Gość: stokrotka IP: 62.93.43.* 11.10.05, 08:23 Powiedzcie mi prosze gdzie najtaniej kupic opony zimowe?Mam Skode Fabie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katar Re: opony zimowe IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 11.10.05, 18:27 może być Krakowska 150, albo Niepodległości (Gumtech), tylko nie kupuj Matadorów i Barum, chyba że lubisz jak szumią w czasie jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:36 lwowska 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frenchman Re: opony zimowe IP: *.pata.pl 11.10.05, 18:51 Jeśli dobrze ponegocjujesz to najlepszą cenę dostaniesz w zakładzie wulkanizacyjym przy przejeżdzie kolejowym na Rejmonta. Jeżeli w zimie naprawdę dużo jeżdzisz po lokalnych słabo odśnieżonych drogach to na pewno warto wybrać Frigo Directional z Dębicy - tania i na śniegu nie ma sobie równych. Jeśli natomiast jeździsz głównie po mieście po odśnieżonych asfaltach to wybierz raczej co innego... powodzenia enyłej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:57 Jest już nowy bieżnik zimówek Dębicy - Frigo2. O wiele nowocześniejszy z lepszym odprowadzaniem wody i cichszy. Jeśli zależy Ci na niskiej cenie wybież Frigo (1) tylko zważając na fakt wprowadzania nowego modelu (nie wszędzie jeszcze dostępnego) wynegocjuj duży rabat na stary model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:58 ale mi wstyd. sorry za ortografię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: opony zimowe IP: 62.93.43.* 12.10.05, 13:31 wyobraż sobie ,że jestem polonistką, ale wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: opony zimowe 12.10.05, 13:40 Matadory owszem, szumią, ale na właściwości jezdne w śniegu - nie narzekałem zeszłej zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:40 Zeszłej zimy miałem Kormoran SnowPro - były OK. Wczęśniej miałem Frigo1 (symetryczne, niekierunkowe) - też bardzo miło wpominam. Służyły kilka sezonów i zużyły się bardzo równomiernie. Teraz gdybym miał kupować wybierałbym między Kormoran SnowPro a Dębica Frigo2 i chyba raczej zdecydowałbym się na Frigo2 (chociaż nie widziałem ich na żywo jeszcze więc dlatego "raczej") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: opony zimowe IP: 80.48.0.* 12.10.05, 18:44 Wejdź sobie na www.opony.com Wybór duży i ceny baaaaardzo przyzwoite. Ja w tamtym roku zamawiałem Frigo 14-stki za 100 PLN za sztukę. Dostawa w trzy dni do domu, bez opłat dodatkowych. Jestem zadowolony i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacho Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 07:43 Dokładnie , ja zamawiałem tam daytony na 4 sztukach zaoszczędziłem prawie 100, przy wliczonych kosztach wymiany. Ale to chyba było na www.opony.interia.pl Darmowa przesyłka do domu. W dniu dostarczenia kurier dzwoni na podany kontakt i umawia się na godzinę i miejsce odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś