Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:51 Czy po tych dwóch tygodniach nie macie już dość tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorn Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 27.11.05, 21:07 przyznaje, mam ich dosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:09 precz z kaczyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:23 Kaczka to zwierzę głupie i żarłoczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:59 Ten co sie podpisuje jako lewak albo baca - to ciul co kury maca. A pisuar nie będzie tak łatwo zalać i podtopić - najpierw trzeba poczekać aż się dostatecznie sami pogrążą - po częsci naszym kosztem :( Oczywiście ostatnie dwa tygodnie pokazały jakie to będą rządy - pełne wewnętrznych sprzeczności np Prawo i Sprwiedliwość z głównymisojusznikami kryminalistą z partyjki trudniącej się mini terroryzmem , szefem partyji patronującej neofaszystom polskim .wzajemnie przeczące sobie wypowiedzi ministra finansow i premiera, no i preferowanie przez premiera faszyzującego radia katolickego jako tuby propagandowej rządu. Trochę to dużo jak na pierwszy okres rządu - jeśli doliczyć do tego wycofywanie się rakiem z zasadniczych obietnic wyborczych. No ale jak mówią amerykany - pozyjemny zobaczymy co dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el dorado Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 16:52 mam już dość!!!zatopić kaczyńskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:16 Gość portalu: el dorado napisał(a): > mam już dość!!!zatopić kaczyńskich!!! Poczekaj poczekaj - jeszcze przecież Pan Prezydent nie zaczął aktywnej dzialalności - akuratnie w Swięta będziec czas na szopkę. Będzie wesoło - potem strasznie - a potem znów wesoło gdy tytanic pisowsko- radiomaryjny będzie szedł na dno :)0 alleluja i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Zapedałujemy ich na śmierć. IP: *.autocom.pl 03.12.05, 22:25 Co tydzień bedą mieli paradę zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble sami zakaczą się na śmierć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 23:26 Nie musimy nic robić - tylko czekać. Znów mamy podzial na my i oni. My - antykaczyści i oni - kaczyści , mohery, rydzyki i leperowcy. Mamy na kogo pluć, kogo "kochać inaczej" . A oni znów jak za komuny - mogą realizować "regulację rzek" - czylo POGŁEBIAĆ DNO I TRZYMAĆ SIĘ KORYTA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 16:54 bała idioto już nawet nikt sie nie śmieje z twoich wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czas zatopić PiSuar? IP: *.res.pl 03.12.05, 23:30 bała - jesteś żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś