Gość: Wesołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:49 To kto idzie na otwarcie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klemens Oby jak najwięcej takich inwestycji. IP: 213.77.14.* 28.12.05, 19:04 A jakie plany co dalszego przebiegu obowodnicy? Za chwile wszyscy będą sie korkowac na dwóch dziurawych ulicach, tj. na Załęskiej i Ciepłowniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Oby jak najwięcej takich inwestycji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:34 Brawo - brawo. Ciekaw jestem dalszego przebiegu obwodnicy - mam nadzieję żę ciąg dalszy nastąpi zgodnie z planem do września przyszłego roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GPS Re: Wiadukt już gotowy IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.05, 19:34 Do sukcesu jeszcze bardzo daleko - to wcale nie rozwiązuje problemu korków - zwykła propaganda sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Wiadukt już gotowy IP: *.dab.tke.pl 28.12.05, 20:32 czy pokropek przez fioletowego "KG" został ujęty w kosztorysie budowy tego wiaduktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Wiadukt już gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:16 miło się czyta tak pozytywne informację ale czy to oznacza, że to definitywny koniec przy pracach nad północna ulicą obwodową Rzeszowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesołek Re: Wiadukt już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:23 O ile wiem dalsza część prac obejmie: Budowę drogi przez Załęże do Terliczki, do przyszłego węzła autostradowego (duża obwodnica) Poszerzenie ul. Rzecha, budowę kolejnego wiaduktu i mostu nad Wisłokiem, następnie przeciągnięcie drogi do ul. Lubelskiej i Warszawskiej (mała obwodnica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wiadukt już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:16 A| od ul. Warszawskiej przez Miłocin do ul. Krakowskiej do ronda koło hotelu Eden. Jesli tego odcinka nie będzie to, oddany odcinek obwodnicy nie zmieni sytuacji w Rzeszowie. Ruch tranzytowy należy wyprowadzić poza granice obecne miasta i zanknąć pierscieniem okalającym, tak jak mają duze miasta Paryż, Moskwa itd. Przebieg dalszy obwodnicy już należy zaprojektować i przystąpić do wykupu gruntów. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: Wiadukt już gotowy 29.12.05, 13:06 gratulacje dla Prezydenta Ferenca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Wiadukt już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:25 Nie wiem czym tu się podniecać. Jak na razie to wiadukt zlikwiduje jedynie kolejki na przejeździe kolejowym. Innych problemów nie rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Wiadukt już gotowy IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 29.12.05, 17:25 bo decydent ówczesny wybudował sobie dom przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Wiadukt już gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 12:21 a kto uporzadkuje teren pod wiaduktem Odpowiedz Link Zgłoś