Dodaj do ulubionych

Restauracja Chili - szczyt chamstwa

IP: *.krak.tke.pl 11.12.05, 12:16
Ostrzegam wszystkich którzy pierwszy raz udadzą sie do tego lokalu że zostana
potraktowani jako zło konieczne. Jeśli się znajdzie miejsce z łaski to po 3
godz podchodzi straszny prostak z napisem ochrona i nalega na zapłatę 10 pln
nie wiadomo za co (wczesniej nikt nic nie mówi o tym) a jak nie to "pasowało
by wyjść" - jego zdanie (cóż za zasób słów). Przy wyjściu gość jeszcze
beszczelnie szydzi na głos ze robię afere o 10 pln. Tu nie chodzi o 10 zł ale
o jakieś zasady...
Życzę powodzenia !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Blanka Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: 62.93.41.* 11.12.05, 12:22
      gdzie jest ta restauracja ???
      • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:30
        W Rzeszowie.
        • Gość: Blanka Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: 62.93.41.* 11.12.05, 12:31
          Wujku drogi, :P przestań sie wymądrzać,przecież wiem, że nie na Księżycu !!chodzi mi o adres(ulice)
          • Gość: paradius Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.skyware.pl 11.12.05, 12:40
            Kopernika w dawnym Uszatku. Wejscie pomiedzy Multibankiem a Orange:) Zagdzam
            sie. To jest przecuiez taka sama chamownia jak Akademia, z ta tylko roznica ze
            tutaj wies przyjezdza lepszymi furami, a niekoniecznie kaszlakami przerobionymi
            na f-16 i ospojlerowanymi jak niewiadomo co.
            • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.osk.enformatic.pl 13.12.05, 23:40
              Parodio drogi, w Chilli bawia sie ludzie powyzej 25 lat majacy kase i poziom.Ty
              nie masz ani tego ani tego.proponuje alibi i 0.3 piwka.bye:P
              • Gość: paradius Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.skyware.pl 14.12.05, 12:39
                Rozsmieszyles mnie:)
                Kase maja owszem. Co do tego nie mam watpliwosci. Z poziomem jednak roznie to
                bywa. Chili to taki dziwny lokal aspirujacy do miana klubu a`la warszawka,
                tymczasem jest nazwijmy to po imieniu- wiesniacki. Towarzystwo ostro sie
                lansujace, nie wyrazajace soba zbyt wysokiego poziomu. Obsluga zachowuje sie
                jakby pozjadala wszystkie rozumy.
                Z Twojego postu wynika, ze jestes tam czestem klientem. Chwala Ci za to. Zapewne
                jestes tez czestym gosciem karaoke w Kino Pubie, a to juz samo za siebie
                swiadczy o Twoim poziomie i "dobrym " guscie. Niemniej jednak pozdrawiam.
                PS do Alibi nie chodze. Wybieram raczej knajpy posiadajace swoj klimat i mila
                obsluge.
                • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 19:50
                  Sluchaj bywam w klubach w Paryzu Rzymie NY i naprawde nie widze nic zlego w
                  rzeszowskim Chilli.Karaoke nie cierpie wiec nie bywam:)W chilli czasem bywam
                  fakt, moim zdaniem najlepsze miejsce na mily klimat i zero gowniazerii.pozdro:)
                  • Gość: paradius Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.skyware.pl 14.12.05, 20:20
                    I git. Ciesze sie ze sie tam dobrze bawisz. Grunt, to znalezc sobie miejsce. Nie
                    widze jednak powodu dla ktorego miales mnie obrazac.
                    Co sie tyczy klubow, to rowniez zjezdzilem troche Swiata i zobaczylem to i owo i
                    naprawde Chilli nie rowna sie z zadnym miejscem. Widzisz, ta knajpa ma fajny
                    wystroj ktory odbiega jakby na to nie patrzec od standardow rzeszowskich, ale
                    klimat miejsca tworza ludzie, a nie tapeta na scianie i swiecacy barek.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 22:02
                      Fakt.ale tez mocno poszedles po bandzie na poczatku stad skontrowalem.stac mnie
                      na slowo-przepraszam:)
                      • Gość: paradius Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.skyware.pl 14.12.05, 23:53
                        :)) Spoko nie ma problemu. Pozdrawiam
                        • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: 195.136.36.* 16.12.05, 12:59
                          Pozzzzdro;)
                          • Gość: paradius Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.skyware.pl 16.12.05, 13:57
                            =] Pozdrawiam rozwniez
      • jetpilot1 Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa 11.12.05, 12:42
        prawie że naprzeciwko postoju taksówek towarowych,idzie się od grunwaldzkiej w
        kierunku tego postoju
        • Gość: xxx Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.krak.tke.pl 11.12.05, 13:23
          Jeszcze jedno. Jeśli właściciel wie o takich prymitywnych zagrywkach obsługi to
          powinien przypomnieć sobie starą maksymę marketingową: Jeden zadowolony klient
          opowie o tym 5 kolejnym. Jeden niezadowolony opowie o tym 50...
          • kardiolog Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa 11.12.05, 13:39
            6, nie 5:)
            k.
    • Gość: c lint Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 13.12.05, 23:01
      Hey.Moje doświadczenie jest takie że nie wpuszczono mnie ponieważ podobno nie
      było miejsc o 3 ciej nad ranem, a po zadaniu pytania starszemu ochroniarzowi
      (powinien w domu dzieci bawić a nie szmacic sie przy wejściu)zostałem
      poinformowany ze nie będzie komentował swojej dezyzji.Wiesniacki lokal dla
      wieśniaków.
      pa
    • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.osk.enformatic.pl 13.12.05, 23:38
      chlopie idz do brau mlecznego a nie do porzadnego klubu.do chilli sie nie
      nadajesz.dziwie sie ze cie wpuscili!
      • Gość: hahaha Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: 81.15.189.* 14.12.05, 12:53
        Chili haha to jest badziew chcieli zrobic super klub a zrobili super badziew
        raz tam byłem i zobaczyłem jak jest weszłem niby do elegnackiego klubu a tu
        ściany w kiblach z drewna i leje sie woda z rozwalonej umywalki hahah ale
        rarytas byłem razi ostani lansują się tam gogusie i balchary, a gogosuie
        podrywaja na kase bo wyglada im nie pomaga hahahaha siedza jka cary a nie ejdn
        mógby mi buty wycierac i udaja królów rzeszowa hahahah Ludzie trzeba miec gest
        i troche honoru a ze troche dorwali kasy to juz sa panami a głupie idotki leca
        na nich i ida na raz do łożeczka hahaha ja mam gest i fason , i chili to
        kanjpa dla burkaów i naiwnych panienek
        • Gość: Bolek Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:58
          Może te buraki o których piszesz mówią: "jak wszedłem ..." a nie "jak
          weszłem ..." tak jak ty napisałeś. Trzeba najpierw trochę nauczyć się wysławiać
          a potem dopiero wyzywać innych od buraków.
        • Gość: MC Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 19:52
          Wszedlem a nie weszlem, skad ty chlopie jestes???:)))zreszta...niewazne;)
    • iniemamocna1 chamscy Kanadyjczycy 14.12.05, 15:52
      z wsk tam sie zlaza szpanujac kasa i wyrywajac wiejskie panny za drinka fuj
      parchy z montrealu
      • Gość: MC Re: chamscy Kanadyjczycy IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 19:55
        Hmmm...nie zauwazyli Cie?:) widac za slabo sie lansowalas...moze next time;)nie
        trac nadziei:))
    • gwiazda_podkarpacia Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa 14.12.05, 16:34
      sorry, że się wtrącę, ale czy to 10plnów nie było przypadkiem za wykupienie
      rezerwacji??? :>
      odtwórzmy całą sytuacją: przyszliście do chilli. ochroniarz powiedział, że jest
      miejsce, ale jest zarezerwowane i mozecie je wykupić, czy nie tak??
      więc usiedliście i było spox, ale kaskę zapłacić trzeba było :/
      nie powiem, że jestem jakąś wielką fanką chilli, ale jeżeli już oceniamy, to
      trochę rozsądniej, pleaseee
      • Gość: xxx Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.krak.tke.pl 15.12.05, 23:56
        Niestety nie...Gdyby tak było to przecież nie ma problemu (poniekad jest to
        norma). Tu nie chodzi o 10 pln tylko o sytuacje która opisałem.
        Pozdrawiam
        • Gość: xxx^ Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.krak.tke.pl 16.12.05, 16:24
          XXX jestem z Tobą całym sercem!!! To kiedy się umawiamy na imprezkę w porządnym
          towarzystwie?? Hehe
          • Gość: xxx Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.krak.tke.pl 16.12.05, 22:03
            Jak najszybciej !!!
            • Gość: xxx^ Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.krak.tke.pl 17.12.05, 11:22
              No to w niedziele po koszu Panie XXX. Hehehe ( a może jeszcze dziś??)
      • mareb1 Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa 17.12.05, 17:26
        nielubiem chilli
        • Gość: Spajki Re: Restauracja Chili - szczyt chamstwa IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 22.12.05, 16:36
          Zawsze cos Zawsze K... cos . No jest sobie to /Cili i niech bedzie . To tylko
          etap który kazde miasto musi przejsc. Genialnym klubem nie jest ale jak na
          Rzeszów to nie jest żle .Faktem jest że tani nie jest ale ktos wpakowal troche
          kaski i chce na tym zarobic. Chwala wszystkim z pomyslami na fajne miejsca . Co
          do ochrony to tez nie mozna im wiele zarzucic ,jedynie to ze czasami potrafia
          nierozpoznac dresa . Bo ubrac fajnie to kazdy osiedlowy kark za kaska sie
          potrafi . Selakcja polega na rozpoznawaniu spoko ludzi po pierwszych kilku
          slowach a nie po ubiorze, Tak to przynajmniej dziala na zachód od Krakowa . Ja
          osobiscie ubieram sie jak sie ubieram i fajne trampeczki mi nie obce ale co z
          tego jak koles powiedzial mi z mostu wypie..j .Czasmi naprawde extra ludzie
          chodza w trampkach i bojówkach . Nie trzeba nosic Skóry i machac komórą by
          demonstrowac swoja zajebistosc.... Pozdro dla nizszej klasy sredniej , która
          sie tam relaxuje . Pomimo kilku niedociagniec jestem zdania ze klub jest
          niezly , ale konkurencja nie spi ... NIECH ŻYJE CLUB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka