Gość: kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:15 Ferenc jest najlepszy, przynajmniej prawicowemu motłochowi pokazuje jak się gospodarzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 20:17 No, zxc i asd, napiszcie swoje. Na co czekacie? Nie szkoda wam czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:21 Nie podjudzj tego kółka różańcowego, bo szkoda z takimi gadać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 20:23 Ferenc nie jest jeszcze zdecydowany czy chce kandydować, mam nadzieję że to zrobi, drugą kadencję ma przecież zapewnioną po tym co zrobił dla miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:27 Ja też bym przechodziła chwilowe załamanie, jakby mi niszczyli prawiczki to na co tyle lat pracowałam.Myślę, że będzie startował zrobi to dla ludzi, bo jakby tego nie zrobił to by była podłamka dla większości mieszkańców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:59 Chyba msz jest bo czarnuchów nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:01 Ferenc zestarzał się przez tych prawicowych bydlaków chyba z 10 lat, szkoda mi prezydenta, dobry człowiek a te chamy tak z nim postępują! Odpowiedz Link Zgłoś
signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 21:02 Szczególnie Szlachta, Ramski i Dzierżak... Odpowiedz Link Zgłoś
normalna-kasia Re: Ferenc is the Best 13.12.05, 00:17 dadałabym jeszcze paru radnych ale szkoda moich palców!~Nie przechodzą przez klawiaturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:24 za jednego prezydenta zmieniło się tyle co za pozostałych razem wziętych! Poznałem osobiście Pana Prezydenta - nie jestem związany z żadnym z ugrupowań politycznych- to jest naprawdę kulturalny, miły i oddany miastu człowiek! Szkoda mi tylko jego rodziny, bo inni politycy mają wszystko w dupie i myślą tylko i wyłącznie o tym jak sobie polepszyć! W przypadku Pana Ferenca jest całkowicie odwrotnie! Pomaga zwykłym ludziom takim jak ja! Dziękuję Panie Prezydencie, że jest Pan włodarzem naszego Rzeszowa i że jest Pan tak czuły i otwarty na bolączki prostego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: Ferenc is the Best IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 13.12.05, 10:21 JA TERZ DZIENKUJĘ. DLATEGO NAPISAŁEM PANU WIERSZYK: NA FERENCA WSZYSCY GŁOSUJTA SWEGO GŁOSU NIE ZMARNUJTA TYLKO TADEK Z SLD GŁOSUJTA WSZYSCY NIE WAHAJTA SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ferenc is the Best IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:40 LEWAK ty talent marnujesz. Jestem za Ferencem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś