Dodaj do ulubionych

Ferenc is the Best

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:15
Ferenc jest najlepszy, przynajmniej prawicowemu motłochowi pokazuje jak się
gospodarzy!
Obserwuj wątek
    • signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 20:17
      No, zxc i asd, napiszcie swoje. Na co czekacie? Nie szkoda wam czasu?
      • Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:21
        Nie podjudzj tego kółka różańcowego, bo szkoda z takimi gadać! :)
        • signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 20:23
          Ferenc nie jest jeszcze zdecydowany czy chce kandydować, mam nadzieję że to
          zrobi, drugą kadencję ma przecież zapewnioną po tym co zrobił dla miasta...
          • Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:27
            Ja też bym przechodziła chwilowe załamanie, jakby mi niszczyli prawiczki to na
            co tyle lat pracowałam.Myślę, że będzie startował zrobi to dla ludzi, bo jakby
            tego nie zrobił to by była podłamka dla większości mieszkańców!
    • Gość: kaśka Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:59
      Chyba msz jest bo czarnuchów nie ma!
    • Gość: Jan Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:01
      Ferenc zestarzał się przez tych prawicowych bydlaków chyba z 10 lat, szkoda mi
      prezydenta, dobry człowiek a te chamy tak z nim postępują!
      • signal00 Re: Ferenc is the Best 12.12.05, 21:02
        Szczególnie Szlachta, Ramski i Dzierżak...
        • normalna-kasia Re: Ferenc is the Best 13.12.05, 00:17
          dadałabym jeszcze paru radnych ale szkoda moich palców!~Nie przechodzą przez
          klawiaturę!
    • Gość: jonasz Re: Ferenc is the Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:24
      za jednego prezydenta zmieniło się tyle co za pozostałych razem wziętych!
      Poznałem osobiście Pana Prezydenta - nie jestem związany z żadnym z ugrupowań
      politycznych- to jest naprawdę kulturalny, miły i oddany miastu człowiek! Szkoda
      mi tylko jego rodziny, bo inni politycy mają wszystko w dupie i myślą tylko i
      wyłącznie o tym jak sobie polepszyć! W przypadku Pana Ferenca jest całkowicie
      odwrotnie! Pomaga zwykłym ludziom takim jak ja! Dziękuję Panie Prezydencie, że
      jest Pan włodarzem naszego Rzeszowa i że jest Pan tak czuły i otwarty na
      bolączki prostego człowieka!
      • Gość: LEWAK Re: Ferenc is the Best IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 13.12.05, 10:21
        JA TERZ DZIENKUJĘ. DLATEGO NAPISAŁEM PANU WIERSZYK:

NA FERENCA WSZYSCY GŁOSUJTA
        SWEGO GŁOSU NIE ZMARNUJTA
        TYLKO TADEK Z SLD
        GŁOSUJTA WSZYSCY NIE WAHAJTA SIĘ!
        • Gość: Maja Re: Ferenc is the Best IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:40
          LEWAK ty talent marnujesz.
          Jestem za Ferencem.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka