Dodaj do ulubionych

opony zimowe

IP: 62.93.43.* 11.10.05, 08:23
Powiedzcie mi prosze gdzie najtaniej kupic opony zimowe?Mam Skode Fabie.
Obserwuj wątek
    • Gość: katar Re: opony zimowe IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 11.10.05, 18:27
      może być Krakowska 150, albo Niepodległości (Gumtech), tylko nie kupuj
      Matadorów i Barum, chyba że lubisz jak szumią w czasie jazdy.
      • Gość: autor Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:36
        lwowska 80
        • Gość: Frenchman Re: opony zimowe IP: *.pata.pl 11.10.05, 18:51
          Jeśli dobrze ponegocjujesz to najlepszą cenę dostaniesz w zakładzie
          wulkanizacyjym przy przejeżdzie kolejowym na Rejmonta. Jeżeli w zimie naprawdę
          dużo jeżdzisz po lokalnych słabo odśnieżonych drogach to na pewno warto wybrać
          Frigo Directional z Dębicy - tania i na śniegu nie ma sobie równych. Jeśli
          natomiast jeździsz głównie po mieście po odśnieżonych asfaltach to wybierz
          raczej co innego... powodzenia enyłej...
          • Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:57
            Jest już nowy bieżnik zimówek Dębicy - Frigo2.
            O wiele nowocześniejszy z lepszym odprowadzaniem wody i cichszy.
            Jeśli zależy Ci na niskiej cenie wybież Frigo (1) tylko zważając na fakt
            wprowadzania nowego modelu (nie wszędzie jeszcze dostępnego) wynegocjuj duży
            rabat na stary model.
            • Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:58
              ale mi wstyd.
              sorry za ortografię!
              • Gość: stokrotka Re: opony zimowe IP: 62.93.43.* 12.10.05, 13:31
                wyobraż sobie ,że jestem polonistką, ale wybaczam
      • kmd_rohan Re: opony zimowe 12.10.05, 13:40
        Matadory owszem, szumią, ale na właściwości jezdne w śniegu - nie narzekałem
        zeszłej zimy.
        • Gość: radek Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:40
          Zeszłej zimy miałem Kormoran SnowPro - były OK.
          Wczęśniej miałem Frigo1 (symetryczne, niekierunkowe) - też bardzo miło wpominam.
          Służyły kilka sezonów i zużyły się bardzo równomiernie.
          Teraz gdybym miał kupować wybierałbym między Kormoran SnowPro a Dębica Frigo2 i
          chyba raczej zdecydowałbym się na Frigo2 (chociaż nie widziałem ich na żywo
          jeszcze więc dlatego "raczej")
          • Gość: tomek Re: opony zimowe IP: 80.48.0.* 12.10.05, 18:44
            Wejdź sobie na www.opony.com Wybór duży i ceny baaaaardzo przyzwoite. Ja w
            tamtym roku zamawiałem Frigo 14-stki za 100 PLN za sztukę. Dostawa w trzy dni
            do domu, bez opłat dodatkowych. Jestem zadowolony i polecam.
            • Gość: Yacho Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 07:43
              Dokładnie , ja zamawiałem tam daytony na 4 sztukach zaoszczędziłem prawie 100,
              przy wliczonych kosztach wymiany.
              Ale to chyba było na www.opony.interia.pl
              Darmowa przesyłka do domu.
              W dniu dostarczenia kurier dzwoni na podany kontakt i umawia się na godzinę i
              miejsce odbioru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka