ziobro 20.10.02, 21:36 Chciałbymsie dowiedziec co sądzą Państwo o zorganizowanej Gali boksu zawodowego w rzeszowie o cenie biletów i kto zamierza się ywbrac na tą imreze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BOKSER Re: ---===GALA BOKSU ZAWODOWEGO W RZESZOWIE===--- IP: *.rsk.pl 21.10.02, 17:38 Pierwsze słysze o tej gali i bardzo się ciesze na tą wiadomośc napewno się wybiorę. Tylko mam nadzieję, że bilety nie są zbyt drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziobro Re: ---===GALA BOKSU ZAWODOWEGO W RZESZOWIE===--- 21.10.02, 17:44 Gość portalu: BOKSER napisał(a): > Tylko mam nadzieję, że bilety nie są zbyt drogie. To zależy jaką widoczność chciałby Pn miećbo jak się juz orientowałem to bilety są od 15zł do 500zł. Bilety są już chyba w spzedazy na Halina podpromiu. Wiem że jeśli będzie komplet to będzie prawie 7000 ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: ---===GALA BOKSU ZAWODOWEGO W RZESZOWIE===--- IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 22:42 za ile mozna kupic bilet (w miare rozsadnej cenie) i byc jak najblizej ringu?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziobro Re: ---===GALA BOKSU ZAWODOWEGO W RZESZOWIE===--- IP: *.rsk.pl 22.10.02, 12:56 wzięłem dzisiaj ulotke z hali napodpromiu i bilety są w następująchych cenach: 15, 25 40, 60, 150, 350 i 500zł. z tego co widze to najlepiej byloby te za 600 zl kupic albo za 40 i przyjsc ze 2 godz wcześniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś