Dodaj do ulubionych

Próba sił w PiS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:50
Rzońca? Ten sam, którego kiedyś złapała policja jak pijany prowadził samochód?
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: Próba sił w PiS IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 06.11.05, 20:07
      Ti tym bardziej nadawał by się na wojewodę, przeciez wtedy może sobie pic,
      woził będzie go szofer rządową Lancią.
    • Gość: tez podkarpacki Re: Próba sił w PiS IP: 80.51.180.* 06.11.05, 20:20
      tak to ten
      • Gość: kacyk Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:03
        Najlepszym wojewodą będzie Kaziu Jaworski, a Rzońcę uniewinnił sąd i spokojnie
        może życ - wybory samorzadowe podobno na wiosnę ..
    • Gość: obserwtorka Re: Próba sił w PiS IP: *.ostnet.pl 06.11.05, 21:01
      Ja z dobrze poinformowanych źródeł wiem ,że najwieksze szanse na wojewodę w
      PISie ma obecnie Józef Górny B.poseł,obecnie dyr.generalny w NIKu) oraz Adam
      Krzysztoń (starosta Łańcucki)
      • Gość: pikus Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:07
        Stawiam na Kazia Ferenca - ma wiedzę i służby
        • Gość: mama Re: Próba sił w PiS IP: 82.177.97.* 06.11.05, 21:32
          Kazimierz Ferenc bylby Najlepszy on jest sprawdzony i jest bezsprzecznym
          fachowcem
      • Gość: J27 Re: Próba sił w PiS IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 06.11.05, 21:24
        Górny!!! dobre, najpierw uciekł z WSK gdzie paliła się pod nim ziemia.
        Następnie podpiął się pod nazwisko biskupa i dostał na wicwprezydenta, a teraz
        chwali się koligacjami rodzinnymi z arcybiskupem tak więc stanowisko to jest w
        jego zasięgu tymbardziej że NIK ma lepszych "fachowców". Oczywiście region
        będzie miał z tego g....
      • Gość: też Polak Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:33
        Może tak, ale byłoby tp nieszczęście dla Podkarpacia. Ten człowiek sprzeda duszę
        za stołek i jest w układach. Byłby to wstyd dla naszego regionu.
    • Gość: Vasyl Re: Próba sił w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:29
      Pierwszy cytat, który mnie rozbawił:
      Janina Sagatowska (dla Telewizji Rzeszów): "kusi mnie to wyzwanie dla
      Podkarpacia w mojej osobie".
      Drugi cytat, który mnie rozbawił jeszcze bardziej:
      "Inny nasz rozmówca wskazuje na to, że Kuchciński, nie chcąc się wypowiadać w
      kwestii wojewody, daje sygnał, że tak naprawdę niewiele ma w tej sprawie do
      powiedzenia."
      Trzeci cytat, z którego śmieję się do teraz:
      "U nas, paradoksalnie, pierwsze skrzypce w takich kwestii może zacząć odgrywać
      Stanisław Zając. A on bardzo chciałby, by województwem rządził Bogdan Rzońca -
      mówi polityk zbliżony do PiS.
      Czwarty cytat, który mnie smuci, bo wskazuje, że autorka ciągle postzrzega
      polską politykę przez pryzmat dawnego ZSRR (w ZSRR miejsce na trybunie
      świadczyło o aktualnej pozycji polityka):
      Zając nie jest członkiem PiS. /.../ I zauważcie, że podczas wieczoru wyborczego
      po drugiej turze wyborów prezydenckich w grupie otaczającej Lecha Kaczyńskiego
      nie stał Kuchciński. Niedaleko prezydenta-elekta stał właśnie Zając.

Pani Małgorzato, a może jednak tzw. tematy łatwiejsze?
    • Gość: seru Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:33
      Rzońcę chcieli wyeliminowac z polityki bo na liście Wildsteina jest zbyt wielu
      prawicowców, a Rzońcy tam nie ma. rzońca to twardziel i nigdy nie wspólpracowal
      z bejokami z SB
    • Gość: ewa Re: Próba sił w PiS IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.05, 21:40
      A po co wybierać wojewodę jak w styczniu bedą nowe wybory :-)))))
      • Gość: nicek Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:44
        W styczniu rozpadnie się PO, w lutym Rokita załozy swoja partię, a w marcu
        wejdzie w skład rządu.
    • Gość: ala Re: Próba sił w PiS IP: 82.177.97.* 06.11.05, 21:45
      Ale najwazniejsze było miejsce w komitecie pogrzebowym i jak blisko stało się
      trumny.
    • Gość: wiesiu Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:52
      Nie zapominajcie o Sieczkosiu - to on powoływał Kuchcinskiego na wicewojewodę
    • Gość: czytelnik Re: Próba sił w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:58
      Ja nie chce wojewody Rzońcy, pijaka jeżdżącego po Rzeszowie samochodem.
      • Gość: mim Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:56
        rzońca chciał coś zrobic tylko SB mu przeszkadzało.
        Przy Kaczyńskich będzie mu łatwiej niz przy Kwaśniewskim
    • Gość: czytelnik Re: Próba sił w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:04
      No jeszcze nam tylko sieczkobrzeka brakuje na wojewode.
      Ta Bujara to faktycznie sierota .............
    • Gość: piwek Re: Próba sił w PiS IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 06:07
      Baby mają nami rządzić - wolę Rzoncę lub Rzegockiego
    • Gość: jeszcze pisiak Re: Próba sił w PiS IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.05, 07:19
      Ludzie czy wy tego nie widzicie - TO JEST SKOMPROMITOWANE AWS-bis.Ci sami
      ludzie, te same kłótnie, to samo nieróbstwo i ten sam alkohol(Panie Rząńca).
      Oni pociągną region na dno ku kompromitacji i śmieszności. Kaczyński nie wybrał
      nikogo do rządu z regionu bo tu nie ma prawica fachowców, za to są pieniacze i
      ludzie którym się wydaje że są politykami a takich Kaczyński nie potrzebuje.
      Nie potrzebuje ludzi upapranych w afery (mieszkańcy Jasła wiedzą o czym i o kim
      piszę).My też ich nie potrzebujemy, niech popijają nadal wódeczkę i wspominają
      jak to za AWS było fajnie.
      • Gość: też Polak Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:37
        W pełni popieram, a Pan Sieczkoś już dawno powinien zostać rozszyfrowany "KTO
        ZACZ" - wiemy, że posadki pachną władzą i pieniędzmi. Już dosyć tych zasłużonych
        - np Alot itp.
    • Gość: przemek Re: Próba sił w PiS - tylko nie - DRAUS IP: *.rzesa.rzeszow.pl 07.11.05, 10:24
      Tylko nie Draus - była juz dyr. Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Rzeszowie ,
      powołama przez Rzońcę , było to jedno wielkie nieporozumienie . Brak
      kompetencji i wiedzy na temat funkcjonowania administracji .
      • Gość: franek Re: Próba sił w PiS - tylko nie - DRAUS IP: *.airm.net 07.11.05, 12:13
        A po co jej kompetencje jak ma "óczonego" brata?
        • Gość: mimek Re: Próba sił w PiS - tylko nie - DRAUS IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 15:57
          Kto zgadnie kiedy powstał Uniwersytet w Rzeszowi?
          Kiedy powstała państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Tarnobrzegu, Jarosławiu,
          Krosnie..?
          Bądzmy sprawiedliwi..kto Dmuchał w balon w czasie pracy .. obecny Marszałek,
          Jaka pozycję w kraju miały szpitale wojewódzkie przed dojsciem do władzy PSL i
          SLD? A na której pozycji są teraz- na 80 !!!
          Ile osób pracowało w Urzedzie Marszałkowskim trzy lata temu, a ile pracuje
          teraz?.
    • Gość: KAROL MŁOT Re: Próba sił w PiS IP: *.dami / 81.15.189.* 07.11.05, 10:25
      Mój Boże!! Oby nikt z tych wymienianych w artykule oraz nie Sieczkoś i były
      prezydent miasta Rzeszowa (nazwiska juz nie pamiętam i nie chcę pamietać). Oni,
      wszyscy wymienieni, niczym ale to niczym nie dobrym dla województwa nie
      zasłynęli. Proszę mi powiedzieć: co oni zrobilidla dobra województwa?. Teraz co
      powiem może nie być popularne, ale zastrzegam się, iz nigdy nie byłem członkiem
      ugrupowań lewicowych tak w minionym okresie jak i później. Otóż, dumny jestem,
      że prezydentem miasta Rzeszowa jest Pan Ferenc. Sam na niego głosowałem i nadal
      będę głosował. On stara się coś dobrego zrobić dla miasta. Pewnie mógłby więcej
      ale inni nawet nie starali się cos zrobić. Im wystarczyło, że SPALI NA
      STYROPIANIE. A może PIS pokazałoby, że w Polsce a więc i na Podkarpaciu rządy
      sprawować będą fachowcy a nie zasłużeni dla czegoś tam. Przecież wygrana PiS to
      nie tylko LIDERZY, TO PRZECIEŻ MILIONY WYBORCÓW dokonało politycznego wybory.
      Nie chcę aby w nastepnych wyborach mieszkańcy odsunęli w niebyt PiS i
      skierowali swoje zainteresowania w drugą stronę. A jak będzię zobaczymy dość
      szybko bo nastepnego wojewodę poznamy za kilka dni i wtedy zobaczymy co w PiS-
      ie piszczy, fachowość, kompetencja i praca u podstaw czy jedynie przynależność
      partyjna, życiorys pseudo-polityczny i uległość.
      • Gość: kr Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:09
        Ja słyszałem, ze PIS(pan Zając) ma jakiegos młodego kandydata z Krosna,pozyjemy
        zobaczymy....
        • Gość: hacha Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:14
        • Gość: hacha Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:16
          A wieśnioki głosujo i głosujo jak gado ksiondz w kościele i z tego majo, że ho
          ho ho
          i ministra, i vice a nawet podskretrza
        • Gość: ptaszek Re: Próba sił w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:25
          Jest kandydat Jeremi, ładne imię, piastowskie....
          Ludzie, w Rzeszowie 99% polityków to ludzie Michasia S.
          Wojewoda musi być pewny i z kregosłupem a nie ze strachem za pazuchą.
      • pjopaw Samoobrona też ma kadry ;-) 12.11.05, 19:18
        Rozwiązanie może być zaskakujące. A jakże! Samoobrona też ma przecież "kadry",
        przecież muszą porządzić, nie? Pani Zbyrowska ma genialnego synka (tak, tak - to
        ten skazany za uprawę trawki niedoszły członek zarządu województwa). Czyż nie
        byłby z niego super wojewoda? No, może wicewojewoda. A może pan Kośla?
        Idzie ku dobremu, to pewne.... ech....
    • Gość: xL Bogdan Rzońca będzie dobrym wojewodą IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 08.11.05, 16:39
      Za pierwszej kadencji samorządu województwa Urząd Marszałkowski którym kierował
      funkcjonował dużo lepiej niż obecnie. Stworzył jego podstawy na których bazuje
      Deptuła. Obecny Zarząd Województwa w porównaniu z poprzednim wypada bardzo
      mizernie.
    • Gość: Maybach Rydzyka Re: podkarpackie koryto czeka na ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:11
      Jaki jest program Marcinkiewicza dla Polski Wschodniej ??? T.K.M. i 100 nowych
      kościołów :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka