bu2m2 Re: Myslałem ze mi się woda zagotowała w kuchni . 03.05.08, 12:28 A mi się wydawało że to kartofle mi w kuchni kipią :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw.dyrman_zasadniczo Re: Myslałem ze mi się woda zagotowała w kuchni . 03.05.08, 12:32 w Warszawie jest tak zimno? czy on pije sok z borówek? bo te usta ma takie sine jakieś i albo mu się wytłoczki borówkowe oblepiły po zębach, albo ma takie kiełki? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Choroba krążeniowa- sine usta to normalne objawy. 03.05.08, 12:37 Do tego zimne kończyny, płytki oddech, sapanie w trakcie mówienia, szybkie męczenie się, częsty mentalny brak kontaktu z otoczeniem będący efektem niedotlenienia mózgu. Nie wolno pić alkoholu,należy unikać gwałtownych wzruszeń - grozi zejściem. zdzislaw.dyrman_zasadniczo napisał: bo te usta ma takie sine jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw.dyrman_zasadniczo Re: Choroba krążeniowa- sine usta to normalne obj 03.05.08, 12:41 a raport o dobrym zdrowiu jego eminencji się w końcu pojawi czy nie? Bo na razie to tylko Kamiński coś mówi że się pojawi, a zaraz po tym coś o wylocie Kamińskiego do Brukseli słyszałem. A o raporcie nadal cisza :( Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Choroba krążeniowa- sine usta to normalne obj 03.05.08, 12:43 zdzislaw.dyrman_zasadniczo napisał: > a raport o dobrym zdrowiu jego eminencji się w końcu pojawi czy nie? Chcieli podstawic dane J. Kaczynskiego (falszowanie maja opanowane), ale okazało się ze dział psychiczny nie wypadł nawet zadowalajaco, wiec szukaja innego obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Choroba krążeniowa- sine usta to normalne obj 03.05.08, 12:41 rydzyk_smigly napisała: > Nie wolno pić alkoholu,należy unikać gwałtownych wzruszeń - grozi > zejściem. Mysle ze Sejm powinien dodac ze 2 - 3 miliony kancelarii prezydenta na dodatkowy zakup spiritualii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Choroba krążeniowa- sine usta to normalne obj 03.05.08, 12:47 doc.torov napisał: >> Mysle ze Sejm powinien dodac ze 2 - 3 miliony > kancelarii prezydenta na dodatkowy zakup > spiritualii. > Na aparature reanimacyjna. W Palacu zaczynaja dzien tak jak kiedys na Kremlu. Od reanimacji. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Brat paskuda mówi 03.05.08, 12:48 Od czasu jak Platforma zdemaskowała pałacowego dilera[wiadomo czego] to z Miniprezydentem dzieją się różne rzeczy. ---------------- Kaczyści i Komuchy kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
sosin84 Re: Brat paskuda mówi 03.05.08, 13:47 balladaokrainieczlowieka.blox.pl/2008/05/NA-TRZECI-MAJA-NMP-KROLOWEJ-POLSKI-MODLITWA.html na temat. polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.grosz Służby specjalne pracują 03.05.08, 17:45 nad raportem o stanie zdrowia głowy państwa - jeszcze parę tygodni i będzie, że dość zdrowy. Lojalki parę miesięcy opracowywano, by było, że fałszywa. A ludzie narzekają, że służby nic nie robią. To nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś