jetpilot1 16.11.05, 11:23 stacja znajduje się na ul.Kwiatkowskiego(dawniej Kasprzaka) niedaleko gazowni i kortów tenisowych,sprzedaje taki syf że hej,dla własnego dobra nie tankujcie na tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:48 ???? tankuje tam i na innych stacjach i nie widzę różnicy... możesz rozwinąć wypowiedź? a tak BTW to piszcie drodzy forumowicze o podobnych praktykach - ostrzegajmy się nawzajem ja na pewno nie zatankuję na watkemie Odpowiedz Link Zgłoś
kakka2 Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie 16.11.05, 18:25 Latoszyn koło Dębicy przy trasie E-40, stacja PKN Orlen - jakość paliwa - katastrofa... Nie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 16.11.05, 17:54 jak ktoś chce wymienić pompę paliwową to gorąco polecam tankowanie na stacji "Bajdy" Rzeszów ul. Okulickiego wraz z paliwem otrzymujesz rozpuszczalnik który skutecznie rozpuszcza uszczelki w pompie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina40 Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie 16.11.05, 19:10 Czy ktoś tankuje w BOZ-ie na Energetycznej? Jakie tam mają paliwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:59 O! Widzę, że goście w serwisie nie bujali mnie twierdząc, że jestem jednym z - nastu klientów do wymiany pompy po tankowaniu na tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: "Chrzczone" paliwo w Rzeszowie 17.11.05, 07:36 trzeba to zgłosić do odpowiedniego urzędu!!gdzie to się zgłasza???? Odpowiedz Link Zgłoś