zofia63 03.10.05, 08:54 POSZUKUJĘ TEJ KSIĄŻKI,AUTOR;T.KWIATKOWSKI.MOŻE OPIEKUN MNIE NIE SKASUJE.TU NA TYM FORUM WIĘCEJ LUDZI PRZEBYWA.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zofia Re: LOGIKA OGÓLNA......... IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:53 Czy nikt z forowiczów nie ma do sprzedania tej książki???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe12 Re: LOGIKA OGÓLNA......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:23 Cześć ja mam ksero książki która Cię interesuje ale wydaje mi się że jest do kupienia w Wyższej szkole na Cegielnianej w Rzeszowie radę podejść tam i zapytać wiem że była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: LOGIKA OGÓLNA......... IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:33 Nie ma jej.Ma teraz duże wzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe12 Re: LOGIKA OGÓLNA......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:05 Tak jak powiedziałam mam tylko ksero gdybyś była zainteresowana odezwił się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: LOGIKA OGÓLNA......... IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:49 Z chęcią odkupię.Mój e-mail;siwaw@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś