rafi.raf 12.09.06, 20:41 znow wrocil m jak milosc na nasze ekrany. wszystkie kobiety w rodzinie wariuja... kolejny sezon naszych mlodych gwiazd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: n jak nuda 12.09.06, 21:48 kiedy kobiety wariuja... Ty w tym czasie mozesz przygotowac im....sushi) Odpowiedz Link
rafi.raf Re: n jak nuda 13.09.06, 11:49 nie moge! moja ukochana spodziewa sie dziecka! Odpowiedz Link
skiela1 Re: n jak nuda 13.09.06, 14:30 rafi.raf napisał: > nie moge! moja ukochana spodziewa sie dziecka! No to gratulacje sa najbardziej na miejscu Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: n jak nuda 12.09.06, 21:54 Tao jak to,ale ja wczoraj o Szymusiu zapomniałam Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: n jak nuda 12.09.06, 22:01 Zrobiłam się strasznie leniwa.Pilot leży za daleko. Odpowiedz Link
skiela1 Re: n jak nuda 12.09.06, 22:09 czarnaandzia napisała: > Zrobiłam się strasznie leniwa.Pilot leży za daleko. A przystojny ten pilot? Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: n jak nuda 12.09.06, 22:25 skiela1 napisała: > > A przystojny ten pilot? Gdyby był przystojny to ja nie byłabym leniwa. Odpowiedz Link
kriss67 Re: n jak nuda 13.09.06, 08:43 Hejka Andzia W poniedziałek Szymon był rewelacyjny. Musisz powtórke zobaczyć. Gościł Panią Pochanke z TVN 24 i tego czubka Wojewódzkiego. Pani Pochanke to super babka. Fajnie tak ją zobaczyć w innej roli niż prezenterki. Ma dziewczyna poczucie humoru. Szymon sobie z niej jaja robił, a ona potrafiła błysnąc refleksem i zjadliwie sie odciąć Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
c.kapturek Re: n jak nuda 13.09.06, 11:54 pawełka mi rozchorowali buuuuuuuu ale chyba dlatego, że on do oficerów w ten czas jako grant wkręca się)) swoją drogą denerwuje mnie granie różnych ról pzrez te same geby, jakby w polskim kinie mało aktorów było Odpowiedz Link
c.kapturek Re: n jak nuda 13.09.06, 11:57 tam nic nowego, maryśka dalej udaje wdowe, ten ze wsi ma być soltysem, bliźniakom wiedzie sie w miłosci, a mucha stęka, że nie ma celu w życiu. jeden wielki na siłe banał się zrobił z tego serialu, moim zdaniem już powinni go skończyć! Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: n jak nuda 13.09.06, 14:34 nie oglądam żadnych polskich seriali. Odpowiedz Link
c.kapturek a ja zaraz ide na Zagubionych.... 14.09.06, 19:57 i znów powtórzą w drugim odcinku połowe pierwszego Odpowiedz Link