Dodaj do ulubionych

Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:23
No właśnie jakie są najlepsze firmy w naszym regionie ? Goodrich, WSK, Zelmer,
Comp ? Wiele osób uważa że właśnie one dają największe bezpieczeństwo a przy
tym niezły socjal. A może warto pracować w banku lub hipermarkecie ? No a
własna firma ?
Jak myślicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 10.08.05, 20:08
      Najlepszym pracodawcą na podkarpaciu jest Sejmik Wojewódzki !!!
      • sokol84 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 19:11
        Gość portalu: Sędzia Kozak napisał(a):

> Najlepszym pracodawcą na podkarpaciu jest Sejmik Wojewódzki !!!

Witam!! Mam dla Ciebie smutną wiadomość - jestem częściowo Twoim pracodawcą.
        A poza tym w mafii też nikt nie narzeka na bossa - a obie instytucje niestety
        niewieloma rzeczami się różnią (jedna jest legalna, a druga nie). POZDR.
      • Gość: Aldona Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.05, 20:05
        Tesco - na kasie pracuję - zarobki 650 zł -12 godzin - jestem szczęśliwa bo
        czasem koleżanka pozwala mi podjeśc troszke wędlin a miesiąc temu kierownik dał
        mi dzem.
    • Gość: artU Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: 195.117.30.* 11.08.05, 07:48
      ICN Polfa ( Valeant)
      • Gość: wafel Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: 195.117.241.* 11.08.05, 08:11
        Według mnie najlepsze, chociaż nie najlepiej płatne są wszelkiego typu posadki
        w urzędach administracji państwowej. Kasa zawsze na czas, urlopy bez problemów
        i jakoś mniejszy jak się wydaje stres niż u prywatnego. Chyba że się mylę to
        prosze o opinię pracowników tychże biur.
        • lola1231 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 09:43
          masz rację - ja pracuję w urzędzie. jest dokładnie tak jak mówisz - kasa na
          czas zawsze - czasem nawet trochę wcześniej ;) stabilizacja pracy. zarobki
          marniutkie (ja zarabiam 1000 a pracuję już 3.5 roku) za to wiem,że nie wylecę z
          pracy z tego powodu, ze zajde w ciążę. i po macieżyńskim raczej tez nie.
          odpowiedzialność jest - ale przesadnego stresu nei ma.
          • Gość: OlaII Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.krak.tke.pl 11.08.05, 14:44
            lola naucz się ortografii bo z Twoją wiedzą i " dużym" stażem to i tak Ci
            dużo płacą.
            • lola1231 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 12.08.05, 09:31
              słyszałes/łaś kiedys o dysfunkcji zwanej dysgrafią?? zanim posądzisz kogoś o
              cokolwiek włącz szare komórki i pomyśl ze czasem rzeczy wyglądaja inaczej niż
              by się wydawało... poza tym nie sadze zeby 1000 brutto to było dużo - sprobuj,
              kozaku za to przezyć - opłać mieszkanie, media, telefon, ubierz się i jedz. jak
              potrafisz liczyć to wiesz, ze na ręke masz ok. 690 zł. radzę najpierw pomyśl
              zanim cos napiszesz - a jeśli dalej uważasz ze to strasznie dużo - to mieszkaj
              sam/a przez kilka miesięcy a wtedy pogadamy jak równy z równym - bo nie sztuka
              wypisywać takie pierdoły jak utrzymują Cię rodzice albo jak mieszkasz z
              mężem/zoną który/a tez pracuje.pozdrawiam.
              • Gość: OlaII Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.krak.tke.pl 13.08.05, 18:26
                lola , chyba chodziło Ci o dysortografię ,która oznacza problemy z
                opanowaniem poprawnej pisowni mimo znajomości zasad ortografii,natomiast
                dysgrafia to ''brzydkie pismo'' trudne do odczytania nawet przez piszącego.
                Nie popisałaś się swoimi włączonymi chyba bardzo szarymi komórkami.
                Kończąc ,chciałam zauważyć ,że każdy pracodawca płaci za pracę a nie za
                sytuację materialną zatrudnionych pracowników.
                • Gość: lola1231 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: 80.50.19.* 13.08.05, 18:53
                  Moj drogi poczytaj odrobine... poszukaj w książkach medycznych i dowiedz sie co
                  to jest dysgrafia. ale dolóż starannosci serdecznie Cie prosze. dysgrafia to
                  troszeczke wiecej niz Ci sie wydaje najwyraźniej - ja z tym zmagam sie od
                  momentu kiedy zaczelam pisac. i nie dowracaj kota ogonem -albo poczytaj
                  dokladnie co napisałeś/łaśna poczatku.Wiem od czego zalezy wysokosc placy i
                  napewnno Ty nie musisz mi tego mowic. zacząłęś/łaś od określenia ze i tak duzo
                  mi placą...wiec uswiadomilam Ci ile to jest i ile za to mozna zwojowac i tyle.
                  pamietaj co napisałeś/łas zanim znowu z czyms wyskoczysz.
                  • Gość: mamnick Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.mm.pl 28.11.13, 18:29
                    Lola ale głupia jest!
                  • Gość: szyderca Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 20:38
                    lola ty w urzędzie to chyba samochody myjesz :)

Dysgrafia (agrafia) to zaburzenia w opanowaniu umiejętności poprawnego pisania pod względem graficznym. W lżejszych przypadkach dysgrafii jest to tzw. brzydkie pismo. Znaczne nasilenie dysgrafii to pismo mało lub zupełnie nieczytelne.

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
    • Gość: tom Co sądzicie o Orlenie Petro Tanku IP: 213.199.233.* 11.08.05, 08:39
      moim zdanie złote czasy tej firmy przemineły, nie jest już dobrym pracodawcom w
      regionie
    • Gość: student II Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:44
      wssg tyczyn 900zł netto, każda sobota i niedziela zajęta; wyzywanko za zupełną
      darmochę
    • gwiazda_podkarpacia Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 14:44
      comp rzeszow - programiści i inni tego typu fachowcy na samozatrudnieniu. jeśli
      kogoś to bawi to fajnie, ale dać sobie samemu urlop lub wziąść chorobowe wiąże
      się z kosztami, które taka osoba ponosi sama :/

wsk - wyroboli się. dobrze mają ci, którzy pracuja tam od 10ciu, 20stu lat.
      maja fajną kaskę i zaglebiste warunki pracy, premie itd. z młodymi trochę
      gorzej, tępią ich, ale tak jest wszędzie. ogólnie kanadyjczycy nimi sterują.
      *
      czy w ogóle nadszedł dobry moment na takie sondaże? ja myślę, że trzeba nam
      jeszcze kilka większych zakładów pracy i wtedy byłoby z czego wybierać. w
      chwili obecnej mozemy się licytować kto ma lepiej w jakim urzędzie i u którego
      prywatnego. albo kto sam sobie lepiej robi majac własną, jednoosobową firemkę.

>>>Żeby żyć, trzeba albo mieć rozum,
      albo trzymać w pogotowiu stryczek<<<
      Diogenes z Synopy (ok.412-323 p.n.e.)
      starożytny cynik; mieszkał w beczce :]
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 11.08.05, 19:22
      RAFINERIA JEDLICZE !!!
      • huanes Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 19:56
        LOTOS Parafiny i już :-)!!!!!
      • sokol84 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 20:22

> RAFINERIA JEDLICZE !!!

Osobie Twojego formatu napewno jest dobrze - z tego co piszesz masz stołek w
        sejmiku i w rafinerii. Nie wiem czy to jest tak do końca O.K.
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 11.08.05, 21:29
      Mam jeszcze piekarnię !!!!!!
      Osądzę wszystkich SUROWO !!!
      • sokol84 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 21:44

> Mam jeszcze piekarnię !!!!!!
        > Osądzę wszystkich SUROWO !!!!

TAAAAAAAAAAAA I PEWNIE 4 DOMY ROZKOSZY. SKŁADAM KONDOLENCJE TWOIM RODZICOM. ;-)
      • sokol84 Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 11.08.05, 21:45

> Mam jeszcze piekarnię !!!!!!
        > Osądzę wszystkich SUROWO !!!

Coraz bardziej jestem za eutanazją w niektórych przypadkach
    • Gość: klinek Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:04
      Najlepiej to być etatowym związkowcem w jakimś duzym zakładzie. Nic nie robisz,
      kasę bierzesz i nie ma mocnych na ciebie. Jeszcze na wycieczki od czasu do
      czasu do stolycy.
      • Gość: or Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: 83.17.119.* 14.08.05, 17:20
        Moze wiekszosc zwiazkowcow tak ma...

Ja znam akurat jednego - pracuje w panstwowej firmie zatrudniajacej ok. 100
        tys. osob i jest wiceszefem federacji zwiazkow zawodowych. Pracuje i jezdzi
        baaardzo duzo.

Ale naprawde mu nie zazdroszcze... Ciazy na nim ogromna odpowiedzialnosc,
        pracuje pod presja calej, olbrzymiej spolecznosci zakladu. A co, jak nie uda
        sie wywalczyc ochrony 10, 20 tys. czy 30 tys. miejsc pracy? To od razu wszyscy
        zaczna mowic, ze szefostwo zwiazkow wzielo "wziatke" i sprzedalo sie jakiemus
        lobbyscie czy inwestorowi...
        Choc w to nigdy nie uwierze, bo nie znam bardziej uczciwej osoby, niz on...

pozdruffki!
    • Gość: kudzuroot Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:37
      moze podyskutowac o najgorszym pracodawcy to ochroni niejednego pracownika
      przed stresem i wtzyskiem
    • Gość: gaziarz Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 14.08.05, 21:27
      PGNIG ul. wspolna, pracuje od 15 lat zarabiam 2700 netto, +30%premia, do tego sorty i srodki ochrony. i niedlugo akcje. Raczej na nasz region chyba niezle
    • Gość: Wierzący Na pograniczu Kosciół -Urząd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 18:34
      Praca cicha bezpieczna.Wynagrodzenie jak Bóg da.A daje duzo jak wie,ze sie mocno wierzy w człowieka a szczególnie księdza odpowiedzialnego za kasę dla Kościoła.
      • Gość: Jola Re: Na pograniczu Kosciół -Urząd. IP: *.165.enf.pl 28.11.13, 20:07
        Res -drób To jest zakład na miarę, pracujesz po 12-16 godzin dziennie soboty tez bo pani kierownik przychodzi i "co nie przyjdziesz jutro" Nadgodziny to kpina Na wstępie podpisujesz dwie umowy druga dla nadgodzin "Smieciówka" KAŻDY TAK MA NA PRODUKCJI jeżeli nie godzisz się na drugą to za bramę. Robią sobie kpiny z PIP. Gorzej niż w Azji.
        • Gość: ewa Re: Na pograniczu Kosciół -Urząd. IP: *.rzeszow.mm.pl 29.11.13, 13:54
          Majster na przemysłowej tak tam Cię pokochają że nawet pobiorą linie papilarne.
          • Gość: zecik Re: Na pograniczu Kosciół -Urząd. IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.13, 17:37
            ale z polki zawsze mozesz pozyczyc sznura jak bedziesz mial dosc tej roboty
    • pdygdon Re: Najlepszy pracodawca na Podkarpaciu 03.12.13, 05:44
      Masakra jakaś
      • Gość: ArcylapsusRuchalik Pracodawca bezkonkurencyjny to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 10:26
        ...KK Sp. z o.o. a raczej z n.n. (nieograniczoną nieodpowiedzialnością).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka