Gość: pomorzanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:25 A czy ktoś wie z jakiego województwa był ten peugeot ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~~ Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.05, 18:29 Z Ropczyc woj. podkarpackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolbuszowa to kolejny wypadek w tamtej okolicy IP: *.244.157.54.ip4.tnp.pl 27.07.05, 12:16 mamy fatalne drogi. Nadziei na poprawę nie widać. Tiry jadące przez centrum miasta to nasza spacjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:19 z podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:37 Zróbcie coś z tym łukiem. Dwa tygodnie temu scieło tam poloneza i zginał człowiek ..6 osób w 2 tygodnie w jednym miejscu. Szok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJDAN KRÓLEWSKI Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:14 POSTAWCIE CZRNY PUNKT BO NIEDŁUGO BEDZIE TAM ''CMENTERZ'' I ZLIKFIDUJCIE ŁUK ALBO GO POPRAWCIE URZEDASY JEDNE WOGULE WEŹVIE SIE ZA REMONT DRÓG BOOOO WSTYDDDDDD!!!!!!!!!!!NARAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOŁ Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:20 NIEDAWNO NA TYM DIABELSIKM ŁUKU MOJA KOLEZANKA MIAŁA WYPADEK WSKUTEK CZEGO ZGINEŁA 1 OSOBA A 2 ZOSTAŁY RANNE APEL DO WYDZIAŁU DRÓG ZRÓBCIE COS CHYBA OD TEGO JESTESCIE ZA CO WAM PŁACA ZA ZBIERANIE CIAŁ Z KRAJOWEJ 9 ONA WYGLADA JAK KRAJOWA 9 ALE LESNA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:22 masz racje wogule wszyscy macie racje ALE TO POLSKA I GÓWN......ZROBIĄ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MIRROW> Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:22 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHE TAKA PRZYKRA PRAWDA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:52 Zginal chlopak mojej kolezanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:39 Mojej tez...planowali slub i w ogole....nie moge sobie wyobrazic co ona teraz czuje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 30.07.05, 23:05 a jeździłem po stanach, europie zachodniej, i tam mogą zadbać o drogi, infrastruktura to podstawa do normalnego życia i funkcjonowania gospodarki, a u nas: ZUS, łaówki, kradzieże, skandale, komisje śledcze, itd., i niestety nie ma szans na poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogi Re: Tragedia koło Kolbuszowej IP: *.dnet.pl / 80.51.180.* 31.07.05, 21:10 Szkoda gadać.Stan nawierzchni w tym miejscu budzi wiele zastrzeżeń.Coś tam jest nie tak.Panowie z GDDKiA a co Wy na to? Wiadomo ze rózne materialy uzyte do produkcji masy bitumicznej maja rózne właściwosci. Byc może tam własnie są rózne i one mogą byc przyczyną tragedii.Ale o czym tu mówić i tak Gazeta o tym nie napisze bo oni dużo reklam zamieszczają w mojej ulubionej gazecie jaka jest GW.Ponadto znajda sie tacy którzy zaraz mnie posądza że czeiam sie Oddziału GDDKiA w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś