Gość: ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:57 Szkoda, że Holta zrobił krok w tył i będzie jeździł w drużynie, która walczy o utrzymanie - czego wam z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leny Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.dnet.local / 87.239.0.* 30.12.05, 19:20 no wiesz pewnie tobie szkoda bo ty wy będziecie walczyć o utrzymanie :]:] a ja myśle że jak dołaczy do nas Scoty to trza się zacząć bać Nas a tak na marginesie południe zaczyba rządziś w polskiej lidze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble,ble Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:25 Naucz sie pisac analfabeto. I tak spadniecie ,bo kto tam u was jeździ jakis kuciapa, czy inny wielki żużlowiec . Cha, cha cha skład na 1 ligę A sama kasa nie wygrywa meczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knz Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:38 meczow panie, meczow... meczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Cos musi byc w tej Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:58 Rune Holta ma swoja baze w Bydgoszczy, Jonsson ma swoj dom i baze w Bydgoszczy, Protasiewicz rowniez ma swoja baze w Bydgoszczy, bracia Gollobowie rowniez. O co tu chodzi? Czy tam sa tansze motory lub czesci? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrk1966 Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów 30.12.05, 22:16 facet jak wiesz nie zawsze nazwiska na zuzlu jezdza i nie przesadzaj ze stal rzeszow spadnie bo ja bym nie był tego taki pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszcz Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:59 wstydu pan oszczędź tak prostackie opinie same świadczą o autorze radziłbym raczej poczekać z oceną do końca sezonu bo możesz pan wyjść na totalnego przegranego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 13:30 Co ci palancie dupe ściska spie..j do tej dziury zwanej bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 13:45 Nie jestem z Bydgoszczy kretynie.I pisze co myśle, żal mi niczego nie sciska a ty jesteś zwykłym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:07 A ty palantem DEBILU JE..Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 14:38 oj Paweł nie wiem skad ty sie urwales.Współczuje Częstochowie takich kibiców bo to dobry klub i tylko nie potrzebnie psujesz mu wizerunek.Nie bede z toba dalej wdawal sie w polemike chyba, że na temat.Nie kibicuje ani Rzeszowowi, ani Częst6ochowie a moje zdanie jest w pełni obiektywne jesli sie ze mna nie zgadzasz to trudno.Mam nadzieje , ze jak potega mojego klubu sie wreszcie odrodzi to porozmawiamy na tematy bezposrednio nas dotyczaczace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:53 Jeżeli Rzeszów jest wsią to czym jest ten gorzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:56 i tylko sszkoda, że Stal ma takich kibiców! Pa bobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 14:59 Ani razu nie napisalem ze Rzeszow to wioska bo tak nie uwazam i nie przypisuj mi nie moich mysli.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 15:04 A gorzów jest pieknym miastem i polecam ci abys kiedyś je odwiedzil. Moze za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 15:11 Jeżeli to nie ty pisałeś to przeprasza, jestem cięty na bydgoszcz, Gorzów mi się podoba - byłem, sorki bober i powodzenia dla STALI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 15:24 Spoko tez wam życze powodzenia a Tobgie szcześliwego nowego roku:) Spadam na uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic CKM Czego rzeszowski pospolity kmiocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 03:10 Nie podoba cie sie Bydgoszcz i moze jeszcze Tarnow? Pewnie dlatego ze dostaniecie baty od tych zespolow. To nie pierwsza liga gdzie bedziecie wygrywac u siebie. Prawda jest taka ze te dwa zespoly przejada po was jak po TIR po 5 centowce. Nie macie z nimi szans i nawet ten zdrajca Holta tego nie zmieni. Mam nadzieje ze Bydgoszcz nie pozwoli wam zdobyc wiecej niz 35 punktow. Trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Czego rzeszowski pospolity kmiocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:24 Nawet z Golobami dawaliśmy im rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 02.01.06, 10:58 jakaś szuja tu pisze nienawistna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladeczek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:21 Jakie poludnie? W lidze beda liczyly sie dwie druzyny. Tarnow i Bydgoszcz. Jeden z medali przypadnie ktorejs z tych druzyn. Rzeszow bedzie raczej gdzies 5 miejsce. Bez urazy ale Holta Pedersen i Nichols meczow nie wygraja. Kuciapa jest dobry ale na 1 lige. Tu beda za wysokie progi na jego krotkie nogi. srednia bedzie mial ok. 1,3. Jak w Tarnowie badz Bydgoszczy zdobedzie wiecej niz 3-4 punkty to bedzie jego wielki sukces. Tam takie gwiazdy jak Ulamek, Walasek i wiele innych tuzow nie moglo zdobyc wiecej niz 5 punktow i to w 6 startach. Wiec dziecko nie pisz ze Kuciapa to wielki zuzlowiec bo jak narazie nie osiagnal nawet polowy tego co Ulamek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 01:13 Szczerze mówiąc Holta jest jednym z najlepszych żużlowców w naszym kraju i nikt mu tego odebrać nie może.Do dziś pamiętam jego popisy w tegorocznym memoriale im.Edwarda Jancarza,który powinien wygrać ponieważ po serii zasadniczej miał komplet punktów.I trzeba być obiektywnym mówiąc, że Rzeszów mając w składzie takiego zawodnika, a także Pedersena i być może Nichollsa bedzie sie liczył w walce o czwórke.Jednak uważam, że przesadą jest stwierdzenie, że w Polsce rządzi południe bo najwieksze kluby żużlowe w kraju wcale nie pochodż z południa(Gorzów,Bydgoszcz,Toruń, czy Leszno),no może z wyjatkiem Rybnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 19:21 Witaj Rune w Rzeszowie. Teraz Stal pokaże, na co ją stać! Noworoczne pozdrowienia dla Zarządu, żużlowców i rzeszowskich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:10 Prawda jest taka że żal Częstochowy... Medale juz sa własciwie przydzielone: WROCŁAW, TARNÓW, BYDGOSZCZ (kolejność dowolna)... Szkoda że znów bedzie tak ze trzy druzyny bedą walczyc o Mistrzostwo, a reszta albo o 4 miejsce, albo o utrzymanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.12.05, 20:26 Pozdro z Bydgoszczy. Wszyscy zawistni to pewnie buraki z Tfu!rnowa. Mam nadzieję, że będziecie wyżej od tych kmiotków. Powodzenia i do zobaczenia na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabol Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:51 z kim wrocław będzie mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:48 HOLTA jest mistrzem dla WLÓKNIARZA DZIĘKUJEMY CI RYSIO KIBIC Z CZ-WA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:02 Dziekujemy Holcie za to co zrobil dla Wlokniarza, jednak nie zmienia to faktu ze jest falszywy! Mogl nic nie obiecywac.. nie broncie go bo zobaczycie i ze was zrobi kiedys w jajo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knz Re: CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:05 wiadomo, biznes jest biznes.. nie ma miejsca dla sentymentow w sporcie zawodowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: CZĘSTOCHOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:16 Gratuluję Wam Runego, ten facet ma wielkie serce to walki a to co wyprawia na torze to poprostu poezja, to dla jego niesamowitych wyczynów więksazość kibiców przychodziła na stadion. Mnie osobiście jest bardo smutno z powodu jego odejścia, a wszystkim kibicom w Rzeszowie zyczę, aby Rysiek sprawiał wam tyle radości i przyjemności z tego sportu co nam przez te 7 sezonów.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:37 gratuluje wam holty tylko pamietajcie juz nie jeden na kasie w polskim speedawayu sie zachlysna. kasa to nie wszytsko.po raz kolejny jednak oakzuje sie ze mamy coraz mniej prawdziwych sportowcow.holta mam do ciebie duzy zal.rozumie gregora ale u ciebie widac tylko kase i szkoda uwazalem cie za kogos zupelnie innego.a włokniarz spokojnie jeszcze nie jdna niespodzianke w tym roku zrobi moze juz na inauguracje hehehe.mistrz mistrz CKM pozdrawiam wszytskich prwadziwych fanow speedwaya narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo czewa Re: Kontrakt z mistrzem IP: 82.160.8.