Gość: NGO IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 10:56 Wstyd mi za Podkarpacie. Zapalmy świeczkę za Polskę ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: galicjanin Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.mcon.pl 24.10.05, 11:13 POLSKO WYBACZ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:23 czy jeszcze kogoś dziwi stereotyp Polski i Polaka jako "wielkiej zacofanej WIOCHY" występujący powszechnie w świecie ,od Niemiec po USA ? To ciemne chłopstwo decyduje w tym kraju i to jeszcze długo ,dłuuugo się nie zmienie ,a póki to się nie zmieni ,marne nasze nadzieje na lepsze czasy ,na strachu ,obawach polanych ciepłym moczem utopijnych obietnic bezpieczeństwa i potęgi narodowej jeszcze nikt nic i nigdzie nie zbudował ...o przepraszam systemy totalitarne w ten sposób się rodziły ,ale po co krakać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 193.151.68.* 24.10.05, 13:51 wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd nie ma się co dziwić że jesteśmy, byliśmy i będziemy biednym zacofanym regionem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 24.10.05, 14:29 Mieszkam w zachodniej Polsce, głosowałem za Tuskiem, tak jak wszyscy moi znajomi, ale ciemny lud z Podkarpacia zadecydował o wyborze kaczyńskiego. Nie chcę już żyć razem z wami w tym samym kraju- kraju kaczyńskich, Leppera i Rydzyka!!!!!!Dla młodych i ambitnych ludzi nie ma tutaj juz miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knz Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:27 ja tez glosowalem na tuska i co z tego?? jakby w twojej zachodniej polsce wsyzscy zaglosowali na tuska to by wygral... a tak? tylko nieznacznie ponad polowa..wiec nie pisz glupot, ze podkarpacie wybralo kaczora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 195.117.152.* 25.10.05, 08:04 Skąd wiesz, że cała Polska się wstydzi? Rzeczywiście jeśli ci tutaj jest tak źle, to lepiej wyjedź do Reichu, tam będzie ci dobrze. Aufwiedersein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 62.93.43.* 30.10.05, 14:05 A mi wstyd za Ciebie mój ty nieszczęsny poznaniaku. Guzik wiesz o naszym regionie wec nie wypowiaj się. A co do głosów na tym forum, to gratuluje zwolennikom Tuska tolerancji, przebijacie samego Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 82.177.97.* 24.10.05, 14:35 Tragedia narodowa ot jakim strasznie zaściankowym ciemnogrodem jest rzeszowszczyzna ... wstyd mi okropnie się przyznać teraz, że jestem mieszkańcem rzeszowa a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:01 Jaki ciemnogród? A kto popierał Tuska, czy nie sam Wałęsa kiedyś ulubieniec Radia Maryja? Zapomnieliście o tym? Kaczyńskiego zostawcie w spokoju. Dopiero byłby wstyd gdyby wybory wygrał pół Polak, który miałby nasze sprawy za nic i kłaniałby się Niemcom i Francuzom w pas byleby ich broń Boże nie urazić. Dzięki takim miękkim politykom jak Tusk mamy teraz realną groźbę uzależniającej nas od Rosji rury na dnie Bałtyku. Odczepcie się od Podkarpacia (nie masz swojego forum w pyrlandii Poznaniaku?), bo nie tylko my Kaczyńskiego wybraliśmy. Głosowało na niego (na szczęście) ponad 8 milionów Polaków, a u nas żyje 1,6 mln. ludzi, dlatego nie pisz ze to dzięki nam. W podobno bogatej Małopolsce dostał prawie 70 % głosów, to też o czymś to świadczy. I nie pisz poznaniaku, ze nas utrzymujesz, bo większość mieszkańców Podkarpacia radzi sobie zupełnie dobrze i nie potrzebuje twoich ziemniaczanych pieniędzy. Ludzie tu mieszkający wybierając Lecha Kaczyńskiego na prezydenta chcieli między innymi zaprotestować perzeciwko pogłębiającej się nie z ich winy degradacji tego regionu i całej ściany wschodniej. To nie nasza wina, ze nie mamy autostrad i dobrych dróg i wielkiego przemysłu, chociaż patrząc z perspektywy Rzeszowa to wcale nie jest aż tak źle pod tym względem. Niestety cały wschód Polski potrzebuje dużych inwestycji, takich jakie centralna i zachodnia Polska miały przez dziesięciolecia. Tusk na pewno by tego nie gwarantował, dla niego ważniejsze było wspieranie bogatych regionów co tylko pogłębiłoby istniejące dysproporcje, dlatego między innymi przegrał te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:16 co za ton, z tym polpolakiem to bylo przegiecie. A ze kaczor powlazil po prostu komu trzeba do dupy to sa fakty. tusk nie obiecywal nikowmu gruszek na wierzbie i za to go cenie. A ludzie tutaj po prostu dali sie nabrac a moze raczej slepo wierza w to co powie ojciec dyrektor, bo na podkarpaciu to co powie kosciol jest swiete i jedynie sluszne... smutne. A kaczor juz pewnie szuka inwestorow dla podkarpacia - wolne zarty. Kaczorki zaczna teraz polowanie na czarownice i rozliczac przeszlosc, bo przeciez nie o rozwoj im chodzi ale o to by bylo sprawiedliewie, moze nie rowno, ale na pewno sprawiedliwie. IV Rzeczpospolita - jeszcze nam bokiem wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 24.10.05, 16:32 Bardzo ładne wyniki. Możecie być dumni! Szkoda, że tutejszy jasnogród stać tylko na obrażanie chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.home.cgocable.net 24.10.05, 17:15 Naprawde trudno powiedziec czym sie ta biedota kierowala, z tego co widac to tylko obiecankami ze strony nowego wybranego prezydenta Kaczynskiego. To jest kolejna ogromna pomylka w wyborze nowego polityka szczegolnie L. Kaczynskiego. Lepiej by moze bylo z jego strony,aby odtworzyl role w filmie jaka gral w mlodosci jak podejmowac sie rzadzic Polska. Prezydent nie moze tylko kryc sie pod plaszczem kleru i biedoty, ale powinien wniesc dla kraju zmiany,a z tego co widac to raczej bedzie wiecej nienawisci jak zgody w naszym rzadzie.Powodzenia mu nalezy zyczyc,a Polakom pogratulowac wyboru takiego jakiego chcieli i dokonali sami. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 24.10.05, 18:50 Jesteście bandą kretynów, sami żyjecie poniżej standardu UE a piszecie coś o innych, zabierzcie się sami za siebie, Tusk wygrał u was 54-46 itd., mieliście żenująco niską frekwencję. Ale poznaniacy i inni to banda błaznów i kretynów których nie ma sensu słuchać. Cała Europa śmieje się z tych post-pruskich polaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.man.rsk.pl 24.10.05, 18:53 ['] wstyd mi Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 24.10.05, 18:59 Dlaczego nikt nie podziękował dotąd "burakom" z kujawsko-pomorskiego albo łódzkiego? Wiecie dlaczego? Bo to zachód. A oni tylko szukają pretekstu by obrazić wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicjanin Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.mcon.pl 25.10.05, 15:10 A za co niby mamy im dziekowac, owszem gdyby ich glosy sprawily ze wygralby tusk to bym pogratulowal, ale niestety jest tak ze to zacofane podkarpacie, malopolska i wogole sciana wschodnia bardzo pomogli kaczce "dziwaczce" moim zdaniem to byl najwiekszy blad za ktory beda wszystcy zalowal juz niedlugo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:19 zawisc i kompleksy przemawiaja przez fotograficka. napisz lepiej czemu tak ziejesz nienawiscia. faktem jest, ze podkarpacie jest zacofane i kolejne wladze nie robia nic zeby to zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:56 Ja dodam tylko jedno. W gminie Komańcza ("ciemne" Podkarpacie) zdecydowanie wygrał Tusk. Jak do tego doszło!? Nagłe oświecenie!? Większy odsetek biznesmenów, ludzi światłych i wykształconych? Otóż nic z tych rzeczy! W pobliskim Moszczańcu i Łupkowie znajdują się zakłady karne, w których ponad 90% poparcie uzyskał nie kto inny, a Donald Tusk! Podobnie było w całej Polsce. Wnioski proszę wyciągnąć samemu. Pozdrawiam jaśnie oświeconych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje z Pol . Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:43 Bardzo dobrze ,że najlepszy .Dobrze że nie wybrał mierny ,niewiarygodny nieuczciwy Donald ,sztucznie wykreowany przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:46 WYGRAŁ ZA TO KAWAŁ CHAMA I PSEUDOKATOLIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:29 fakt, lepiej ze wygral swiatly, wiarygodny kaczor... darujcie - prawicowiec z rozdwojemiem moze nawet roztrojeniem jazni - ale udalo sie - jest wielki - kazdy uslyszal to co chial uslyszec i narod znowu dal sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIVY Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście??!! IP: *.kki.krakow.pl 25.10.05, 03:30 Jak teraz będzie wyglądać Polska ?? Skrajnie katolicko-socjalistyczny kraj z aroganckim, agresywnym i karłowatym prezydentem najbrzydszą pierwszą damą. Zasiłkami które zostaną przepite..... Co Wy zrobiliście najlepszego. Staram się być tolerancyjny w tym świecie, ale na głupotę nie ma rady - niestety. Tuskowi zarzucano liberalność - UMIŁOWANIE WOLNOŚCI !!! Gdy tak dalej pójdzie to czeka nas świetlana przyszłość - 'Endju Lepper - prezydent V RP 2010r. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście?? IP: *.kki.krakow.pl 25.10.05, 03:36 Jaki znak Twój? Orzeł Biały. Jaki pan Twój? Kaczor mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście?? IP: 62.233.250.* 25.10.05, 12:35 Boże, jak ja bym chciała móc się z Tobą nie zgodzić... Też obawiam się Leppera. Gdy tłuszcza zobaczy, że z obiecanek- cacanek Kaczyńskiego nic nie wynika, uzna, że potrzebny jest ktoś bardziej radykalny, kto więcej obieca. Polski Żyrinowski- czyli Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejs21 Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 72.138.20.* 25.10.05, 03:33 Mieszkalem tam 25 lat i wiem co to za swolocz w tym Rzeszowie i okolicach. To idioci i Ukraincy. Sami siebie by powiesili na suchym drzewie. Niech sie ciesza palanty, ze ten kaczan i kurdupel na kaczych giczalach im zaraz nawali. Zycze powodzenia tym orczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:15 To co cie tu jeszcze trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 25.10.05, 08:46 Komentarz, myślę, jest zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:50 Masz rację zbyteczny - Kaczyńskiego wybrali "obywatele" z wykształceniem podstawowym + elektorat Leppera. Prawdziwa "elita" narodu :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:11 A sprawdzałeś jakie wykształcenie ma wiekszość więźniów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafel wykształcenie w więzieniach IP: *.mt.pl / *.mt.pl 30.10.05, 17:41 zdziwiłbyś się człowieczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:44 WSTYDZĘ SIE, ZE JESTEM POLAKIEM. Ostatnio tak się czułem jak Lepper wygrywał wybory :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglof dziadki muszą umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:34 Dopóki nie wymrze pokolenie komunistów i starych zakutwiałych dewot to nic w tym kraju się nie zmieni. W wyborach za 8 lat coś powinno się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 01:39 Sam szczeźnij szczeniaku gó.. wiedzący o życiu! Kaczyńskiego wybrała większość ludzi w całej Polsce... Nie tylko na Podkarpaciu. Jak Ci nie pasuje to sie ZAORAJ! Nie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vermiglio Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 01:58 Nie ma problemu ,z tego co widać Kaczory same się zaorają w tempie iście ekspresowym ,ich nie szkoda ,Polski szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 20:58 Jeszcze nie wiadomo co będzie a na forum juz takie straszenie!!! Każdemu trzeba dać szansę!!Skąd wiecie, że niby Tusk byłby znowu taki dobry?Liberałowie sa dobrzy dla bogatych, a nie dla takich biednych reginów jak Podkarpackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:38 ech... dla bogatych. faktycznie lepiej dac kazdemu zasilek, sprowadzic spiryt z ukrainy i bedzie bal ze hej. AAAAaaa... i jeszcze inwestycje zablokowac, z prywatyzacji zrezygnowac, podatki skomplikwac. A najbogatszych powsadzac bo to oszusci przeciez a ich majatki przejesc. Qrcze ale bedzie fajnie i zabawnie. Moze nie bedzie lepiej ale za to po rowno czyli po ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAemon Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 14:20 Ja się cieszę że Kaczyński wygrał na podkarpaciu, bo zrobi porządek z bandą złodziei którzy swoje już zrobili w tym kraju. Czuję sie dumny, ze u nas ma takie poparcie... posty "antykaczyńskie" przeważnie wypisuje stara nomenklatura, którą można oskarżać z całego kodeksu karnego , ha ha .... urwało sie wam nienapasione paniska królowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jks Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:18 jakie królowanie ? widzę ,że lubujesz się w bajkach i spiskach ...złodziejstwo było,jest i będzie ,a tępy Kaczor nie ma nic z Boga ,by mógł temu zaradzić ,strzeli jakąś pokazówkę ,a potem jego chłoptasie rzucą się do koryta ...doczekaliśmy czasów ,gdy każdy bandzior będzie się skutecznie krzyżem zasłaniał ,ale macie co chcecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 14.06.06, 16:25 Sami są sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 14.06.06, 16:44 Przyznam tym co popierali Tuska racje. Mieliscie cholerna racje :( Odpowiedz Link Zgłoś