Gość: Ada IP: *.osk.enformatic.pl 28.08.05, 18:59 Kto pisał ten artykuł ? Jak kierowca mógł być wczoraj przesłuchany skoro dzisiaj jest niedziela i dzisiaj był wypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:05 To jest artykuł do poniedziałkowego wydania Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ['] ['] ['] ['] tragedia ['] ['] ['] ['] IP: *.res.pl 29.08.05, 00:19 na stronie podkarpackiej policji są pokazane zdjęcia z tego wypadku. na 3 ujęciu widac ciała 2 ofiar podkarpacka.policja.gov.pl/95,97/97/art2766.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.dab.tke.pl 28.08.05, 19:18 SZCZENIAKA "paniska dróg" przepisy nie obowiązują tatuńcio dorobkiewicz dał brykę to już syncio MOŻE ZABIJAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.rzeszow.mm.pl 28.08.05, 19:35 Zgadza się - to tragiczne ale młodzi ludzie nie maja wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 28.08.05, 20:10 Ubezpieczyciele powinni wprowadzic wysokie składki dla młodych kierowców bmw, bo ta marka magicznie przyciąga pryszczatych rajdowców bez wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Zginęło pięcioro ludzi 29.08.05, 09:56 są wysokie składki dla młodocianych i z brykami, ale jak kogoś stać na taką brykę, to zapłaci każdą kasę, zeby móc nią jeździć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roco Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.osk.enformatic.pl 28.08.05, 20:32 niestety teraz nie trzeba nawet mieć bogatego tatusia żeby kupić jeden ze szpachlowozów sprowadzonych z zachodu i to jest najgorsze bo byle gów..rza stać na maszynkę do zabijanie, bo samochodem tego co w ogromnej większości porusza się po naszych drogach raczej nazwać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opeth Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:49 Znałem kierowce Citroena, znalem jego matkę ...on pracował tam gdzie moj tata...to dla mnie szok...to był dobry człowiek...jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:49 Moim zdaniem wypadek spowodowany byl nadmierną prędkością, i koniec. Natomiast ten kolo z BMW to poprostu....(szkoda słów)Oby takich sytuacji mniej na polskich drogach, kierowcy gdzie wy macie glowy!!Kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.krak.tke.pl 28.08.05, 21:22 przejezdzalem tamtedy o 10.30 masakra, jeszcze nie roscieli dachu jak jechalem. tam jest fajny odcinek do jazdy. ale kolo z bmw myslal ze jest rajdkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadznik tzn., że gość z BMW wtprzedzając malucha nie widzi IP: *.ghnet.pl 28.08.05, 22:46 ał obok jadącego w tym samym kierunku samochodu o który zahaczył...., i tym samym "wypchnął" go na przeciwny pas ruchu? Z tego by wynikało, że mógł nie widzieć go w lusterku w tzw. martwym punkcie.. . Niestety to się zdarza a jak ktoś nie sprawdza dokładnie lusterka i jeździ szybko to nietrudno o tragedię. Kierowy jak nie widzicie w lusterko zamontujćie dodatkowe by było dokładnie widać co jedzie obok was i z tyłu.... . Pomodlę się za tragicznie zmarłych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: tzn., że gość z BMW wtprzedzając malucha nie IP: *.skyware.pl 31.08.05, 09:00 jaki martwy punkt w samochodzie osobowym ? przecież to nie autobus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webero Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 28.08.05, 22:30 tak, zdecydowanie dla młodych kierowców BMW powinny być najwyższe składki ubezpieczeniowe, bo to potencjalni zabójcy, poonadto powinno się takim dożywotnio zabierać prawo jazdy gdy spowodują nawet drobny wypadek pod wpływem przekroczonej prędkości lub alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten z auta obok Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.krak.tke.pl 29.08.05, 00:38 co jak co ,ale najbardziej szokujace bylo dla mnie zbiegowisko osob (kobiety, mlodziez) , ktore to jak gdyby nigdby nic obserwowalo zmasakrowane ciala zabitych osob , wiem bo przejezdzalem tamtedy w strone lacuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.sympatico.ca 29.08.05, 03:21 To bardzo wielka tragedia,kiedy gina w wypadku ludzie. Serdeczne i gorace wyrazy wspolczucia dla rodzin, ktorzy stracili swoich najblizszych. Jedynie co mnie zaskakuje, to kto jest odpowiedzialny za tekst tego artykulu. Czytajac go przez trzy razy,trudno jest zrozumiec jego tresc. Straszna Polszczyzna jezykowa,nic nie trzyma sie sensu, istna gmatwanina. Czyzby to redaktor byl odpowiedzialny za ten artykul ?????????? Wybacz czlowieku ale to okropne cos upisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:20 To Pani Małgosia Bujara, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
macius_pe Re: Zginęło pięcioro ludzi 02.09.05, 17:11 pierwszy lepszy fragment z Twojej wypowiedzi: "Czytajac go przez trzy razy,trudno jest zrozumiec jego tresc. Straszna Polszczyzna jezykowa [...]" 1) czytajac go trzy razy, a nie "przez trzy razy", 2) polszczyzna, a nie "Polszczyzna", 3) "Polszczyzna jezykowa"? Przyganiał kocioł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Na tym odcinku się jeździ ponad 150 km/h IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.08.05, 08:53 Pytam się co robi policja, dlaczego nikt tam nie stanie z radarem? Jest to "droga śmierci" a mimo to niokogo to nie interesuje aby coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~mercedes kierowca nie zauwazyl ??!!?? IP: 5.6.2D* / 195.233.250.* 29.08.05, 09:15 Jak nie zauwazyl , to nie powinien odzyskac prawa jazdy do konca zycia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karagana Re: Zginęło pięcioro ludzi 29.08.05, 09:24 jechałam tak ok.10 jestem w szoku, nigdy tego nie zapomne, najbardziej zbulwersowali mnie ludzie z okolicy przychodzący z małymi dziećmi poogladać sobie wypadek, kompletny brak rozumu, mam watpliwości czy to byla dobra lekcja dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojetrzygrosze Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.pskn.east.verizon.net 29.08.05, 10:08 Przepisy ruchu drogowego wyraznie mowia, ze jezeli zmieniasz pas ruchu to musisz byc 100% pewny, ze sytuacja na drodze pozwala na taki manewr.Ja przypuszczam ten "gnoj" w tym BMWu,..jak on moze dopuscic (takie wielkie panisko),zeby taka Jetta jego wyprzedzala(?)!On musi byc pirwszy. No ,bo on ma BMWu.Te piec ludzi zabitych to skutki takiego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 29.08.05, 16:13 Warto pamietać że tam jest ograniczenie predkości, ktorej ten z Jetty napewno nie przestrzegał, widać to po skutkach wypadku. Więc poza wina tego z BMW warto i o tym pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "szowinista" Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:42 jestes glupia jak wy wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andno Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: 80.48.248.* 29.08.05, 10:44 Ile jeszcze osób musi na tej trasie zginąć, aby zamontować bariery metalowe lub betonowe uniemożliwiające wjazd na przeciwległy pas? Przecież jest to trasa szybkiego ruchu i w każdym cywilizowanym kraju taka droga jest rozdzielona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.comarch.pl 29.08.05, 10:52 Dokładnie! Nikt tego wcześniej nie poruszał, ale właśnie brak odseparowania kierunków ruchu jest jedną z przyczyn tego wypadku. Swoją drogą rok temu dobudowano dotatkowy, czwarty pas na DK 4 z Rzeszowa do Trzciany. Niestety inwestorowi nie starczyło wyobraźni, żeby postawić barierki między kierunkami ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:55 I znów BMW. Jak to kierowca nie zauważył że na drugim pasie jedzie samochód, po prostu za szybko jechał i miał w dupie tych co jadą wolniej. Mam nadzieję że teraz odpowie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: 217.96.15.* 29.08.05, 11:39 Mam nadzieję, że psychopata, który spowodował tą tragedię, resztę życia spędzi w więzieniu. Widziałem ten wypadek i przejeżdżając obok, widząc te wraki i ciała zrobiło mi się słabo. Wiecie co zrobił kierowca Jeepa stojącego w korku za mną? Zjechał na pobocze, wysiadł z samochodu, wziął ze sobą aparat fotograficzny, przeszedł 100m do miejsca wypadku i zaczął robić zdjęcia!!! O tempora ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baciarek Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:11 Jednego nie rozumiem - co macie do BMW i ich właścicieli, często posiadacze tych wozów delektują się jazdą tym autem, a to, że trafi się niepełnosprawny który dopadnie auto i zabije siebie i innych to już nie jest zależne od auta.Czy wy jesteście jeszcze tak zacofani żeby nie zauważyć że 12 letnie BMW jest w tej samej cenie co opel astra czy vw golf, dziś renault clio z silnikiem 136 KM może spokojnie rozwijać prędkości powyżej 200km/h i gdyby dać takie auto komuś niezrównoważonemu to tyle samo mógłby narobić co taki sam kierowca BMW.Ja rozumiem, że wiele osób by chciało mieć BMW ale każdym innym autem można zrobić tyle samo szkód.Mało tego dodam, że BMW ma dużo lepsze właściwości jezdne od niejednego forda mondeo czy deawoo nubiry więc jest dużo mniejszym zagrożeniem na ulicy niż np 10 letni polonez.Lepiej papatrzmy na kulture ludzi jeżdżących jakimikolwiek autami, zliczmy tych, którzy przyjeżdżają do GS-u po jedno piwo na miejscu i jadą dalej,ciągniki rolnicze wogóle nieoświetlone, niewspomne o małolatach ich prowadzących.Zacznijmy od siebie samych, a nie od zazdrości że ktoś ma BMW i szybciej z pod świateł uzyskał 80 km/h niż wy którzy macie 13 letnią Corse i myslicie co za cwaniak bo ma BMW,ciekawe, że nikt nie pomysli tego samego jak go wyprzedzi go Polonez w kłębach dymu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojetrzygrsze Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.delv.east.verizon.net 29.08.05, 14:48 "baciarek"Ty to sam pisales czy ci ktos w tym pomagal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roco Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: 80.51.180.* 29.08.05, 15:09 Jeżdżę dosyć sporo po Polsce i już dawno nie widziałem Poloneza zostawiającego chmurę dymu za to zachodnich autek ( min. bmw )porażajacych chmurą dymu przy każdym przygazowaniu widziałem i widzę codziennie mnóstwo tak więc proszę nie pitol głupot że normalnie eksploatowany 10 poldek jest gorszy od 15 letniego bmw majacego na liczniku więcej kilometrów niż może ci się wydawać a obecnego właściciela i tak nie stać na porządna naprawę tylko na uzupełnianie zużytych części innymi tylko trochę mniej zużytymi. Prawda jest taka, że obecnie za niewielkie pieniądze można obecnie kupić zachodniego "potwora" w stanie dalekim od ideału - a że znakomity ich odsetek stanowią pełnoletnie bmw - cóż...to raczej kwestia pseudo mody a nie doceniania wartosci użytkowych tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnw Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: 193.151.68.* 29.08.05, 15:26 koleś, BMW dlatego, że siadaja do niego statystycznie biorąc synkowie dorobkowiczów, aby zaimponować panienkom, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazina Re: Super jakość BMW ??? - minęła IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 29.08.05, 21:54 6 lat pracowałem jako diagnosta, teraz prowadzę własny zakład. Zgadzam się z tymi opiniami, które mowią, że BMW to dobra marka, ale pod warunkiem, ze na bieżąco jest serwisowana. Większość 10-12 latków to złom na kołach, zawieszenie pokorodowane, układ hamulcowy "sztukowany" elemenmtami zastępczymi. O wydechu nie wspomnę. Większość posiadaczy BM-ek to bardzo biedni ludzie, że stać ich tylko na drut do podwiązywania odpadających elementow, jeżdżą od diagnosty do diagnosty żeby za "flaszkę" podbić przegląd. I taki to SZPAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:24 Tak już będzie małolaty pokupowali auta z mocą przekraczającą ich umiejętnościi mamy kolejny efekt brawury i młodzieńczej fantazji. Ceny samochodów są niskie więc rodzice i sami młodzi ludzie są wstanie kupić auto z dużą mocą silnika ale z rokiem produkcji przekraczającą 15 lat. A kiedyś mażeniem taiego 17 latka był maluch z 24 KM, dzięki temu mogli podszkolić technikę jakzdy i przewidywać sytuacje na drodze!! Szkoda że nie zgineli kolesie czy kierowca BMW tylko niewinni ludzie :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 29.08.05, 16:19 Warto by sobie uzmysłowić iz tam mało kto przestrzega obowiązujących przepisów, ja tam często jeżdżę to widzę. Tabuny ludzi bez wyobrażni głównie na łańcuckich numerach uważa iż znak ograniczający prędkośc do 70 km na godzine jest dla ozdoby. Gdyby kierowcy chociaż zgrubsza przestrzegali tego znaku - ze wszystkich samochodów - to skutki napewno nie byłyby takie tragiczne. Jadąc drogą trzeba się z tym liczyć iż ktoś zblądzi, ale jeśli błądzą wszyscy to katastrofa gotowa. A łańcucka POLICJA POWINNA WYJŚĆ NA SŁOŃCE ZAMIAST CHOWAĆ SIĘ W CIENIU W TYCH TRZECH ULUBIONYCH MIEJSCACH., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Małolaty rozjeżdżają się limuzynami IP: *.c205.msk.pl 29.08.05, 18:19 Małolaty rozjeżdżają się szybkimi limuzynami i tak doszło do kilku takich tragedii. Dziś mam taki sam bardzo tragiczny wypadek. Młodzi kierowcy powinni zachować się troszkę bardziej odpowiedzialnie podczas wykonywania anewrów. Przecież jeden z pozoru niewinny manewr spowodował prawdziwą masakrę. To nie kierowcy tylko debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baciarek do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:01 Jeszcze raz napisze bo temat jest wart uświadomienia co niektórym ludziom: po pierwsze zbyt dobrze zdaje sobie sprawe z tego czym różni się 18 letnie BMW od 10 letniego Poloneza (to do gościa kilka odpowiedzi wcześniej) - mianowicie wszystkim na korzyść BMW i nawet się nie będe kłócił z kimś kto myśli inaczej, jeździłem kilkoma polonezami w moim dość krótkim życiu począwszy od trucka kończąc na roverze jak i poruszałem się równiesz 2 autami BMW w tym jedno miało 13 lat i sorry ale szkoda poprostu pisać do kogoś i tłumaczyć mu w czym tkwi różnica.Ktoś kto bardzo dużo jeździ po Polsce widocznie nie jest na tyle inteligentny żeby uchwycić sendo sprawy dotyczące pewnego zarysu iż nie chodzi o jakieś konretne auto lecz praktycznie o każde.Dla kogoś ambitnego inaczej nie ma żadnego problemu rozpędzić się fiatem seicento i spowodować krakse o wiele większą niż ta o której się tu wypowiadamy.Wybaczcie ludzie ale o wiele więcej widziałem ludzi popisujących się w ładach 2107, dużych fiatach i wiele innych różnych " rasowanych " aut które raczej są w stanie prędzej wpędzić kogoś do grobu niż dojechać szczęśliwie do domu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roco Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: *.osk.enformatic.pl 29.08.05, 21:03 ja p****ę ty chłopie naprawdę taki jesteś czy tylko się zgrywasz...raz piszesz z sensem a raz ech... cyt. baciarka z paru postów wyżej " Zacznijmy od siebie samych, a nie od zazdrości że ktoś ma BMW i szybciej z pod świateł uzyskał 80 km/h niż wy którzy macie 13 letnią Corse i myslicie co za cwaniak bo ma BMW..." ja w takich wypadkach myślę raczej co za debil w tym bmw ale pewnie jestem jakiś głupi albo co... cyt. " Jeszcze raz napisze bo temat jest wart uświadomienia co niektórym ludziom: po pierwsze zbyt dobrze zdaje sobie sprawe z tego czym różni się 18 letnie BMW od 10 letniego Poloneza (to do gościa kilka odpowiedzi wcześniej) - mianowicie wszystkim na korzyść BMW " no i nawet cztery ślady zostawia jadąc na wprost... cyt. "Ktoś kto bardzo dużo jeździ po Polsce widocznie nie jest na tyle inteligentny żeby uchwycić sendo sprawy dotyczące pewnego zarysu iż nie chodzi o jakieś konretne auto lecz praktycznie o każde...nie ma żadnego problemu rozpędzić się fiatem seicento i spowodować krakse o wiele większą niż ta o której się tu wypowiadamy." Dziękuję ale z moja inteligencją raczej wszystko w porzadku co do reszty to się zgadzam w 100%. Dobra tyle tytułem wstepu...nie mam zamiaru udowadniać o wyższości 10 letniego poldka nad 18 letnim bmw ale majac do wyboru wsiadać i jechać na drugi koniec Polski prezciętnym 10 letnim poldkiem lub przeciętnym 18-letnim bmw wybieram poldka - nie wnikam w kwestie wyglądu bo o gustach się nie dyskutuje ;) Ale żeby nie było stronniczo nie mam nic do bmw ale do wszystkich szpachlowozów z zachodu co trzymają się na lakierze ale jednocześnie mogą rozwijać ogromne ( jak na nasze drogi ) prędkości. Prawda jest taka że mamy zalew tanich złomów z zagranicy, które zastapiły nasze wolniejsze rodzime produkty i takiż sam zalew potencjalnych morderców wyciskajacych ile fabryka dała z ich cacek - niestety nie stać już tych ludków na profesjonalne warsztaty samochodowe, nowe części i co najważniejsze odrobinę oleju w głowie. Na koniec jeszcze cyt. baciarka "Wybaczcie ludzie ale o wiele więcej widziałem ludzi popisujących się w ładach 2107, dużych fiatach i wiele innych różnych " rasowanych " aut.." To po tej samej Polsce jeździmy ? bo już dawno nie widziałem zwykłej 2107, że o podrasowanej nie wspomnę natomiast te inne "rasowane" to i owszem widzialem nawet wiele ale pewnie przypadkiem w większości były to właśnie ...bmw Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roco Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: *.osk.enformatic.pl 29.08.05, 21:06 Naprawdę nie mam nic do marki BMW...żeby nie było że jestem stronniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baciarek Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:46 Wole kupić zachodni wóz z zagranicy ze szpachlą w błotniku niż polski złom z dziurami w podłodze i progach, ja jestem konsekwentny w tym co pisze i myśle, 2 razy byłem jako kierowca w akcji sprowadzania kilku samochodów na raz , na sprzedaż i "dla siebie", i myśle, że nie ma różnicy w tym czy kupisz samochód na giełdzie u nas pochodzenia krajowego czy sprowadzany, zawsze trzeba mieć troche oleju w głowie i elementarną wiedze na ten temat plus 3 urządzenia które w sumie może kosztują w sumie 200 zł, jednym z nich jest urządzenie do sprawdzania grubości lakieru na karoserii i ci ludzie "handlarze" takowe mieli,ja bym nie kupił takiego wozu co zostawia 4 ślady i się źle prowadzi, ale to jest kwestia analogicznego myślenia tzn na drodze i nie stwarzam zagrożenia na drodze ani samochodem ani swoim zachowaniem, jesli ktoś jest debilem to kupi złoma i będzie się zachowywał jak debil na drodze...... nie będe się już wiećej wypowiadał w tym poscie bo co niektórzy są wrażliwi na samochody a nie na zachowanie na drodze, a statystycznie najwięcej wypadków powodują osoby nietrzeźwe i przekraczające prędkość autami które sobie z tą prędkością nie radzą nie wspomne o umiejętnościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.05, 00:08 Baciarek -przerazasz mnie ...a raczej Twoja głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Baciarek IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.05, 00:08 Baciarek -przerazasz mnie ...a raczej Twoja głupota Odpowiedz Link Zgłoś
michal05 Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza 29.08.05, 21:21 Osobiście nic nie mam do samochodów BMW, ale fakt jest taki że statystycznie zasiada w nich najwięcej debili, którzy za 10 tys. kupują sobie 170-cio konny samochód mając wyobraznię słupa telegraficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemik Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: 81.15.190.* 30.08.05, 14:32 MASZ 1000% racji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemik Re: do wszystkich co im bmw przeszkadza IP: 81.15.190.* 30.08.05, 14:34 6 lat pracowałem jako diagnosta, teraz prowadzę własny zakład. Zgadzam się z tymi opiniami, które mowią, że BMW to dobra marka, ale pod warunkiem, ze na bieżąco jest serwisowana. Większość 10-12 latków to złom na kołach, zawieszenie pokorodowane, układ hamulcowy "sztukowany" elemenmtami zastępczymi. O wydechu nie wspomnę. Większość posiadaczy BM-ek to bardzo biedni ludzie, że stać ich tylko na drut do podwiązywania odpadających elementow, jeżdżą od diagnosty do diagnosty żeby za "flaszkę" podbić przegląd. I taki to SZPAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracer Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:25 znałem kierowce citroena oraz jego mame dlatego jest to dla mnie jeszcze wieksza tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:56 Słyszałem że podobno ten gnój w BMW chciał uciec ale na szczęście jechał policjant po służbie i go zatrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Zginęło pięcioro ludzi IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 30.08.05, 12:20 taki młodzian skasował tyle ludzi,tacy powinni jeżdzić tylko rowerami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oSTRY szósta osoba dziś zmarła w szpitalu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:05 ...można wyczytać na stronce podkarpackiej Policji......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j/w zgineło szescioro ludzi.... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:19 Teraz w TV pokazywali jak to było!!Koles dziś był przesluchiwany.Tłumaczy się ,że nie widział.....Ciekawe kto mu padał zwrok i dał mu pozwolenie!Teraz grozi mu więzienie!Znając nasze sądy szybko wyjdzie( kara bedzie mala).Ciekawe czy jakiś prokurator stanie na wysokości zadania i nada sprawiedliwa kare (powinna być bardzo wysoka).ZGINEŁO PRZEZ SZPANERA Z BMW 6 OSÓB.A jeszcze ponoć zgineła matka ofiar na zawał( przejeła się bo straciła 2 synów i synową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syreniarz Re: zgineło szescioro ludzi.... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.05, 20:51 Dlaczego w starych BMW zciąganych z Niemiec montują przeźroczyste drzwi? - aby było widać cały dres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: zgineło szescioro ludzi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:46 Ten zabójca z BMW pochodzi z Gniewczyny i znany był z bardzo szybkiej i niebezpiecznej jazdy. Tak więc ten wypadek to nie przypadek. Mam nadzieję że sąd weźmie to pod uwagę i nie doszuka się okoliczności łagodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Mandary Re: zgineło szescioro ludzi.... IP: *.rzeszow.mm.pl 06.09.05, 18:54 Wszyscy z okolicy Przeworska to debile Odpowiedz Link Zgłoś