* 31.12.05, 00:23 tarnow i czewa i wrocek ewentualnie bydgoszcz tylko teraz my sie liczymy na podium ,reszta dno a wam Rysiek niestety nic nie da bo nie macie zaplecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.man.czest.pl 31.12.05, 01:19 MARMA POLSKIE DŁUGI RZESZÓW to oficjalna nazwa drużyny od sezonu 2007 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz MARMA!! Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:12 Ale wam buroki z Tarnowa i innych wiosek żal ściska!! Ale Rune, podobnie jak i Nicki wybrali zespół, który bedzie walczył jak równy równy z kazdym! A Kuciapa to wam pokaże coi potrafi, wszak to on razem z darkiem Śledziem zdobyli w tym roku MPPK!!!! Zapomniało się, i co E-liga taka silna?? :D:D A pieniedzy w naszym klubie nigdy nie zabraknie!! jeszce Nicholls przyjdzie i podejrzewam ze nawet na tym sie nie skonczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.dnet.pl / 87.239.0.* 31.12.05, 10:16 Tia! pokaż mi polski klub który nie jest zadłużony! poźniej możesz pisać takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz MARMA Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:33 Kompleksy cie dopadły widze. Bo jeslibysmy byli zadłuzeni to nie rozgladalibysmy sie za coraz to lepszymi nowymi zawodnikami...Przeciez jakbysmy chcieli to i Golloba bysmy mieli, ale on wolał buczoków.A Ułamek-kto to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic CKM Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:45 Witam i Gratuluje, ale przysłowie mówi PIĄTKI ZŁE POCZĄTKI, a mistrz Sałatka już się kończy, czekamy na rozpoczęcie sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg131 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:06 Witam jestem kibicem CKM-u. Gratuluję Rzeszowowi pozyskania Holty - to super zawodnik,przede wszystkim waleczny do samego końca. tak wiec na pewno dostarczy niezapomnianych emocji. P.s Z artykułu wyczytałem ze bedzie dostawał kasę bez względy na zdobycz punktową - to was powinno martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:16 Dokładnie kolaga z Częstochowy to samo zaóważył co ja. Holta nie ma żadnego limitu punktów jakie musi zdobyć żeby otrzymać kasę !!! Czyżby pani Prezes coś przeoczyła ?? A może to dzięki takiemu zapisowi Holta chciał jeździć w Rzeszowie ?? Mam nadzieje że to jednak tylko pewna interpretacja ze strony redaktora a Holta to pożądny zawodnik i maniany nie będzie odwalał!!! Już dziś widzę stadion pełen ludzi jak za dawnych czasów, parking pełen samochodów z różnych cześci podkrpacia i nie tylko. A na stadionie piękny piknik 12000 tyś. ludzi, żar z nieba, kiełbaska z grila i zimne piwko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 12:47 W Rzeszowie zawsze były, są i będą wielkie tradycje żużlowe. Tu przed laty jeździli najlepsi w kraju zawodnicy! Marma jest dobrze zarządzanym, w pełni profesjonalnym klubem. Nie przypadkowo Holta wybrał Rzeszów. Pozdrowienia dla Pani Prezes i trenerów z okazji Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 12:52 Rzeszów ani nie bedzie walczył o mistrzostwo, ani o utrzymanie.Uważam, że jeśli dojdzie Nicholls to moga pokusić sie o czwórke i to być może kosztem Częstochowy,bo z Bydgoszczą, Wrocławiem i Tarnowem raczej nie mają szans,tym bardziej,że do Tarnowa doszedł Paweł Hlib, a nie zadne Hefenbroki,Klingi itp. A Częstochowa w porównaniu z zeszłym sezonem osłabiła się i tegto sie nie da ukryć bo Holta i Walasek są lepsi od ich nowych nabytkow.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.brama.prenet.pl 31.12.05, 14:47 zazdroszczę że będziecie oglądać Rune w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Włókniarza Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:13 Gratulacje dla Stali i jej kibiców, Rune to świetny zawodnik i oglądanie go to prawdziwa przyjemność. Jego braku u nas nikt w pełni nie zniweluje, ale bez przesady, tacy słabi to my nie jesteśmy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 31.12.05, 17:02 Tarnów bucoki ,nie pamięta wół jak cielęciem był ...kapitana Petranova i szlagierów ze Świętochłowicami już nie pamiętacie ? Zaplecze w Rzeszowie małe ? No fakt wy macie aż Kołodzieja i ...Staśka Burzę ? haaha no chyba ,ze Golloby to dla was Tarnowianie już ...choć jak dla mnie to tylko sporadyczni goście na Mościcach ...że rafineria zmieni taktykę niebawem to przecież więcej niż pewne ,a potem co ? może azoty was przejmą ? roleski ? jeszcze debila Kużdżała w akcji obejrzycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.torun.mm.pl 31.12.05, 16:44 wreszcie w Toruniu obejrzymy mocny Rzeszów. moim zdaniem potrzebujecie jeszcze obcego juniora(tak na wszelki wypadek)i macie skład na III-V miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.dsl.mcleodusa.net 31.12.05, 22:04 rozumie ze tarnow rozumie ze bydgoszcz ale ludzie jaki wroclaw przeciez oni nie maja skladu nawet na 6 miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:40 Wkoncu jest Marma skonczylo sie przedszkole zaczyna sie jazda niema co sie bac damy wam fory askonczymy jak rok 2005 sen jest piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANIEL Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 01.01.06, 18:24 GRATULUJE HOLTY tylko obawiam się żeby te hity transferowe nie były początkiem końca waszego zespołu .Holta kontrakt bajeczny NICKI również mecz i pieniązkido rączki oni czekać nie będa jak to kiedyś było z Grześkiem REMPAŁĄ CZY PIOTRKIEM WINIARZEM dla tych panów liczy się kasa za dobrze wykonaną robotę a nie sentymenty do pani prezes czy kibiców a gdzie reszta zawodników oni za darmo jeżdzić nie będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:34 Fajnie pajacu ze uciebie jada za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 01.01.06, 19:15 OWSZEM NIE JADĄ BO NIGDZIE NIE JEŻDŻĄ ZA DARMO CHODZI MI TYLKO OT CZY WASZ KLUB WYTRZYMA FINANSOWO TAK WYSOKIE KONTRAKTY TYCH ZAWODNIKÓW CHYBA JEDNE Z NAJWYŻSZYCH W EKSTRALIDZE NO ALE CÓŻ NIE MOJA TO BROSWZKA I WCALE SIĘ Z TEGO POWODU NIE MAM ZAMIARU SMUCIĆ JEŻELI STAL TYCH KONTRAKTÓW NIE WYTRZYMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 01.01.06, 21:30 Kolega Daniel najwyrazniej niewtajemniczony w wiedzę o rzeszowskich sponsorach ,ale trzeba mu to wybaczyć ...jestem absolutnie przekonany, że Marmę stać na zatrudnienie i 3 Holtów w Rzeszowie ,zgadzam się jednocześnie ,że nie sztuka wydać grube pieniądze, liczy się satysfakcjonujący wynik - sukces takiej inwestycji ,o którym w Rzeszowie można coraz realniej myśleć ...czekam na jeszcze jeden już nawet nie tak efektowny transferowy hit i ...byle do wiosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 00:05 Był taki klub w 2003 co zbudował dream team za bajeczne pieniądze. Apator Adriana się nazywał. Wedle słów ówczesnego prezesa Marka K kasy miało starczyć na wygranie kolejnych 60 meczów. Pamiętamy jak się to skończyło, brak sukcesu i... już po roku Rickardsson i Pepe czmychnęli w poszukiwaniu kolejnej dojnej krowy, bo za brak mistrzostwa nikt płacić dalej nie chciał. Jestem z Częstochowy. Ogromnie mi żal że Rune odszedł, choć wcale mnie to nie dziwi. Ponoć różnica w kontraktach wynosiła 500 tys. Jeżeli można za robienie tego samego dostać dwa razy więcej to kto by zrobił inaczej? Milion sto - milion dwieście, za jednego faceta! Ale to wybór pani Półtorak. Ja mam wielki szacunek i sporo podziwu dla prezesa Maślanki, że nie zwariował i odpuścił. Jedno mi się nie spodobało tylko w postawie Holty, może to szczegół ale dla mnie bardzo ważny. Dla rzeszowian też powinien. "Przyszedłem tu, bo jest to profesjonalny klub, dobry trener i fajny tor". Powinienem się z tego uśmiać ale nie potrafię. Klub jak co najmniej 10 innych w Polsce (m.in. Częstochowa). Trener Holcie potrzebny? Bzdura. Tor? Przecież sam mówił że nigdy tam nie jeździł!!! Czuję się oszukany! Od 25 lat chodzę na żużel w Cz-wie i innych miastach. Zawsze płaciłem uczciwie za bilety, od kilku lat kupuję karnet. I oczekuję tego samego. Odrobiny uczciwości. "Odszedłem bo dali dwa razy więcej...", ot cała prawda. Rune to dobry zawodnik, cieszcie się póki jest u Was. Takie ambitnego gościa ze świecą szukać, wygra dla Was wiele wyścigów. Życzę Jemu i Wam powodzenia w Ekstralidze, choć moim skromnym zdaniem będzie Wam ciężko o czwórkę, nawet ze Scottem. Mimo wszystko Częstochowa, Wrocław, Bydgoszcz i nawet Leszno wydają się być silniejsze. A Tarnów niestety jest poza zasięgiem wszystkich. Pozbyli się słabych punktów w składzie, kto z nimi wygra wielki szacunek. Na szczęście WSZYSTKO rozstrzygnie się na torach i moje osobiste przewidywania mogą być nieprawdziwe... PS: Dzięki Ci Rune za kilka lat wśród Lwów. To były dobre lata, a 2003 rok szczególnie wyjątkowy. PS2: Pisanie "kto to jest Ułamek?" przez kibica, w którego drużynie największą "gwiazdą" był Maciek Kuciapa jest... sami oceńcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechó Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:13 A kto jak nie Kuciapa razem z Darkiem Sledziem wygrał w ubiegłym juz roku MPPK?? Co, może Ułamek?? Szacunek mam do tego zawodnika ale wydaje sie ze lepsze czasy ma juz za soba... Obym sie mylił, gdyz wszystko okaze sie na torach!! Co wy tak wszyscy sie przyczepiliście do tego naszego Macka?? A co do gwiazd to jeszcze chyba o Maxie zapomniałeś. Jesli Czestochowa jest taka mocna to gdzie była w ubiegłym sezonie, i to nawet z Rune. Cóz, madry gośc- zobaczył ze nie ma perspektyw na zadne sukcesy wiec odszedł do głodnego sukcesów Rzeszowa, a ze przy tym zarobi 2 razy wiecej...no cóż: biznes jest biznes:) Pozdrawiam i do zobaczenia na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:17 Po pierwsze, ja się nikogo nie czepiam. Po drugie Włókniarz zdobył brązowy medal w (prawdopodobnie) najsilniejszej lidze świata, więc pisanie "gdzie był w ubiegłym sezonie" jest niestosowne. Rzeszów wygrał rywalizację z Ostrowem, gdzie jeździli zawodnicy nie mieszczący się wcześniej w składzie Włókniarza (Pietrzyk, Szczepaniak). Nie umniejszam w żadnym wypadku Waszego sukcesu, podobnie jak w finale par. Tam Włókniarz w ogóle się nie dostał, ale jeśli mnie pamięć nie myli Ułamek nie jeździł w półfinale z powodu kontuzji. Były za to takie potęgi jak Grudziądz, Ostrów, Kasprzak (bo nie można powiedzieć że Leszno), Wrocław bez Hampela i Gapińskiego, Gorzów. Do finału nie wszedł Tarnów, Toruń i my, trzy spośród czterech najsilniejszych drużyn w Polsce. Przypadek? Moim zdaniem nie. Ranga tych zawodów jest taka a nie inna. Ponadto Pepe wjechał w dupę swojemu koledze Sawinie jak prowadzili 5-1 co też pomogło Wam bardzo. Ale medal to medal, Respect :-) Fakt, o Maxie zapomniałem, ale mam wrażenie że to jest facet dość tchórzliwy (lub cwany, do wyboru). Wybrał w tym roku ofertę drugoligową (1) zamiast Wam pomagać w Ekstra. Bo chyba nie zaprzeczycie, że nie było dla niego kasy skoro macie jej za dużo. Ekstraliga to zupełnie inna bajka, przekonacie się. Trochę Was tu nie było, więc możecie nie wiedzieć że jest spora różnica. Jednym z przykładów niech będzie fakt, że bracia Karlssonowie prawie mecz w mecz robili komplety, a w ligach zagranicznych (słabszych niż nasza Ekstra) punktowali grubo mniej. Ale podkreślam, to tylko moje spostrzeżenia. Tor zweryfikuje nasze targi. Pierwsza kolejka już pokaże kto jest bliżej prawdy. Jeśli miałbym dzisiaj typować, postawiłbym na minimalne zwycięstwo Włókniarza, nawet jeśli będziecie mieli Scotta. Jeśli naprawdę wierzycie że Holta przyszedł do Was z innego powodu niż pieniądze, to jesteście bardzo naiwni. Ale tego nie podejrzewam. Pozdrawiam i życzę takich sukcesów, jakie przez ostatnie trzy lata były udziałem Włókniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fernando Alonso Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.man.rsk.pl 02.01.06, 22:23 Niknt nie ma watpliwosci co kierowalo Holta. Zreszta ten artykul to sugeruje, mimo dyplomatycznej wypowiedzi Rune. Ale skoro Marme na to stac, to juz jej problem. Czy ktos zagladal do portfela WTS-u, ktory na Crumpa wydal podobna kwote? Czy ktos dyskutowal na temat T. Golloba, ktory takze za kazdy mecz bedzie otrzymywal ryczaltem 30 tys zl, albo Kolodzieja podobna kwota? Niech kazdy patrzy na swoje rece, podworko. Za rok o tej porze bedziemy wiedziec, kto sensownie dysponowal swoimi finansami. Wtedy ocenimy dzialaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:53 co cie ta kasa tak kreci PANI MARTA wie co robi "taki jest ten sport bez kasy sie nieda " jest kasa jest Holta ; jest EKSTRALIGA jestesmy i my czyli kibice bo dlanas sie torobi Odpowiedz Link Zgłoś