Dodaj do ulubionych

Masa przejedzie

28.07.05, 23:04
Obciążyć "Masę Krytyczną" kosztami niszczenia słupów i przystanków. Karze się
za nalepianie ogłoszeń, a ta masa krytyczna pełno nalepiła wlepek, zwłaszcza
w rejonie Mostu Zamkowego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Potem Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:31
      albo lepiej w te słupy! A przejdź i zrób coś praktycznego i pozdejmuj!
    • drewniany_pajacyk Re: Masa przejedzie 29.07.05, 08:10
      Słusznie Slavres pisze.
      Panie Prezydencie Miasta Rzeszowa, żądam ukarania organizatorów za zaśmiecanie
      miasta i niszczenie urządzeń publicznych. Niech się nauczą, że na wszystko jest
      właściwe miejsce. Pobłażanie i brak reakcji grozi w przyszłości zachowaniem jak
      w przysłowiu "Od rzemyczka do koniczka".
      • Gość: a Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:28
        masa jest przejazdem niezorganizowanym.
    • Gość: a Jedź czubie na Białoruś i nie wracaj IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.07.05, 08:24
      To bardzo pożyteczna inicjatywa. Widziałeś jakie ścieżki są na zachodzie ?
      Pojedź i zobacz - mamy wiele do nadrobienia i masa o to zabiega.
    • Gość: a Brawo - takie inicjatywy są potrzebne IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.07.05, 08:28
      Brawo za inicjatywę. Mamy sporo do nadrobienia. Scieżki w krajach zachodnich są
      nieporównywalnie lepsze i jest ich więcej. Wyrazy uznania dla organizatorów.
      • Gość: autor Re: Brawo - takie inicjatywy są potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:00
        inicjatywa jak najbardziej słuszna ale niszczenie cudzej własności to błąd i
        zraża do tejże inicjatywy dotychczas przychylnych. Dwója z marketingu
    • Gość: Maxc Re: Masa przejedzie IP: *.idea.pl 29.07.05, 12:16
    • Gość: Max Trasparent IP: *.idea.pl 29.07.05, 12:21
      Widzieliscie co powiesili na kladce nad obwodnica w poblizu polfy (na
      batalionow chlopskich). Szacuneczek, wi3cej takich inicjatyw, serce rosnie jak
      widzi ludzi ktorzy poswiecaja swoj wolny czas i kase na zrobienie czegos dla
      rzeszowian. Niestety, sa tacy ktorzy potrafia tylko narzekac, a nic nie zrobia
      by bylo lepiej.
      • gwiazda_podkarpacia Re: Trasparent 29.07.05, 12:33
        Ja widziałam taki transparent na kładce na Rejtana hehe genialny, ale mało
        widoczny :/ A tak w ogóle, to ktoś się chyba bardzo nudzi, albo mu słonko
        przygrzało, skoro czepia się bogu ducha winnych "masowców". A niech sobie
        dzieciaki powalczą o swoje! Demokrację mamy wkońcu, nie???
    • Gość: Kuba Re: Masa przejedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:14
      Te wlepki są na takim kleju, że dwa razy popada i samo zejdzie, a akcja super.
      Będe dziś na masie. Rzeszów dla rowerów!!!
      • slavres Re: Masa przejedzie 29.07.05, 15:41
        A czy ja napisałem, że jestem przeciwny powstawaniu ścieżek rowerowych?
        Denerwuje mnie tylko fakt nalepiania wlepek. Tym bardziej, że robi się to gdzie
        popadnie i byle jak!!!
    • Gość: ja Re: Masa przejedzie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 29.07.05, 17:20
      sławku, chciałbym zauważyć że od siedzenia nad stroną o miejskich autobusach
      albo od pisania pracy dyplomowej rośnie ci garb.... więcej ruchu.. mógłbyś na
      przykład znaleść jakąś koleżankę i z nią na rowerze pojeździć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka