Dodaj do ulubionych

Za głupi do rządzenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:05
PiS na Podkarpaciu uzyskał największe poparcie.Niestety osób nadającyvh się na jakiekolwiek stanowisko ministerialne na Podkarpaciu nie znaleziono.Czyżby wysoki wspólczynnik głupoty, ciemnoty i biedoty zaważył o naszych notowaniach nawet w PiS-ie.
Obserwuj wątek
    • fire.show Re: Za głupi do rządzenia 03.11.05, 08:07
      Bardzo proszę admina o usuwanie postów owej przemyślanki. Może to ty jesteś za
      ciemna by pisać na forum.
      • fire.show Re: Za głupi do rządzenia 03.11.05, 08:09
        Osoba ta obraża miasto i region, dlatego mam nadzieje slavres że usuniesz ten
        post, wysłałem już maila do abuse w tej sprawie. Ciemnotę prezentujesz ty a tu
        mieszkają inteligentni ludzie co pokazały badania IQ, wyniki matur (polska
        czołówka) i innych testów. Co do biedy poczytaj sobie Politykę 44/2005 gdzie
        okazuje się że pod względem poziomu życia region plasuje się na 8-9 miejscu w
        kraju. Wracaj do Przemyśla - współczuję temu miastu że mają kogoś takiego jak
        ty.
    • Gość: Ika Re: Za głupi do rządzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:47
      O jakim obrażaniu tu mówimy. Stwierdziłam jedynie fakty.Myślałam,że rozpoczniemy dyskusję dlaczego tak się dzieje,ze praktycznie Region jest w zasadzie we wszystkich dziedzinach życia społecznego i gospodarczego piątym kołem u wozu okazjonalnie głaskanym przy wszelkich wyborach.Nie ma co ukrywać jesteśmy obywatelami drugiej kategorii niewartych nawet przyzwoitego leczenia o czym donosiła prasa.Dalej udawajmy że jest wszystko w porządku a przyszłe nasze dzieci wychowamy na takie same niedojdy z jakich nas stworzono nadających się tylko do /przynieś -zanieś pozamiataj zarówno w kraju jak też za granicą/i obowiązkowo nie myśl,ponieważ w regionalnej szkole obojętnie jakiego szczebla tegoż cię nie uczono.Cieszmy się nowymi markietami,autobusami i innymi prostackimi dobrami.Oby tak dalej.
      • kmd_rohan Re: Za głupi do rządzenia 04.11.05, 09:25
        Murzyn zrobił swoje, murzyn może wrócić do rozrzucania nawozu...
        Łaska pańska na pstrej kaczce jeździ :-/
        • temid Re: Za głupi do rządzenia 04.11.05, 16:25
          Napewno daleko nie zajedzie.
      • Gość: Oburzony Re: Za głupi do rządzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:07
        To faszystowski post za który ta osoba powinna odpowiedzieć. Sama jesteś osobą
        drugiej kategorii Przemyślanko. Zglosilem gdzie trzeba. Zobacz ktory region
        dostal najwiecej pomocy z budzetu.
    • Gość: Oburzony Re: Za głupi do rządzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:13
      Polecam dowiedzieć sie skad byl np Marian Krzaklewski i poczytac o ludziach
      ktorzy do czegos doszli w kraju i za granica, a potem wylewać swe frustracje w
      tak dziwaczny sposob.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka