benia12 18.09.05, 12:32 Czy ktoś miał z tą homeopatką kantakt i czy można ją polecić do skutecznego leczenia dziecka ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.244.158.10.rzeszow158.tnp.pl 18.09.05, 15:12 Do leczenia chorych, a zwłaszcza chorych dzieci, najlepsi są lekarze. Homeopaci (wg mnie to szarlataneria) mogą najwyżej leczyć hipochondryków. Odradzam wizytę u nich, jak i branie leków homeopatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: Dr.Tomsia Rzeszów 18.09.05, 19:19 Dzięki za opinię ale na ten temat mam swoje własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:23 Dr Tomsia cieszy się świetną opinią od lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homeopatia jest ok Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.dynamic-3-poz-k-1-0-0.vectranet.pl 27.05.21, 14:43 nie masz racji Adamie -błogosławieni,którzy NIE WIDZIELI ,a uwierzyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 00:13 Całkiem niedawno ogłoszono w Lancecie wyniki wieloośrodkowych, rozległych badań, z których wynika jednoznacznie, że "leki" homeopatyczne działają jak placebo, to znaczy substancja obojętna, np. woda. Oczywiście, każdy może mieć własne zdanie, niektórzy wierzą w "ręce które leczą" przez ekran telewizora. Radzę pójść z dzieckiem do dobrego pediatry, są tacy w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: Dr.Tomsia Rzeszów 19.09.05, 07:37 Dzięki za opinie ale interesują mnie głównie zdania ludzi,którzy mieli z nią kontakt bezpośredni. Leczę dziecko już od dobrych kilku lat i potrzebuję naprawdę dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:51 a ja slyszalam o dobrej lekarce z III stopniem z homeopatii , tyle ze w Jasle mieszka. Ktos z mojej rodziny do niej jezdzi z dzieckiem, jesli to Pania interesuje moge popytac o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: Dr.Tomsia Rzeszów 19.09.05, 22:04 Będę wdzięczna za kontakt do niej i jakąś opinię ,please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:21 Dr.Tomsia nie jest szarlatanem tylko lekarzem hehe a dodatkowo zajmuje sie homeopatia. To jest starsza lekarka ktora od wielu lat cieszy sie b. dobra opinia, ma ogromne doswiadczenie zarowno w dziedzinie medycyny jak i homeopatii i z tego co wiem ma mnostwo pacjentow. Sprobuje sie dowiedziec pozniej gdzie przyjmuje i dam ci znac. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: Dr.Tomsia Rzeszów 20.09.05, 21:26 Będę Ci naprawdę bardzo wdzięczna, bo chociaż jest popularna to nie mogę do niej nigdzie namiaru uzyskać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:10 Jest świetną lekarką oddaną małym pacjentom, potrafi słuchać a co najważniejsze myśli i wyciąga wnioski, a nie beznamietnie wypisuje kolejne recepty na antybiotyki i inne takie... Homeopatia -można mysleć co się chce, nawet że jest to placebo wolno każdemu, ale należy również pomysleć o tym że matki nie zawsze miały tak łatwy dostep do leków i lekarzy a dzieci rodziły się( w ilości większej niz dzisiaj i bardziej zdrowe). A dzisiaj ledwie kichnie i już biegniemy do lekarza, apteki. Placebo nie placebo a już ponad 150 lat temu doktor J. Curie leczył swoich pacjentów homeopatycznymi lekami, swoich pacjentów i dzieci Piotra Curie (noblista z fizyki) i Marcela Curie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Na Nowowiejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:47 Dr Tomsia przyjmuje na Nowowiejskiej, u siebie w domu ma gabinet, to jest tam jak sie jedzie na Budziwój mniej wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: Na Nowowiejskiej 22.09.05, 20:02 Serdecznie dziękuję na namiar i za wasze opinie. Myślę że dam sobie już radę z odnalezieniem jej domu.Dzięki wielkie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Na Nowowiejskiej IP: *.polanka.net.pl 26.05.21, 11:02 Proszę o numer telefonu do dr. Tomisi na email katarzynalapka79@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
hankami Re: Dr.Tomsia Rzeszów 06.04.19, 14:42 Proszę, napiszcie mi nr telefonu do dr Tomsi. Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dr.Tomsia Rzeszów IP: *.ip.oxynet.pl 15.09.20, 10:10 Jeśli ma Pani numer do dr Tomsi to bardzo proszę podać na majk_kaczmarek@wp.pl, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś