Dodaj do ulubionych

Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu

IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 10:56
Wstyd mi za Podkarpacie. Zapalmy świeczkę za Polskę [']
Obserwuj wątek
    • Gość: galicjanin Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.mcon.pl 24.10.05, 11:13
      POLSKO WYBACZ :(
      • Gość: haha Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:23
        czy jeszcze kogoś dziwi stereotyp Polski i Polaka jako "wielkiej zacofanej
        WIOCHY" występujący powszechnie w świecie ,od Niemiec po USA ?

To ciemne chłopstwo decyduje w tym kraju i to jeszcze długo ,dłuuugo się nie
        zmienie ,a póki to się nie zmieni ,marne nasze nadzieje na lepsze czasy ,na
        strachu ,obawach polanych ciepłym moczem utopijnych obietnic bezpieczeństwa
        i potęgi narodowej jeszcze nikt nic i nigdzie nie zbudował ...o przepraszam
        systemy totalitarne w ten sposób się rodziły ,ale po co krakać ...
    • Gość: kolo Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 193.151.68.* 24.10.05, 13:51
      wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd nie ma się co dziwić że jesteśmy, byliśmy i
      będziemy biednym zacofanym regionem !!
    • Gość: Poznaniak Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 24.10.05, 14:29
      Mieszkam w zachodniej Polsce, głosowałem za Tuskiem, tak jak wszyscy moi
      znajomi, ale ciemny lud z Podkarpacia zadecydował o wyborze kaczyńskiego. Nie
      chcę już żyć razem z wami w tym samym kraju- kraju kaczyńskich, Leppera i
      Rydzyka!!!!!!Dla młodych i ambitnych ludzi nie ma tutaj juz miejsca!
      • Gość: knz Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:27
        ja tez glosowalem na tuska i co z tego?? jakby w twojej zachodniej polsce
        wsyzscy zaglosowali na tuska to by wygral... a tak? tylko nieznacznie ponad
        polowa..wiec nie pisz glupot, ze podkarpacie wybralo kaczora...
      • Gość: Robi Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 195.117.152.* 25.10.05, 08:04
        Skąd wiesz, że cała Polska się wstydzi? Rzeczywiście jeśli ci tutaj jest tak
        źle, to lepiej wyjedź do Reichu, tam będzie ci dobrze. Aufwiedersein.
      • Gość: KM Re: Cała Polska wstydzi się za Podkarpacie! IP: 62.93.43.* 30.10.05, 14:05
        A mi wstyd za Ciebie mój ty nieszczęsny poznaniaku. Guzik wiesz o naszym
        regionie wec nie wypowiaj się. A co do głosów na tym forum, to gratuluje
        zwolennikom Tuska tolerancji, przebijacie samego Rydzyka!
    • Gość: revenant Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 82.177.97.* 24.10.05, 14:35
      Tragedia narodowa ot jakim strasznie zaściankowym ciemnogrodem jest
      rzeszowszczyzna ... wstyd mi okropnie się przyznać teraz, że jestem mieszkańcem
      rzeszowa a szkoda.
    • Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:01
      Jaki ciemnogród? A kto popierał Tuska, czy nie sam Wałęsa kiedyś ulubieniec
      Radia Maryja? Zapomnieliście o tym?
      Kaczyńskiego zostawcie w spokoju. Dopiero byłby wstyd gdyby wybory wygrał pół
      Polak, który miałby nasze sprawy za nic i kłaniałby się Niemcom i Francuzom w
      pas byleby ich broń Boże nie urazić. Dzięki takim miękkim politykom jak Tusk
      mamy teraz realną groźbę uzależniającej nas od Rosji rury na dnie Bałtyku.
      Odczepcie się od Podkarpacia (nie masz swojego forum w pyrlandii Poznaniaku?),
      bo nie tylko my Kaczyńskiego wybraliśmy. Głosowało na niego (na szczęście)
      ponad 8 milionów Polaków, a u nas żyje 1,6 mln. ludzi, dlatego nie pisz ze to
      dzięki nam. W podobno bogatej Małopolsce dostał prawie 70 % głosów, to też o
      czymś to świadczy. I nie pisz poznaniaku, ze nas utrzymujesz, bo większość
      mieszkańców Podkarpacia radzi sobie zupełnie dobrze i nie potrzebuje twoich
      ziemniaczanych pieniędzy. Ludzie tu mieszkający wybierając Lecha Kaczyńskiego
      na prezydenta chcieli między innymi zaprotestować perzeciwko pogłębiającej się
      nie z ich winy degradacji tego regionu i całej ściany wschodniej. To nie nasza
      wina, ze nie mamy autostrad i dobrych dróg i wielkiego przemysłu, chociaż
      patrząc z perspektywy Rzeszowa to wcale nie jest aż tak źle pod tym względem.
      Niestety cały wschód Polski potrzebuje dużych inwestycji, takich jakie
      centralna i zachodnia Polska miały przez dziesięciolecia. Tusk na pewno by tego
      nie gwarantował, dla niego ważniejsze było wspieranie bogatych regionów co
      tylko pogłębiłoby istniejące dysproporcje, dlatego między innymi przegrał te
      wybory.
      • Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:16
        co za ton, z tym polpolakiem to bylo przegiecie. A ze kaczor powlazil po prostu
        komu trzeba do dupy to sa fakty. tusk nie obiecywal nikowmu gruszek na wierzbie
        i za to go cenie. A ludzie tutaj po prostu dali sie nabrac a moze raczej slepo
        wierza w to co powie ojciec dyrektor, bo na podkarpaciu to co powie kosciol
        jest swiete i jedynie sluszne... smutne.
        A kaczor juz pewnie szuka inwestorow dla podkarpacia - wolne zarty. Kaczorki
        zaczna teraz polowanie na czarownice i rozliczac przeszlosc, bo przeciez nie o
        rozwoj im chodzi ale o to by bylo sprawiedliewie, moze nie rowno, ale na pewno
        sprawiedliwie. IV Rzeczpospolita - jeszcze nam bokiem wyjdzie.
    • Gość: Jazzek Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 24.10.05, 16:32
      Bardzo ładne wyniki. Możecie być dumni! Szkoda, że tutejszy jasnogród stać
      tylko na obrażanie chłopa.
    • Gość: Gosc Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.home.cgocable.net 24.10.05, 17:15
      Naprawde trudno powiedziec czym sie ta biedota kierowala, z tego co widac to
      tylko obiecankami ze strony nowego wybranego prezydenta Kaczynskiego. To jest
      kolejna ogromna pomylka w wyborze nowego polityka szczegolnie L. Kaczynskiego.
      Lepiej by moze bylo z jego strony,aby odtworzyl role w filmie jaka gral w
      mlodosci jak podejmowac sie rzadzic Polska. Prezydent nie moze tylko kryc sie
      pod plaszczem kleru i biedoty, ale powinien wniesc dla kraju zmiany,a z tego co
      widac to raczej bedzie wiecej nienawisci jak zgody w naszym rzadzie.Powodzenia
      mu nalezy zyczyc,a Polakom pogratulowac wyboru takiego jakiego chcieli i
      dokonali sami.
      • fotografick Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 24.10.05, 18:50
        Jesteście bandą kretynów, sami żyjecie poniżej standardu UE a piszecie coś o
        innych, zabierzcie się sami za siebie, Tusk wygrał u was 54-46 itd., mieliście
        żenująco niską frekwencję. Ale poznaniacy i inni to banda błaznów i kretynów
        których nie ma sensu słuchać. Cała Europa śmieje się z tych post-pruskich
        polaczków.
    • Gość: bik Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.man.rsk.pl 24.10.05, 18:53
      ['] wstyd mi
      • fotografick Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 24.10.05, 18:59
        Dlaczego nikt nie podziękował dotąd "burakom" z kujawsko-pomorskiego albo
        łódzkiego? Wiecie dlaczego? Bo to zachód. A oni tylko szukają pretekstu by
        obrazić wschód.
        • Gość: galicjanin Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.mcon.pl 25.10.05, 15:10
          A za co niby mamy im dziekowac, owszem gdyby ich glosy sprawily ze wygralby tusk
          to bym pogratulowal, ale niestety jest tak ze to zacofane podkarpacie,
          malopolska i wogole sciana wschodnia bardzo pomogli kaczce "dziwaczce" moim
          zdaniem to byl najwiekszy blad za ktory beda wszystcy zalowal juz niedlugo!!!
        • Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:19
          zawisc i kompleksy przemawiaja przez fotograficka. napisz lepiej czemu tak
          ziejesz nienawiscia. faktem jest, ze podkarpacie jest zacofane i kolejne wladze
          nie robia nic zeby to zmienic.
    • Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:56
      Ja dodam tylko jedno. W gminie Komańcza ("ciemne" Podkarpacie) zdecydowanie
      wygrał Tusk. Jak do tego doszło!? Nagłe oświecenie!? Większy odsetek
      biznesmenów, ludzi światłych i wykształconych? Otóż nic z tych rzeczy! W
      pobliskim Moszczańcu i Łupkowie znajdują się zakłady karne, w których ponad 90%
      poparcie uzyskał nie kto inny, a Donald Tusk! Podobnie było w całej Polsce.
      Wnioski proszę wyciągnąć samemu. Pozdrawiam jaśnie oświeconych.
    • Gość: gratulacje z Pol . Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:43
      Bardzo dobrze ,że najlepszy .Dobrze że nie wybrał mierny ,niewiarygodny
      nieuczciwy Donald ,sztucznie wykreowany przez media.
      • Gość: POLAK Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:46
        WYGRAŁ ZA TO KAWAŁ CHAMA I PSEUDOKATOLIK.
      • Gość: pr Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:29
        fakt, lepiej ze wygral swiatly, wiarygodny kaczor... darujcie - prawicowiec z
        rozdwojemiem moze nawet roztrojeniem jazni - ale udalo sie - jest wielki -
        kazdy uslyszal to co chial uslyszec i narod znowu dal sie nabrac.
    • Gość: SIVY Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście??!! IP: *.kki.krakow.pl 25.10.05, 03:30
      Jak teraz będzie wyglądać Polska ?? Skrajnie katolicko-socjalistyczny kraj z
      aroganckim, agresywnym i karłowatym prezydentem najbrzydszą pierwszą damą.
      Zasiłkami które zostaną przepite..... Co Wy zrobiliście najlepszego. Staram się
      być tolerancyjny w tym świecie, ale na głupotę nie ma rady - niestety.

Tuskowi zarzucano liberalność - UMIŁOWANIE WOLNOŚCI !!!
      Gdy tak dalej pójdzie to czeka nas świetlana przyszłość - 'Endju Lepper -
      prezydent V RP 2010r. -
      • Gość: patriota Re: Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście?? IP: *.kki.krakow.pl 25.10.05, 03:36
        Jaki znak Twój?

Orzeł Biały.

Jaki pan Twój?

Kaczor mały.
      • Gość: aga Re: Wstyd mi za podkarpacie - co wy zrobiliście?? IP: 62.233.250.* 25.10.05, 12:35
        Boże, jak ja bym chciała móc się z Tobą nie zgodzić...
        Też obawiam się Leppera. Gdy tłuszcza zobaczy, że z obiecanek- cacanek
        Kaczyńskiego nic nie wynika, uzna, że potrzebny jest ktoś bardziej radykalny,
        kto więcej obieca. Polski Żyrinowski- czyli Lepper.
    • Gość: andrzejs21 Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: 72.138.20.* 25.10.05, 03:33
      Mieszkalem tam 25 lat i wiem co to za swolocz w tym Rzeszowie i okolicach.
      To idioci i Ukraincy. Sami siebie by powiesili na suchym drzewie.
      Niech sie ciesza palanty, ze ten kaczan i kurdupel na kaczych giczalach im
      zaraz nawali.
      Zycze powodzenia tym orczykom.
      • Gość: podkarpacki Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:15
        To co cie tu jeszcze trzyma?
    • Gość: mieszkaniec 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 25.10.05, 08:46
      Komentarz, myślę, jest zbyteczny.
      • Gość: adam Re: 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:50
        Masz rację zbyteczny - Kaczyńskiego wybrali "obywatele" z wykształceniem
        podstawowym + elektorat Leppera. Prawdziwa "elita" narodu :-))))))
        • Gość: podkarpacki Re: 90 % poparcia Tuska w więzieniach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:11
          A sprawdzałeś jakie wykształcenie ma wiekszość więźniów! :)
          • Gość: pafel wykształcenie w więzieniach IP: *.mt.pl / *.mt.pl 30.10.05, 17:41
            zdziwiłbyś się człowieczku :)
    • Gość: POLAK Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:44
      WSTYDZĘ SIE, ZE JESTEM POLAKIEM. Ostatnio tak się czułem jak Lepper wygrywał
      wybory :-(((
    • Gość: anglof dziadki muszą umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:34
      Dopóki nie wymrze pokolenie komunistów i starych zakutwiałych dewot to nic w
      tym kraju się nie zmieni. W wyborach za 8 lat coś powinno się zmienić.
      • Gość: Warszawiak Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 01:39
        Sam szczeźnij szczeniaku gó.. wiedzący o życiu! Kaczyńskiego wybrała większość
        ludzi w całej Polsce... Nie tylko na Podkarpaciu. Jak Ci nie pasuje to sie
        ZAORAJ! Nie inaczej!
        • Gość: vermiglio Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 01:58
          Nie ma problemu ,z tego co widać Kaczory same się zaorają w tempie iście
          ekspresowym ,ich nie szkoda ,Polski szkoda ...
          • Gość: J. Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 20:58
            Jeszcze nie wiadomo co będzie a na forum juz takie straszenie!!! Każdemu trzeba
            dać szansę!!Skąd wiecie, że niby Tusk byłby znowu taki dobry?Liberałowie sa
            dobrzy dla bogatych, a nie dla takich biednych reginów jak Podkarpackie.
            • Gość: pr Re: dziadki muszą umrzeć IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.05, 21:38
              ech... dla bogatych. faktycznie lepiej dac kazdemu zasilek, sprowadzic spiryt z
              ukrainy i bedzie bal ze hej. AAAAaaa... i jeszcze inwestycje zablokowac, z
              prywatyzacji zrezygnowac, podatki skomplikwac. A najbogatszych powsadzac bo to
              oszusci przeciez a ich majatki przejesc. Qrcze ale bedzie fajnie i zabawnie.
              Moze nie bedzie lepiej ale za to po rowno czyli po ZERO.
    • Gość: dAemon Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 14:20
      Ja się cieszę że Kaczyński wygrał na podkarpaciu, bo zrobi porządek z bandą
      złodziei którzy swoje już zrobili w tym kraju. Czuję sie dumny, ze u nas ma
      takie poparcie... posty "antykaczyńskie" przeważnie wypisuje stara
      nomenklatura, którą można oskarżać z całego kodeksu karnego , ha ha .... urwało
      sie wam nienapasione paniska królowanie ?
      • Gość: jks Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:18
        jakie królowanie ? widzę ,że lubujesz się w bajkach i spiskach ...złodziejstwo
        było,jest i będzie ,a tępy Kaczor nie ma nic z Boga ,by mógł temu
        zaradzić ,strzeli jakąś pokazówkę ,a potem jego chłoptasie rzucą się do
        koryta ...doczekaliśmy czasów ,gdy każdy bandzior będzie się skutecznie krzyżem
        zasłaniał ,ale macie co chcecie :-)
    • bu2m Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 14.06.06, 16:24
      Brawa Lechu!
      • upmaker Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 14.06.06, 16:25
        Sami są sobie winni.
    • upmaker Re: Kaczyński najlepszy na Podkarpaciu 14.06.06, 16:44
      Przyznam tym co popierali Tuska racje. Mieliscie cholerna racje :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka