m.jucha 08.12.05, 14:02 Od lat jestem stała klientką tej pizzerii i wiem że zawsze tam zjem smacznie nie tylko pizzę ale pyszne sałatki i zestawy objadowe !!!!! szef zna sie na kuchni i dba o doskonałą jakość !!! Polecam wszystkim !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia gorszej juz chyba nie ma!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:19 w życiu juz tam nie pójde!! zamówiłam duzą pizzę z salami, a przynieśli mi jakiś "dziurawy placek" z dosłownie 4 plasterkami salami! TOTALNE DNO, już w życiu tam nie pójde! Dałam im jeszcze jesdna szanse i zamówiłam do domu no i co?? dalej to samo, tylko, ze jadłam już zlodowaciały kamień!! NIE POLECAM TEJ PIZZERII WOGÓLE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Najlepsza... 29.09.06, 23:46 Ja przyznam, że jest to jedna z moich ulubionych pizzeri :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: IP: *.ostnet.pl 03.10.06, 16:31 no niezłą maja pizze ale są lepsze w rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 06:13 Sprobujcie w Skorpionie, na B4 cienkie ciasto - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Najlepsza New York IP: 82.177.97.* 11.10.06, 14:42 Witam serdecznie!! Najlepsza pizza jeżeli chodzi o Rzeszów jest w New York!!! Polecam spróbujcie jeżeli jeszcze nie kosztowaliście!! Polecam pizzeria jest na Nowym Mieście!! Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyviva Re: Najlepsza New York IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 13:51 Viva się popsuła , kiedyś była tam najlepsza pizza , byłam stałą bywalczynią - dziś: niechlujna , zakręcona jak świński ogon obsługa ( czekaliśmy na pizzę ok. 30 min. po interwencji okazało się że zapomnieli ) , brud , pizza przypalona . Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś