Dodaj do ulubionych

Kontrakt z mistrzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:57
Szkoda, że Holta zrobił krok w tył i będzie jeździł w drużynie, która walczy
o utrzymanie - czego wam z całego serca życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: leny Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.dnet.local / 87.239.0.* 30.12.05, 19:20
      no wiesz pewnie tobie szkoda bo ty wy będziecie walczyć o utrzymanie :]:] a ja
      myśle że jak dołaczy do nas Scoty to trza się zacząć bać Nas a tak na
      marginesie południe zaczyba rządziś w polskiej lidze ????
      • Gość: ble,ble Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:25
        Naucz sie pisac analfabeto. I tak spadniecie ,bo kto tam u was jeździ jakis
        kuciapa, czy inny wielki żużlowiec . Cha, cha cha skład na 1 ligę
        A sama kasa nie wygrywa meczy
        • Gość: knz Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:38
          meczow panie, meczow... meczy:D
          • Gość: Witek Cos musi byc w tej Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:58
            Rune Holta ma swoja baze w Bydgoszczy, Jonsson ma swoj dom i baze w Bydgoszczy, Protasiewicz rowniez ma swoja baze w Bydgoszczy, bracia Gollobowie rowniez. O co tu chodzi? Czy tam sa tansze motory lub czesci?
        • piotrk1966 Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów 30.12.05, 22:16
          facet jak wiesz nie zawsze nazwiska na zuzlu jezdza i nie przesadzaj ze stal rzeszow spadnie bo ja bym nie był tego taki pewien
        • Gość: bydgoszcz Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:59
          wstydu pan oszczędź
          tak prostackie opinie same świadczą o autorze
          radziłbym raczej poczekać z oceną do końca sezonu
          bo możesz pan wyjść na totalnego przegranego
          • Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 13:30
            Co ci palancie dupe ściska spie..j do tej dziury zwanej bydgoszcz
            • Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 13:45
              Nie jestem z Bydgoszczy kretynie.I pisze co myśle, żal mi niczego nie sciska a
              ty jesteś zwykłym chamem.
              • Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:07
                A ty palantem DEBILU JE..Y
                • Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 14:38
                  oj Paweł nie wiem skad ty sie urwales.Współczuje Częstochowie takich kibiców bo
                  to dobry klub i tylko nie potrzebnie psujesz mu wizerunek.Nie bede z toba dalej
                  wdawal sie w polemike chyba, że na temat.Nie kibicuje ani Rzeszowowi, ani
                  Częst6ochowie a moje zdanie jest w pełni obiektywne jesli sie ze mna nie
                  zgadzasz to trudno.Mam nadzieje , ze jak potega mojego klubu sie wreszcie
                  odrodzi to porozmawiamy na tematy bezposrednio nas dotyczaczace.
                  • Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:53
                    Jeżeli Rzeszów jest wsią to czym jest ten gorzów?
                  • Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 14:56
                    i tylko sszkoda, że Stal ma takich kibiców! Pa bobrze
                    • Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 14:59
                      Ani razu nie napisalem ze Rzeszow to wioska bo tak nie uwazam i nie przypisuj mi
                      nie moich mysli.Pozdro
                    • Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 15:04
                      A gorzów jest pieknym miastem i polecam ci abys kiedyś je odwiedzil.
                      Moze za rok...
                      • Gość: Paweł Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 15:11
                        Jeżeli to nie ty pisałeś to przeprasza, jestem cięty na bydgoszcz, Gorzów mi
                        się podoba - byłem, sorki bober i powodzenia dla STALI!
                        • Gość: bober Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 15:24
                          Spoko tez wam życze powodzenia a Tobgie szcześliwego nowego roku:)
                          Spadam na uczelnie.
                        • Gość: kibic CKM Czego rzeszowski pospolity kmiocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 03:10
                          Nie podoba cie sie Bydgoszcz i moze jeszcze Tarnow? Pewnie dlatego ze dostaniecie baty od tych zespolow. To nie pierwsza liga gdzie bedziecie wygrywac u siebie. Prawda jest taka ze te dwa zespoly przejada po was jak po TIR po 5 centowce. Nie macie z nimi szans i nawet ten zdrajca Holta tego nie zmieni. Mam nadzieje ze Bydgoszcz nie pozwoli wam zdobyc wiecej niz 35 punktow. Trzymam za nich kciuki.
                          • Gość: cola Re: Czego rzeszowski pospolity kmiocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:24
                            Nawet z Golobami dawaliśmy im rade
                            • Gość: pol co u siweg "PIOTR W" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:13
        • Gość: kibic Re: Śmieszny zespolik ze wsi rzeszów IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 02.01.06, 10:58
          jakaś szuja tu pisze nienawistna
      • Gość: Wladeczek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:21
        Jakie poludnie? W lidze beda liczyly sie dwie druzyny. Tarnow i Bydgoszcz. Jeden z medali przypadnie ktorejs z tych druzyn. Rzeszow bedzie raczej gdzies 5 miejsce. Bez urazy ale Holta Pedersen i Nichols meczow nie wygraja. Kuciapa jest dobry ale na 1 lige. Tu beda za wysokie progi na jego krotkie nogi. srednia bedzie mial ok. 1,3. Jak w Tarnowie badz Bydgoszczy zdobedzie wiecej niz 3-4 punkty to bedzie jego wielki sukces. Tam takie gwiazdy jak Ulamek, Walasek i wiele innych tuzow nie moglo zdobyc wiecej niz 5 punktow i to w 6 startach. Wiec dziecko nie pisz ze Kuciapa to wielki zuzlowiec bo jak narazie nie osiagnal nawet polowy tego co Ulamek.
      • Gość: bober Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 01:13
        Szczerze mówiąc Holta jest jednym z najlepszych żużlowców w naszym kraju i nikt
        mu tego odebrać nie może.Do dziś pamiętam jego popisy w tegorocznym memoriale
        im.Edwarda Jancarza,który powinien wygrać ponieważ po serii zasadniczej miał
        komplet punktów.I trzeba być obiektywnym mówiąc, że Rzeszów mając w składzie
        takiego zawodnika, a także Pedersena i być może Nichollsa bedzie sie liczył w
        walce o czwórke.Jednak uważam, że przesadą jest stwierdzenie, że w Polsce rządzi
        południe bo najwieksze kluby żużlowe w kraju wcale nie pochodż z
        południa(Gorzów,Bydgoszcz,Toruń, czy Leszno),no może z wyjatkiem Rybnika;)
    • Gość: Andrew Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 19:21
      Witaj Rune w Rzeszowie. Teraz Stal pokaże, na co ją stać!

Noworoczne pozdrowienia dla Zarządu, żużlowców i rzeszowskich kibiców.
      • Gość: afi Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:10
        Prawda jest taka że żal Częstochowy... Medale juz sa własciwie przydzielone:
        WROCŁAW, TARNÓW, BYDGOSZCZ (kolejność dowolna)... Szkoda że znów bedzie tak ze
        trzy druzyny bedą walczyc o Mistrzostwo, a reszta albo o 4 miejsce, albo o
        utrzymanie...
        • Gość: Lothian Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.12.05, 20:26
          Pozdro z Bydgoszczy. Wszyscy zawistni to pewnie buraki z Tfu!rnowa. Mam
          nadzieję, że będziecie wyżej od tych kmiotków. Powodzenia i do zobaczenia na meczu.
        • Gość: drabol Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:51
          z kim wrocław będzie mistrzem
    • Gość: kostek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:48
      HOLTA jest mistrzem dla WLÓKNIARZA DZIĘKUJEMY CI RYSIO KIBIC Z CZ-WA
    • Gość: asd CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:02
      Dziekujemy Holcie za to co zrobil dla Wlokniarza, jednak nie zmienia to faktu
      ze jest falszywy! Mogl nic nie obiecywac.. nie broncie go bo zobaczycie i ze
      was zrobi kiedys w jajo :/
      • Gość: knz Re: CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:05
        wiadomo, biznes jest biznes.. nie ma miejsca dla sentymentow w sporcie
        zawodowym..
        • Gość: Anka Re: CZĘSTOCHOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:16
          Gratuluję Wam Runego, ten facet ma wielkie serce to walki a to co wyprawia na
          torze to poprostu poezja, to dla jego niesamowitych wyczynów więksazość kibiców
          przychodziła na stadion. Mnie osobiście jest bardo smutno z powodu jego
          odejścia, a wszystkim kibicom w Rzeszowie zyczę, aby Rysiek sprawiał wam tyle
          radości i przyjemności z tego sportu co nam przez te 7 sezonów.pozdrawiam
    • Gość: bodek Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:37
      gratuluje wam holty tylko pamietajcie juz nie jeden na kasie w polskim
      speedawayu sie zachlysna. kasa to nie wszytsko.po raz kolejny jednak oakzuje
      sie ze mamy coraz mniej prawdziwych sportowcow.holta mam do ciebie duzy
      zal.rozumie gregora ale u ciebie widac tylko kase i szkoda uwazalem cie za
      kogos zupelnie innego.a włokniarz spokojnie jeszcze nie jdna niespodzianke w
      tym roku zrobi moze juz na inauguracje hehehe.mistrz mistrz CKM pozdrawiam
      wszytskich prwadziwych fanow speedwaya narka
    • Gość: bobo czewa Re: Kontrakt z mistrzem IP: 82.160.8.* 31.12.05, 00:23
      tarnow i czewa i wrocek ewentualnie bydgoszcz tylko teraz my sie liczymy na podium ,reszta dno a wam Rysiek niestety nic nie da bo nie macie zaplecza.
    • Gość: Zenon menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.man.czest.pl 31.12.05, 01:19
      MARMA POLSKIE DŁUGI RZESZÓW to oficjalna nazwa drużyny od sezonu 2007 !!!
      • Gość: Mistrz MARMA!! Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:12
        Ale wam buroki z Tarnowa i innych wiosek żal ściska!! Ale Rune, podobnie jak i
        Nicki wybrali zespół, który bedzie walczył jak równy równy z kazdym! A Kuciapa
        to wam pokaże coi potrafi, wszak to on razem z darkiem Śledziem zdobyli w tym
        roku MPPK!!!! Zapomniało się, i co E-liga taka silna?? :D:D A pieniedzy w
        naszym klubie nigdy nie zabraknie!! jeszce Nicholls przyjdzie i podejrzewam ze
        nawet na tym sie nie skonczy!!
      • Gość: stach Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.dnet.pl / 87.239.0.* 31.12.05, 10:16
        Tia! pokaż mi polski klub który nie jest zadłużony! poźniej możesz pisać takie
        bzdury.
        • Gość: Mistrz MARMA Re: menedżer ma agencje, a Rune daje ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:33
          Kompleksy cie dopadły widze. Bo jeslibysmy byli zadłuzeni to nie
          rozgladalibysmy sie za coraz to lepszymi nowymi zawodnikami...Przeciez jakbysmy
          chcieli to i Golloba bysmy mieli, ale on wolał buczoków.A Ułamek-kto to jest??
    • Gość: Kibic CKM Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:45
      Witam i Gratuluje, ale przysłowie mówi PIĄTKI ZŁE POCZĄTKI, a mistrz
      Sałatka już się kończy, czekamy na rozpoczęcie sezonu
    • Gość: Greg131 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:06
      Witam
      jestem kibicem CKM-u. Gratuluję Rzeszowowi pozyskania Holty - to super
      zawodnik,przede wszystkim waleczny do samego końca. tak wiec na pewno dostarczy
      niezapomnianych emocji.

P.s Z artykułu wyczytałem ze bedzie dostawał kasę bez względy na zdobycz
      punktową - to was powinno martwić.
    • Gość: mieszkaniec Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:16
      Dokładnie kolaga z Częstochowy to samo zaóważył co ja. Holta nie ma żadnego
      limitu punktów jakie musi zdobyć żeby otrzymać kasę !!! Czyżby pani Prezes coś
      przeoczyła ?? A może to dzięki takiemu zapisowi Holta chciał jeździć w
      Rzeszowie ?? Mam nadzieje że to jednak tylko pewna interpretacja ze strony
      redaktora a Holta to pożądny zawodnik i maniany nie będzie odwalał!!!

Już dziś widzę stadion pełen ludzi jak za dawnych czasów, parking pełen
      samochodów z różnych cześci podkrpacia i nie tylko. A na stadionie piękny
      piknik 12000 tyś. ludzi, żar z nieba, kiełbaska z grila i zimne piwko!!!
    • Gość: Andrew Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 12:47
      W Rzeszowie zawsze były, są i będą wielkie tradycje żużlowe. Tu przed laty
      jeździli najlepsi w kraju zawodnicy!
      Marma jest dobrze zarządzanym, w pełni profesjonalnym klubem. Nie przypadkowo
      Holta wybrał Rzeszów.
      Pozdrowienia dla Pani Prezes i trenerów z okazji Nowego Roku.
    • Gość: bober Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.05, 12:52
      Rzeszów ani nie bedzie walczył o mistrzostwo, ani o utrzymanie.Uważam, że jeśli
      dojdzie Nicholls to moga pokusić sie o czwórke i to być może kosztem
      Częstochowy,bo z Bydgoszczą, Wrocławiem i Tarnowem raczej nie mają szans,tym
      bardziej,że do Tarnowa doszedł Paweł Hlib, a nie zadne Hefenbroki,Klingi itp.
      A Częstochowa w porównaniu z zeszłym sezonem osłabiła się i tegto sie nie da
      ukryć bo Holta i Walasek są lepsi od ich nowych nabytkow.Pozdro.
      • Gość: ckm Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.brama.prenet.pl 31.12.05, 14:47
        zazdroszczę że będziecie oglądać Rune w akcji.
        • Gość: kibic Włókniarza Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:13
          Gratulacje dla Stali i jej kibiców, Rune to świetny zawodnik i oglądanie go to
          prawdziwa przyjemność. Jego braku u nas nikt w pełni nie zniweluje, ale bez
          przesady, tacy słabi to my nie jesteśmy. Pozdrowienia
          • Gość: ds16 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 31.12.05, 17:02
            Tarnów bucoki ,nie pamięta wół jak cielęciem był ...kapitana Petranova
            i szlagierów ze Świętochłowicami już nie pamiętacie ? Zaplecze w Rzeszowie
            małe ? No fakt wy macie aż Kołodzieja i ...Staśka Burzę ? haaha no chyba ,ze
            Golloby to dla was Tarnowianie już ...choć jak dla mnie to tylko sporadyczni
            goście na Mościcach ...że rafineria zmieni taktykę niebawem to przecież więcej
            niż pewne ,a potem co ? może azoty was przejmą ? roleski ? jeszcze debila
            Kużdżała w akcji obejrzycie...
    • Gość: bin laden Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.torun.mm.pl 31.12.05, 16:44
      wreszcie w Toruniu obejrzymy mocny Rzeszów.
      moim zdaniem potrzebujecie jeszcze obcego juniora(tak na wszelki wypadek)i
      macie skład na III-V miejsce
      • Gość: kera Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.dsl.mcleodusa.net 31.12.05, 22:04
        rozumie ze tarnow rozumie ze bydgoszcz ale ludzie jaki wroclaw przeciez oni nie
        maja skladu nawet na 6 miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:40
          Wkoncu jest Marma skonczylo sie przedszkole zaczyna sie jazda niema co sie bac
          damy wam fory askonczymy jak rok 2005 sen jest piekny
    • Gość: DANIEL Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 01.01.06, 18:24
      GRATULUJE HOLTY tylko obawiam się żeby te hity transferowe nie były początkiem
      końca waszego zespołu .Holta kontrakt bajeczny NICKI również mecz i pieniązkido
      rączki oni czekać nie będa jak to kiedyś było z Grześkiem REMPAŁĄ CZY PIOTRKIEM
      WINIARZEM dla tych panów liczy się kasa za dobrze wykonaną robotę a nie
      sentymenty do pani prezes czy kibiców a gdzie reszta zawodników oni za darmo
      jeżdzić nie będą
      • Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:34
        Fajnie pajacu ze uciebie jada za darmo
    • Gość: daniel Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 01.01.06, 19:15
      OWSZEM NIE JADĄ BO NIGDZIE NIE JEŻDŻĄ ZA DARMO CHODZI MI TYLKO OT CZY WASZ KLUB
      WYTRZYMA FINANSOWO TAK WYSOKIE KONTRAKTY TYCH ZAWODNIKÓW CHYBA JEDNE Z
      NAJWYŻSZYCH W EKSTRALIDZE NO ALE CÓŻ NIE MOJA TO BROSWZKA I WCALE SIĘ Z TEGO
      POWODU NIE MAM ZAMIARU SMUCIĆ JEŻELI STAL TYCH KONTRAKTÓW NIE WYTRZYMA
      • Gość: ds16 Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 01.01.06, 21:30
        Kolega Daniel najwyrazniej niewtajemniczony w wiedzę o rzeszowskich
        sponsorach ,ale trzeba mu to wybaczyć ...jestem absolutnie przekonany, że Marmę
        stać na zatrudnienie i 3 Holtów w Rzeszowie ,zgadzam się jednocześnie ,że nie
        sztuka wydać grube pieniądze, liczy się satysfakcjonujący wynik - sukces takiej
        inwestycji ,o którym w Rzeszowie można coraz realniej myśleć ...czekam na
        jeszcze jeden już nawet nie tak efektowny transferowy hit i ...byle do wiosny !
        • Gość: olsen Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 00:05
          Był taki klub w 2003 co zbudował dream team za bajeczne pieniądze. Apator
          Adriana się nazywał. Wedle słów ówczesnego prezesa Marka K kasy miało starczyć
          na wygranie kolejnych 60 meczów. Pamiętamy jak się to skończyło, brak sukcesu
          i... już po roku Rickardsson i Pepe czmychnęli w poszukiwaniu kolejnej dojnej
          krowy, bo za brak mistrzostwa nikt płacić dalej nie chciał.
          Jestem z Częstochowy. Ogromnie mi żal że Rune odszedł, choć wcale mnie to nie
          dziwi. Ponoć różnica w kontraktach wynosiła 500 tys. Jeżeli można za robienie
          tego samego dostać dwa razy więcej to kto by zrobił inaczej? Milion sto -
          milion dwieście, za jednego faceta! Ale to wybór pani Półtorak. Ja mam wielki
          szacunek i sporo podziwu dla prezesa Maślanki, że nie zwariował i odpuścił.
          Jedno mi się nie spodobało tylko w postawie Holty, może to szczegół ale dla
          mnie bardzo ważny. Dla rzeszowian też powinien. "Przyszedłem tu, bo jest to
          profesjonalny klub, dobry trener i fajny tor". Powinienem się z tego uśmiać ale
          nie potrafię. Klub jak co najmniej 10 innych w Polsce (m.in. Częstochowa).
          Trener Holcie potrzebny? Bzdura. Tor? Przecież sam mówił że nigdy tam nie
          jeździł!!! Czuję się oszukany! Od 25 lat chodzę na żużel w Cz-wie i innych
          miastach. Zawsze płaciłem uczciwie za bilety, od kilku lat kupuję karnet. I
          oczekuję tego samego. Odrobiny uczciwości. "Odszedłem bo dali dwa razy
          więcej...", ot cała prawda.
          Rune to dobry zawodnik, cieszcie się póki jest u Was. Takie ambitnego gościa
          ze świecą szukać, wygra dla Was wiele wyścigów. Życzę Jemu i Wam powodzenia w
          Ekstralidze, choć moim skromnym zdaniem będzie Wam ciężko o czwórkę, nawet ze
          Scottem. Mimo wszystko Częstochowa, Wrocław, Bydgoszcz i nawet Leszno wydają
          się być silniejsze. A Tarnów niestety jest poza zasięgiem wszystkich. Pozbyli
          się słabych punktów w składzie, kto z nimi wygra wielki szacunek. Na szczęście
          WSZYSTKO rozstrzygnie się na torach i moje osobiste przewidywania mogą być
          nieprawdziwe...

PS: Dzięki Ci Rune za kilka lat wśród Lwów. To były dobre lata, a 2003 rok
          szczególnie wyjątkowy.

PS2: Pisanie "kto to jest Ułamek?" przez kibica, w którego drużynie
          największą "gwiazdą" był Maciek Kuciapa jest... sami oceńcie ;-)
          • Gość: Grzechó Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:13
            A kto jak nie Kuciapa razem z Darkiem Sledziem wygrał w ubiegłym juz roku
            MPPK?? Co, może Ułamek?? Szacunek mam do tego zawodnika ale wydaje sie ze
            lepsze czasy ma juz za soba... Obym sie mylił, gdyz wszystko okaze sie na
            torach!! Co wy tak wszyscy sie przyczepiliście do tego naszego Macka?? A co do
            gwiazd to jeszcze chyba o Maxie zapomniałeś. Jesli Czestochowa jest taka mocna
            to gdzie była w ubiegłym sezonie, i to nawet z Rune. Cóz, madry gośc- zobaczył
            ze nie ma perspektyw na zadne sukcesy wiec odszedł do głodnego sukcesów
            Rzeszowa, a ze przy tym zarobi 2 razy wiecej...no cóż: biznes jest biznes:)
            Pozdrawiam i do zobaczenia na stadionach.
            • Gość: olsen Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:17
              Po pierwsze, ja się nikogo nie czepiam. Po drugie Włókniarz zdobył brązowy
              medal w (prawdopodobnie) najsilniejszej lidze świata, więc pisanie "gdzie był w
              ubiegłym sezonie" jest niestosowne. Rzeszów wygrał rywalizację z Ostrowem,
              gdzie jeździli zawodnicy nie mieszczący się wcześniej w składzie Włókniarza
              (Pietrzyk, Szczepaniak). Nie umniejszam w żadnym wypadku Waszego sukcesu,
              podobnie jak w finale par. Tam Włókniarz w ogóle się nie dostał, ale jeśli mnie
              pamięć nie myli Ułamek nie jeździł w półfinale z powodu kontuzji. Były za to
              takie potęgi jak Grudziądz, Ostrów, Kasprzak (bo nie można powiedzieć że
              Leszno), Wrocław bez Hampela i Gapińskiego, Gorzów. Do finału nie wszedł
              Tarnów, Toruń i my, trzy spośród czterech najsilniejszych drużyn w Polsce.
              Przypadek? Moim zdaniem nie. Ranga tych zawodów jest taka a nie inna. Ponadto
              Pepe wjechał w dupę swojemu koledze Sawinie jak prowadzili 5-1 co też pomogło
              Wam bardzo. Ale medal to medal, Respect :-)
              Fakt, o Maxie zapomniałem, ale mam wrażenie że to jest facet dość tchórzliwy
              (lub cwany, do wyboru). Wybrał w tym roku ofertę drugoligową (1) zamiast Wam
              pomagać w Ekstra. Bo chyba nie zaprzeczycie, że nie było dla niego kasy skoro
              macie jej za dużo.
              Ekstraliga to zupełnie inna bajka, przekonacie się. Trochę Was tu nie było,
              więc możecie nie wiedzieć że jest spora różnica. Jednym z przykładów niech
              będzie fakt, że bracia Karlssonowie prawie mecz w mecz robili komplety, a w
              ligach zagranicznych (słabszych niż nasza Ekstra) punktowali grubo mniej. Ale
              podkreślam, to tylko moje spostrzeżenia. Tor zweryfikuje nasze targi. Pierwsza
              kolejka już pokaże kto jest bliżej prawdy. Jeśli miałbym dzisiaj typować,
              postawiłbym na minimalne zwycięstwo Włókniarza, nawet jeśli będziecie mieli
              Scotta.
              Jeśli naprawdę wierzycie że Holta przyszedł do Was z innego powodu niż
              pieniądze, to jesteście bardzo naiwni. Ale tego nie podejrzewam.

Pozdrawiam i życzę takich sukcesów, jakie przez ostatnie trzy lata były
              udziałem Włókniarza.
              • Gość: Fernando Alonso Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.man.rsk.pl 02.01.06, 22:23
                Niknt nie ma watpliwosci co kierowalo Holta. Zreszta ten artykul to sugeruje,
                mimo dyplomatycznej wypowiedzi Rune.

Ale skoro Marme na to stac, to juz jej problem. Czy ktos zagladal do portfela
                WTS-u, ktory na Crumpa wydal podobna kwote?
                Czy ktos dyskutowal na temat T. Golloba, ktory takze za kazdy mecz bedzie
                otrzymywal ryczaltem 30 tys zl, albo Kolodzieja podobna kwota?
                Niech kazdy patrzy na swoje rece, podworko. Za rok o tej porze bedziemy
                wiedziec, kto sensownie dysponowal swoimi finansami. Wtedy ocenimy dzialaczy.
      • Gość: cola Re: Kontrakt z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:53
        co cie ta kasa tak kreci PANI MARTA wie co robi "taki jest ten sport bez kasy
        sie nieda " jest kasa jest Holta ; jest EKSTRALIGA jestesmy i my czyli kibice
        bo dlanas sie torobi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka