! NIC!!!! NIESTETY TAKA JEST POLSKA!!!!! TAKIE
        JEST PRAWO!!!!!!!!! MINISTER NIC NIE ZROBI!!!!! BOŻE POMÓŻ!!!!
    • Gość: eternity CO za ZERO !!! IP: *.cable.mindspring.com 17.07.05, 21:10
      Ale czemu tu sie dziwic, toz to przyjaciel przewielebnego ojca dyrektora.....

A wy dalej sluchajcie radia maryja....
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Szarża rektora IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 17.07.05, 21:15
      Osądzę Rektora surowo !!!!!!!!!!!
    • Gość: pe REKTOR WSZECHCZASÓW !!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 17.07.05, 21:16
      nadajmy mu tytuł: REKTORA WSZECHCZASÓW !!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
    • victor671 Re: Szarża rektora 17.07.05, 22:17
      wiesz , ale niestety ci studenci nie moga nic a nic zrobic to nie od nich
      zalezy czy ten chory czlowiek tym kieruje czy nie ponoc senat uczelni moze go
      odwolac a w senacie same psy rektora
    • Gość: ania JEST PEDAŁKIEM!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:35
      JEST PEDAŁKIEM I WSZYSCY O TYM WIEDZĄ
    • Gość: Polikarp Re: Szarża rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:09
      W normalnym kraju, wybrany w jednomandatowym okręgu wyborczym w Jarosławiu
      uczciwy poseł dawno już doprowadziłby do zmiany ustawy, a JM Rektor kiblował by
      w pierdlu, czerpiąc radość z towarzystwa jemu podobnych "chłopaków"...

Taaak, w normalnym kraju....
      • Gość: marta Re: Szarża rektora IP: 193.151.68.* 18.07.05, 10:10
        a gdzie jest ten: normalny kraj ? :):)
    • Gość: Marcinek Wiemy panie michnik IP: 195.136.36.* 18.07.05, 10:33
      ze niewygodny dla pana ten Jarosz.jak sie nie udalo w sposob z jakims
      niedorzecznym oskarzeniem o grozby to teraz atakujcie w inny sposob.strasznie
      podla ta panska gazetka panie michnik.nie kupuje jej i nigdy nie bede.zydowska
      szmata nikomu niepotrzebna.won z takim chlamem.Jarosz sobie poradzi a ty
      michniku wara od niego!!
      • Gość: kalt Re: Wiemy panie michnik IP: *.kam.pl 18.07.05, 20:11
        o prosze, sam rektor Jarosz sie na forum pojawil i cos napisał...
        • Gość: WC Re: Wiemy panie michnik IP: *.rzeszow.mm.pl 18.07.05, 23:24
          No co ty!
          Jarosz nie pracuje na WSK!
    • Gość: pajączek Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:11
      Skoro wszystkich tak to bulwersuje to dlaczego nikt z tym nic nie zrobi!!!!?????
      wszyscy komentuja jego wybryki,ale nikt nie jest wstanie zaprzestac takiego
      dzialania.Jest top niby państwowa uczelnia,czala Polska wie co tam sie dzieje i
      wszyscy umywaja ręce...czyzby ten człowiek miał aż tak wielkie wpływy w naszym
      kraju???
      • Gość: mmv Re: Szarża rektora IP: 193.151.68.* 18.07.05, 12:14
        nie, po prostu takie mamy prawo...
    • Gość: GSM Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:19
      Kto jeszcze wyraża dobrowolną chęć posłuchania rozmów telefonicznych rektora,
      proszę o zgłoszenia na mail dickman13@wp.pl Sprawą w 2002 r zajmowała się
      prokuratura w Stalowej Woli. Uwaga, nagrania nie są zbyt przyjemne dla osób
      wrażliwych. Chętnych zapraszam.
      • Gość: pe Re: Szarża rektora IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 18.07.05, 22:21
        a czy to zgodne z prawem? czy masz je legalnie? pytam, bo nie chcę łamać
        prawa...
        • Gość: GSM Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:25
          To są moje nagrania, to były rozmowy ze mną, ja je wykonałem, więc ja mam do
          nich prawa autorskie.
          • Gość: GSM Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:26
            oczywiście ja wykonałem nagrania, a telefony były dzwonione do mnie.
            • Gość: GSM Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:33
              O mojej sprawie również pisała "Gazeta Wyborcza" w wydaniu rzeszowskim 8
              czerwca 2004 roku. Oto ten artykuł:

Dochodzenie umorzone

W 2002 r. prokuratura w Stalowej Woli wszczęła dochodzenie w sprawie kierowania
              gróźb karalnych pod adresem mieszkańca tego miasta. Mężczyzna otrzymywał
              telefony od nieznajomego, który proponował mu spotkanie o charakterze
              seksualnym. Potem nękał go telefonami, naśladował odgłosy zwierząt, używał
              obraźliwych zwrotów. Prokuratura ustaliła, że telefony wykonywane były z
              komórki zarejestrowanej na Państwową Wyższą Szkołę Zawodową w Jarosławiu.
              Profesor Jarosz był przesłuchiwany jako świadek i wyjaśnił, że on na pewno nie
              dzwonił do tego mężczyzny, a do tej komórki miały dostęp różne osoby z uczelni.
              Sprawa została umorzona, bo na taśmach nagranych przez pokrzywdzonego
              prokuratura nie znalazła gróźb karalnych.

• Gość: GSM Re: Szarża rektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:34
                Dalszy ciąg do powyższego wątku- wątek wyjaśniający:
                Miałem niezłą "przygodę" z Antonim J. W 2002 roku (wtedy jeszcze nie
                wiedziałem, że to on) zaczął wydzwaniać na moją komórkę z numeru zastrzeżonego,
                proponując mi spotkania o charakterze seksualnym. Przedstawiał się, że jest
                przystojnym brunetem i ma 39 lat. Nadmienię tutaj, że ogłaszałem się w
                magazynie gejowskim "Adam", ale rektor J. i tak znał więcej szczegółów o mnie,
                których nie było w gazecie, m.in. adres, nazwisko. Kiedy odmówiłem spotkania,
                rektor zaczął się odgrażać, pomawiać i szantażować. Telefony były tak częste i
                tak dokuczliwe, że po 2 miesiącach zgłosiłem sprawę prokuraturze. Po uzyskaniu
                przez prokuraturę tego numeru (samego numeru, bo ja miałem telefon w Idei a to
                był numer Ery i billing przysłała Idea), który się nie wyświetlał, zadzwoniłem
                do Antoniego J. i kazałem szukać mu sobie adwokata. J. w tym samym dniu zmienił
                numer telefonu, co później wykazało pismo od Ery, którą prokuratura zapytała o
                nazwę abonenta. Okazało się, że telefon jest zarejestrowany na uczelnię
                rektora. Oprócz telefonów z pogróżkami, J. naśladował odgłosy różnych zwierząt,
                m.in. kury, świni, psa. Mam to wszystko do dziś nagrane na kasecie, która
                również była dowodem dla prokuratury. Sprawa jednak została umorzona, ponieważ
                prokurator stwierdził, że aby zaszło przestępstwo z art. 190 par.1, czyli
                groźby karalne, muszę sie obawiać spełnienia tych gróźb, a skoro z nim
                rozmawiałem przez tak długi okres czasu i nie zmieniałem numeru, oznaczało ,że
                się nie bałem i sprawę umożono. Powiedział mi, że moge ścigać go prywatnie z
                art. 216 kk za zniewagi. Jednak nie zakładałem sprawy prywatnej.Antoni
                J. wydzwaniał nawet po 30 razy dziennie, często po pół godziny. Słuchając tych
                odgłosów zwierząt i wyzwisk można myśleć, że ma się do czynienia z pacjentem
                szpitala psychiatrycznego, a nie profesorem. Podkreślam, nigdy tego
                człowieka "na żywo" nie spotkałem, przyczepił się do mnie nie wiadomo dlaczego.
                Po przesłuchaniu Antoniego J. przez jarosławską policję prawie półroczne
                telefony ustały od razu.
    • Gość: marta Re: Szarża rektora IP: 193.151.68.* 19.07.05, 10:22
    • Gość: Shocking Blue Re: Szarża rektora IP: 213.25.45.* 19.07.05, 13:31
      Ludzieeeee!!!!Ratunkuuuu!!!!!!!!!! Gdzie ja jestem? Toż to istny dom wariatów!
      Jak może być nie do ruszenia taki palant?!!!
      • Gość: jol Re: Szarża rektora IP: *.autocom.pl 19.07.05, 14:39
        A gadaja ze geje sa w Polsce dyskryminowani - a tu prosze -
        GEJ REKTOR NIE DO RUSZENIA
      • Gość: wis Re: Szarża rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:59
        I bedzie nie do ruszenia. Startuje w wyborach do sejmu z pierwszego miejsca
        Samoobrony.
        • Gość: jol Re: Szarża rektora IP: *.autocom.pl 20.07.05, 01:09
          Samoobronie w takim razie gratulujemy posla:)
    • Gość: gural [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka