Gość: Wujek Dobra Rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 06:32 Weźmiemy karteczki z namalowaną"13-tką" i będziemy nimi machać! :) Dość zabobonów i guseł na Podkarpaciu!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:07 Zabobony trzymają się mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Rajd bez trzynastki IP: 195.117.241.* 04.08.05, 14:13 To fatkycznie jakaś paranoja z tą 13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 04.08.05, 14:15 ja się 13-go urodziłam :) ale nie w piątek heh mój tato mówi, że to był jego szczęśliwy dzień...a dla mnie? mooożeee? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 04.08.05, 14:18 o kurczę! ale dziś jakaś ekipa subaru, chyba z Krakowa, pytała mnie o drogę na Matysówkę...a jak im źle powiedziałam i nie dojechali??? to mają pecha, że na mnie trafili haaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:23 Proponuję wzdłuż trasy ustawić co kilkadziesiąt metrów myśliwych z bronią aby mogli odstrzelić każdego czarnego kota, bo kto wie może taki wredny zwierzak zechce przebiec drogę przed samochodem i nieszczęście gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Rajd bez trzynastki IP: 195.117.241.* 04.08.05, 14:26 I koniecznie postawić kominiarzy z całego Podkarpacia, żeby przynieśli szczęście. Cholera tylko komu? Wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:31 A przed zawodami wszystkie załogi wywieźć na ogromne pole koniczyny i niech szukają czterolistnych - trzeba dbać o bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 04.08.05, 14:37 trzeba jeszcze wypuścić wszystkie podkute konie na trasę rajdu, tylko wcześniej obluzować im podkowy - po drodze pogubią, a piloci jadąc będą je zbierać - kto zbierze więce wygrywa cały rajd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Rajd bez trzynastki IP: 195.117.241.* 04.08.05, 14:40 I jeszcze wszyscy w czerwonych majteczkach na start, to tak żeby już była pełnia szczęścia w zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 04.08.05, 14:42 pełnia szczęścia to będzie jak po deszczu wyjdzie tęcza, a na jej końcu skrzat z garnkiem pełnym złotych dukatów i ja go znajdę :D zrobię sobie wtedy swój rajd bez takich głupot :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:47 Organizatorzy oprócz straży, policji i opieki medycznej powinni jeszcze zabezpieczyć jakiegoś fachowca od odczyniania uroków które mogą być rzucone na zawodników przez ich przeciwników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Rajd bez trzynastki IP: 195.117.152.* 04.08.05, 14:50 Kazdy z uczestników powinien dostac od organizatorów słonika na szczeście. Pamietajcie też zeby trzymac mocno kciuki na czas rajdu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Rajd bez trzynastki IP: 195.117.241.* 04.08.05, 15:07 A słonik koniecznie z trąbą do góry!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:43 Uważam że zachowanie organizatorów jest skandaliczne, bo skoro nie ma być pojazdu z numerem startowym "13" to nie powinno być także samochdu z numerem "7". Przecież to jest niedopuszczalne aby tak faworyzować tylko jedną załogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Rajd bez trzynastki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:53 Ścigają się ludzie samochodami z XXI wieku czy czarownice na miotłach? I znowu cała Polska ma pośmiewisko z prowincjonalnego Rzeszowa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Rajd bez trzynastki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:53 Podobno jutro o 13 ma byc 14 w Rzeszowie i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ GRZYB ROZBIŁ FURE IP: 80.51.255.* 04.08.05, 15:53 dzisiaj na odcinu testowym w Matysówce Grzyb lekko rozbił furre (klatka nie ruszona) zobaczymy czy da rade czy nie! a swoja droga to dobry pomysł z tymi 13 na kartkach! co to w ogole jest??? w zabobony to można "wierzyc" u siebie w domu lub w kiblu u kogoś a nie tak oficjalnie ! SZYDERA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: GRZYB ROZBIŁ FURE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:59 Bo nie miał ze sobą słonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rajd bez trzynastki IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.08.05, 16:17 Właśnie a XIII Światowy Festiwal Polonijnych Zespołów Folklorystycznych to nie mogli równiez zamienić na XIV, jakby sobie któryś z tancerzy nogę złamał dopiero by było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:20 Jeden z uczestników miał zawał. To na pewno przez tą XIII. Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Rajd bez trzynastki - a w MPK czeka 666 04.08.05, 16:44 Dobre z tą trzynastką... A jeszcze z innej beczki... MPK Rzeszów teraz będzie miało kolejny nowy autobus, na którym według kolejności powinien znaleźć się numer taborowy "666". Ciekawy jestem czy taki numer przydzielą temu busowi, czy przeskoczą do 667... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki - a w MPK czeka 666 04.08.05, 16:48 jak byłam mała, mieszkałam w bloku nr 13 miałam straszne dzieciństwo, do dziś nie mogę się pogodzić z moją dziecięcą przeszłością - to na pewno przez ten blok ;) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Rajd bez trzynastki - a w MPK czeka 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:48 Coś mi się zdaje że ten temat może zdominować najbliższe sesje rady miasta. LPR będzie chciało zablokować nadanie numeru 666. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ FOTO ROZBITKI IP: 80.51.255.* 04.08.05, 16:50 :( 3mamy kciukozy! za grzybioze www.artderue2.vel.pl/siezaczlo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogi Re: Rajd bez trzynastki IP: *.dnet.pl / 80.51.180.* 04.08.05, 22:51 Ciekawa dyskusja.Jednak jesteśmy w tej Polsce C.Polsce zabobonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 06:40 I tak trzymać! Po spełnieniu tych wszystkich postulatów (podkowy, słonie, myśliwi, kominiarze etc etc) można wreszcie rozpocząć rajd!! Tylko po co się ścigać, skoro i tak wiadomo, że ... wygra najlepszy!! Heh a reszta? Dla przyjemności jedzie? :) Miś, miś, świńska dupa nie miś :) Oczko się odlepiło temu misiu! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Ojjj... 05.08.05, 09:31 Misie kochane! A ja się dowiedziałam od dobrze poinformowanego informatora, że z tą 13-stka to jest taka tradycja rajdów w całej Polsce! więc nie tylkop u nas! Goście juz tak mają i tyle, więc nie będąsięz nas śmiać :) no chyba, że obadają, że tacy mądrzy wszyscy jesteśmy, że nie wiedzieliśmy o tym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ojjj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:00 Może czas zmienić tradycję? Kiedyś też była taka tradycja, że czarownice paliło się na stosie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 06.08.05, 10:17 no proszę, biedy Lesio K. też miał pecha ehhh, a miało być tak pięknie! miał wygrać podobnie jak rok temu - i co? to wszystko przez to, że nie założył czerwonych stringów! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:49 A Wisławski wyleci z trasy bo pali wstrętne papierochy!!! I nie wziął kurzej łapki na szczęście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 06.08.05, 10:56 oby tylko nie zatruł się, biedaczyna, chipsami, które dał mu na drogę jego kolega Krzyś :/ co za bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Rajd bez trzynastki 06.08.05, 13:12 byłam przed chwilą na placu przed UW obadać sytuację, patrzę, a tam TVN Turbo - jeden gostek z malutką kamerką cyfrową, słuchawkami na uszach i to cała telewizja :/ ale trzeba przyznać, że w tv to całkiem nieźle wyglada. Maciejewski miał chyba drobną stłuczkę - następny pechowiec. kurczę, o 15 meta, a ja akurat musze wyjechać z Rz-owa :/ co za pechhhh :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Rajd bez trzynastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:26 kamerka mała.. ale jaka cieżarówka z logo Turbo Tefałenu!!! MOze tam jest generator do tegoż mikrofonku?? :) A Chipsami się mógł doszprejować i wygra ?? Odpowiedz Link Zgłoś