slavres 28.07.05, 23:04 Obciążyć "Masę Krytyczną" kosztami niszczenia słupów i przystanków. Karze się za nalepianie ogłoszeń, a ta masa krytyczna pełno nalepiła wlepek, zwłaszcza w rejonie Mostu Zamkowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Potem Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:31 albo lepiej w te słupy! A przejdź i zrób coś praktycznego i pozdejmuj! Odpowiedz Link Zgłoś
drewniany_pajacyk Re: Masa przejedzie 29.07.05, 08:10 Słusznie Slavres pisze. Panie Prezydencie Miasta Rzeszowa, żądam ukarania organizatorów za zaśmiecanie miasta i niszczenie urządzeń publicznych. Niech się nauczą, że na wszystko jest właściwe miejsce. Pobłażanie i brak reakcji grozi w przyszłości zachowaniem jak w przysłowiu "Od rzemyczka do koniczka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:28 masa jest przejazdem niezorganizowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Jedź czubie na Białoruś i nie wracaj IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.07.05, 08:24 To bardzo pożyteczna inicjatywa. Widziałeś jakie ścieżki są na zachodzie ? Pojedź i zobacz - mamy wiele do nadrobienia i masa o to zabiega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Brawo - takie inicjatywy są potrzebne IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.07.05, 08:28 Brawo za inicjatywę. Mamy sporo do nadrobienia. Scieżki w krajach zachodnich są nieporównywalnie lepsze i jest ich więcej. Wyrazy uznania dla organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Brawo - takie inicjatywy są potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:00 inicjatywa jak najbardziej słuszna ale niszczenie cudzej własności to błąd i zraża do tejże inicjatywy dotychczas przychylnych. Dwója z marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Trasparent IP: *.idea.pl 29.07.05, 12:21 Widzieliscie co powiesili na kladce nad obwodnica w poblizu polfy (na batalionow chlopskich). Szacuneczek, wi3cej takich inicjatyw, serce rosnie jak widzi ludzi ktorzy poswiecaja swoj wolny czas i kase na zrobienie czegos dla rzeszowian. Niestety, sa tacy ktorzy potrafia tylko narzekac, a nic nie zrobia by bylo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Trasparent 29.07.05, 12:33 Ja widziałam taki transparent na kładce na Rejtana hehe genialny, ale mało widoczny :/ A tak w ogóle, to ktoś się chyba bardzo nudzi, albo mu słonko przygrzało, skoro czepia się bogu ducha winnych "masowców". A niech sobie dzieciaki powalczą o swoje! Demokrację mamy wkońcu, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:14 Te wlepki są na takim kleju, że dwa razy popada i samo zejdzie, a akcja super. Będe dziś na masie. Rzeszów dla rowerów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Masa przejedzie 29.07.05, 15:41 A czy ja napisałem, że jestem przeciwny powstawaniu ścieżek rowerowych? Denerwuje mnie tylko fakt nalepiania wlepek. Tym bardziej, że robi się to gdzie popadnie i byle jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masa przejedzie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 29.07.05, 17:20 sławku, chciałbym zauważyć że od siedzenia nad stroną o miejskich autobusach albo od pisania pracy dyplomowej rośnie ci garb.... więcej ruchu.. mógłbyś na przykład znaleść jakąś koleżankę i z nią na rowerze pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś