Gość: Rzeszowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35 Kocham to miasto. Świat jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 23:52 a ja kocham takiego jednego studenta prawa z rzeszowa, i co z tego ? on nawet o tym nie wie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:07 Ja kocham studentkę z Debrzna na Pomorzu i co zrobić? Jest modelką i jest taka piękna że brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Albert Re: Kocham Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 00:08 O jedno piwo za duzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:09 A ja mam marzenia erotyczne z Centralnym Insygnium Perwersji Artystycznej w skrócię CIPĄ - tą wielką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:10 Tylko ten robol i żołnierz przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Kocham Rzeszów 25.09.05, 09:43 przyjedź w nocy dźwigiem i ściągnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan of Swing Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:42 Nowa perwersja - miastofilia ( a moze poprawniej byoby "polifilia" - od "polis" - miasto:-) Nie znam greki - moze ktoś mi wytłumaczy, cyz dobrze utworzyłem to słowo?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:52 A tam, czemu od razu perwersja :) Ja tu widzę pomnikofilię:) A przecież w Lublinie też na pewno ludzie kochają Lublin :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Kocham Rzeszów IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.09.05, 12:40 Masz rację,ja kocham Lublin:-)I nie mam antypatii do Rzeszowa.COEXIST. Odpowiedz Link Zgłoś