Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST.??????????????????????/

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:13
Gdzie jest temat pt: Życzę zeby w 2006 roku zdechła Gazeta Wyborcza. Tacy
DEMOKRATYCZNI a prosze jaka CENZURA ????????????? widać ze jak ktoś z byłych
pracowników tej gazety napisze o tym co się w tej całej gazecie dzieje to
odrazu wycinamy .POPROSTU OBŁUDA I BAGNOMORALNE jesteście nieszczęsnicy
których też wypiepszą na zbity pysk tylko poczekajmy ,narazie was sie trzyma
za psie pieniądze żebyście robili brudną robote .Dziennikarz to nie
ku.. ,ale jak ci co są jeszcze w tej gazecie i za takich sie uważają to
niech tak robią dalej .Przyszłość mają na pewno złotą.
Obserwuj wątek
    • po.prostu.ona Re: GDZIE JEST.??????????????????????/ 01.01.06, 20:23
      Na przyklad ja zgłosiłam ten chamski wątek na abuse. I dziękuję administracji
      za jego usunięcie.
    • Gość: Pytacz. Re: GDZIE JEST.??????????????????????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:31
      No jak ty uważasz że pokazanie prawdy otym co sie dzieje w sp.AGORA i Gazecie
      Wyborczej jest chamskim wątkiem to dziekuję za taką demokrację i takich
      obywateli którzy pokazanie prawdy nazywają chamstwem.
      • po.prostu.ona Re: GDZIE JEST.??????????????????????/ 01.01.06, 20:34
        Ks. Tischner mówił, że istnieją 3 rodzaje prawdy. Ten wątek odzwierciedlał tę
        trzecią z prawd.
        • Gość: ds16 Re: GDZIE JEST.??????????????????????/ IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 01.01.06, 21:38
          Pamiętaj, że moherowy katolicyzm narodowy pod przewodnictwem Rydzyka dawno
          wyklął śp. Ks.Tischnera ,którego kwadrans nauk był więcej wart aniżeli rok
          pierdzenia tego durnego Radia .

Mądrość i zdolność do filozoficznej refleksji nad wiarą nie są obecnie trendy
          w polskim Kościele, a zresztą kiedy były ? Liczy się tylko MASA i KASA ...

co do kwestii zniknięcia tego wątku, jak dla mnie najzupełniej zabawnym jest
          zarówno sam fakt jego usunięcia jak również kwiczenie PISiorków próbujące nadać
          temu zdarzeniu jakiegoś niezwykłego sensu ,by można było poużywać sobie na
          Michniku
          • Gość: xyz Wyborcza to..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:44
            Bardzo dobra i obiektywna gazeta. Obawiam się że przy obecnych nacjonalistyczno-
            kato-faszystowskich "uwarunkowaniach" to jedna z podstawowych gazet
            zachowujących wolność słowa i niezależność.
            No cóż - pisiaków i kaczorydzykowców bardzo boli że ktoś patrzy im na łapko-
            płetwy - prawda ????
            • Gość: gw Re: Wyborcza to..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:46
              prawda
            • Gość: Lulek Re: Wyborcza to..... IP: *.lublin.mm.pl 16.01.06, 15:04
              PiS ma RM a PO ma GW.
    • adam_west Re: GDZIE JEST.??????????????????????/ 16.01.06, 13:43
      też zgłosiłem do usunięcia. czym innym jest dyskusja na dany temat a czym inny
      plucie na wszystkich i wszystko dookoła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka