Gość: darino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:51 Dla mnie dość zaskakująca koalicja Rydzyka z Kaczyńskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: Radio Maryja wspiera PiS ! IP: *.novartis.com 22.09.05, 09:19 a kogo miałoby wspierać ? Tuska który głosował za aborcją ! pomyśl zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSM Re: Radio Maryja wspiera PiS ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:05 A w jakim elektronicznym medium, poza Radiem Maryja można całościowo, bez manipulacji dziennikarzy, wyrazić swoje poglądy i opinie? Lech Kaczyński chciał wystąpić z Donaldem Tuskiem w publicznej debacie, lecz ten ostatni postawił takie warunki, iż od razu było wiadomo, że do debaty nie może dojść z przyczyn prawnych. Dlatego, delikatnie mówiąc, odp... się od Radia Maryja, gdzie można usłyszeć co innego, aniżeli w zdecydowanej większości innych elektronicznych mediów, przy których TVP z czasów PRL to wzór obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Radio Maryja wspiera PiS ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:48 wystarczający powód żeby nie głosować na Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
san5 Re: Radio Maryja wspiera PiS ! 22.09.05, 14:34 A w jakim elektronicznym medium, poza Radiem Maryja można całościowo, bez > manipulacji dziennikarzy, wyrazić swoje poglądy i opinie? W Radiu Maryja można rzeczywiście przedstawić całościowo swoje poglądy i opinie, wszak pod jednym warunkiem: muszą one być zgodne z poglądami o. Rydzyka. To zdaje się dokładnie tak, jak z hasłem reklamowym samochodów forda: możesz sobie kupić forda w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że jest on czarny. > Dlatego, delikatnie mówiąc, odp... się od Radia Maryja Oto katolicki głos, pełen delikatnych napomnień, prawdziwy wychowanek o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Radio Maryja wspiera PiS ! 22.09.05, 15:19 GSM! Ty tak o tym obiektywiźmie RadRyja, to na serio? Błagam, powiedz, że łacha drzesz, bo każdy, komu mózg nie zarósł pajeczyną widzi, że obiektywizm tej stacji jest mniej więcej na poziomie Radia Pekin (A było takie i nadawało audycje w jęz. polskim, w paśmie 40m). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darino Radio Pekin czy Radio Tirana ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:43 Pamiętam z młodości takie radio, w którym spiker o obcym akcencie plótł bzdury o wyższości komunizmu nad kapitalizmem i krytykował socjalizm w Polsce jako zbyt burżuazyjny. Wydawało mi się jednak, że to było Radio Tirana (podobno sponsorowane przez Chińczyków) ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: Radio Maryja wspiera PiS ! 22.09.05, 16:55 Gość portalu: darino napisał(a): > Dla mnie dość zaskakująca koalicja Rydzyka z Kaczyńskimi ? ----------- Zaskakujaca koalicja ? he he Przecież politycy PiS juz od roku goszczą na antenie Radia Mariola www.emigranci.net/ Odpowiedz Link Zgłoś