Dodaj do ulubionych

Kocham Rzeszów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35
Kocham to miasto. Świat jest piękny.
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 23:52
      a ja kocham takiego jednego studenta prawa z rzeszowa, i co z tego ?
      on nawet o tym nie wie ....
    • Gość: xyz Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:07
      Ja kocham studentkę z Debrzna na Pomorzu i co zrobić? Jest modelką i jest taka
      piękna że brak mi słów.
      • Gość: Brat Albert Re: Kocham Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 00:08
        O jedno piwo za duzo :-)
    • Gość: erotoman Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:09
      A ja mam marzenia erotyczne z Centralnym Insygnium Perwersji Artystycznej w
      skrócię CIPĄ - tą wielką...
      • Gość: erotoman Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:10
        Tylko ten robol i żołnierz przeszkadzają.
        • jetpilot1 Re: Kocham Rzeszów 25.09.05, 09:43
          przyjedź w nocy dźwigiem i ściągnij
          • Gość: Satan of Swing Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:42
            Nowa perwersja - miastofilia ( a moze poprawniej byoby "polifilia" - od "polis"
            - miasto:-) Nie znam greki - moze ktoś mi wytłumaczy, cyz dobrze utworzyłem to
            słowo?:-)
            • Gość: xyz Re: Kocham Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:52
              A tam, czemu od razu perwersja :) Ja tu widzę pomnikofilię:) A przecież w
              Lublinie też na pewno ludzie kochają Lublin :) Pozdrawiam
              • Gość: VS Re: Kocham Rzeszów IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.09.05, 12:40
                Masz rację,ja kocham Lublin:-)I nie mam antypatii do Rzeszowa.COEXIST.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka