Dodaj do ulubionych

LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA!

IP: *.osk.enformatic.pl 23.10.05, 21:18

53,52% dla Kaczyńskiego i 46,48 % dla Tuska to wyniki sondażu GFK Polonia.
Wynika z niego, że nowym Prezydentem Polski jest Lech Kaczyński

Głosowałem na profesora Kaczyńskiego. Ideałem nie jest nie ukrywam, mam
nadzieję że będzie to zmiana na lepsze. Odczuwalna. I koniec z systemem
"prezia" AK.

Pozyjemy - uwidzimy
Obserwuj wątek
    • Gość: paradius Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.pl / *.skyware.pl 23.10.05, 21:21
      Tragedia! Prezydent-homofob i ksenofob. Na dodatek ukradł księżyc.
      • Gość: Mańka Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: 82.177.40.* 23.10.05, 21:24
        Tragedią to jest że tacy debile jak ty żyją wśród nas :)
        • Gość: autor Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:28
          przykro mi, bardzo
          ale cóż, jak kolega PB pisał, pożyjemy zobaczymy.
        • Gość: paradius Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.pl / *.skyware.pl 23.10.05, 22:40
          Zobaczymy za pół roku jak dostaniesz to swoje jedno z 3 milionów mieszkań. Ech
          jesteś takim samym durniem jak większość narodu. Współczuję Ci!
      • Gość: nocna zmiana Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:28
        może i ukradł ,ale za to teraz zafunduje nam 3 piękne ,wielkie księżyce !
        a jak !

pieniądze ?

rozliczy milijony domniemanych aferzystów ...proste ?
    • Gość: kwakwa Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:31
      przyjedzcie do mnie do Londynu, dam wam ze 2 funciaki na hauer, i bedziecie
      robić po 20 godzin. A ja bede wam śpiewać kaczuszki!!!
    • jetpilot1 Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! 23.10.05, 21:36
      Teraz zobaczymy skąd weźmie pieniądze na te wszystkie swoje obietnice,z
      księżyca...??
      • Gość: gość Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.ostnet.pl 24.10.05, 11:15
        Jak to nie wiesz skąd. PIS-da
    • Gość: paweł bała Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.osk.enformatic.pl 23.10.05, 21:41
      wiecie jak to w kampanii - obiecuje się jak leci. Mam nadzieję ze zapomni o
      socjalizmach i nie będzie prowadził zbyt agresywnej polityki zagranicznej.
      Szczegolnie z tymi całymi Ruskimi. No, zobaczymy.

Napewno ciesze się że mamy z głowy przez 5 lat rożne czerwone herezje ideologiczne:
      -pedziożeństwa
      -aborcje
      -eutanazje
      i takie tam

mam tez nadzieję, że wbrew brukselczykom choć zrobi coś w kierunku reaktywacji
      kary śmierci.
      • Gość: mojetrzygrosze Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.delv.east.verizon.net 23.10.05, 22:18
        Nasze przekonywanie wyborcow nie poszlo na marne!!!Moje GRATULACJE dla
        Prezydenta IV RP i dla Tych co glosowali!
      • Gość: autor Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:11
        @pb - ale kwestie które wymieniłeś są tak istotne dla gospodarki ze hej. Dla
        mnie istotne jest co się dalej będzie działo z tym krajem, czy będę tu mógł
        żyć, pracować, chorować i się uczyć. A w tych tematach Kaczyński wiele nie ma
        do powiedzenia. Problemy marginalne jak homoseksualiści to tak jak kiedys
        konkordat i aborcja - tematy zastępcze a wyzwalające wiele emocji. Owszem ważne
        itd ale nie najważniejsze. Najważniejszy jest odpowiedni poziom PKB bo od tego
        zależy czy ludzie mają za co żyć. A doprowadzić do frustracji i gadać o
        pierdołach to nie sztuka
        • Gość: pbala Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.osk.enformatic.pl 24.10.05, 12:03
          No ja tego za tematy zastępcze nie uważam. Jednak zgoda, że ekonomia jest
          niezwykle ważna. Ale prezydent ma tutaj akurat niezbyt wiele do zrobienia. To
          juz kwestia polityki rady ministrów, Sejmu, RPP.
    • Gość: Johann Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.05, 22:20
      Mamy tu nadzieję, że prezydent Kaczyński podejmie konstruktywny dialog dot.
      centrum wypędzonych w Berlinie.
    • Gość: ozon Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: 82.177.97.* 23.10.05, 22:22
      Jakie panstwo taka głowa.
      • Gość: nocna zmiana Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:33
        coś w tym jest ,że mamy takie władze jakie społeczeństwo ,no tego nie da się po
        prostu oszukać ,interpretacja dowolna ,choć rozkład głosów w II turze jest
        niezwykle znaczący
      • Gość: mojetrzygrosze Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.delv.east.verizon.net 23.10.05, 22:39
        Do"ozon"Czyzbys mial na mysli Stany Zjednoczone?
    • Gość: argos Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:34
      wystarczy tylko poczytać tematy na forach dyskusyjnych aby przekonać się jaki
      elektorat poparł poszczególnego kandydata. Ludzie młodzi i wykształceni ,którzy
      chcą coś osiągnąć w naszym kraju poparli Tuska ,pozostała część w dużej częsci
      popierająca Leppera oddała głos na Kaczyńskiego. Tak jak rozwój Warszawy był
      hamowany przez jej prezydenta to samo czeka teraz resztę kraju (prócz Kościoła).
      • Gość: pbala Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.osk.enformatic.pl 23.10.05, 22:36
        pffff i co z tego? Odbijam piłeczke: Kaczyński to profesor a Tusk to magister.
        Jak mowa o wykształceniu.
        Wiekszość moich rówieśników poparła UE a teraz to bokiem wychodzi.
        • Gość: paradius Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.pl / *.skyware.pl 23.10.05, 22:46
          Teraz ja odbiję piłeczkę. Wykształcenie nie ma większego znaczenia przy
          rządzeniu. Szczerze powiedziawszy wolę magistra od profesora. Czemu? Bo
          profesor musiał wiele lat poświęcić na badania, czyli czystą teorię. Magister
          zaś z samego założenia w tym czasie zajmował się praktyką. Komu byś bardziej
          zaufał- lekarzowi który pracuje w zawodzie 20 lat i ma na koncie wiele operacji
          czy profesorkowi z akademii medycznej który ma na koncie X prac naukowych a
          przeprowadził w życiu może z 3 operacje?
    • Gość: pbala Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.osk.enformatic.pl 23.10.05, 22:43
      ide poczytać coś, bo prądu szkoda. Nie ma co rozwodzić się i dyskutować za dużo
      nad tym czego nie zmienimy. Fakty przyjmuje się do wiadomości. Chcecie
      demokracji to musicie przełknąć jej wyroki.
      Trzeba z optmizmem patrzeć w przyszłość. Jakby Tusk został szefem, to tez bym to
      samo napisał. Może się uda...tym razem....

dobrej nocy
      • Gość: lepperiada Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:13
        profesor ? badania ? coś chyba niewiele o nowym prezydencie wiecie
        • Gość: Baciarek Re: LECH KACZYŃSKI GŁOWĄ PAŃSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:22
          Na samym wjeździe Kaczyński zrobił bambusów ze wsi w balona:
          Jak było porównanie majątków to płakałem ze śmiechu
          - Kaczyński
          Prezydent Warszawy, minsterstwo sprawiedliwości, prawnik
          majątek przedstawiony : honda civic rok 1996 , mieszkanie w kamienicy 200 mkw i
          obdarte krzesło w kuchni po babci klementynie

- Tusk mgr historii, marszałek w sejmie, poseł
          majątek: Mieszkanie, domek wypoczynkowy, kawalerka, Toyota corolla rok 1997 i
          honda accord rok 1999

Podsumujmy jakie pensje brali jeden i drugi i ich majątki i od razu widać jak
          kto zarządza własnym życiem i finansami, a może kto robi was w balona a kto nie.
          Sorrki ale przy pensjach Kaczyńskiego to można zbudować 2 domy i mieć ze 100
          tyś oszczędności a koleś albo kobinuje albo przepuszcza kase jak leci.Jak każdy
          by tak zarządzał pieniędzmi to w polsce by wszyscy w majtkach po ulicach
          chodzili.
          Tragedia : sprzątaczka w małżeństwie z nauczycielem mamtematyki w liceum w
          sumie dorobią się 2 razy więcej niż ten oszust, albo nieudacznik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka