krzysio225 02.01.06, 20:42 stwierdzili u mnie podobno wypadnięty dysk w kręgosłupie-leczą mnie róznymi pigulami od 4 mcy-moze ktoś znak jakiegoś doktora,ktory bi mi wreszcie coś lepiej poradził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetpilot1 Re: mójkręgosłup 02.01.06, 23:06 błędem jest na pewno leczenie się u jednego lekarza-na twoim miejscu zbadałbym się u kilku.A tak poza tym na dyskopatię nie poradzą nawet najlepsze leki jeśli dalej będziesz podnosił ciężkie przedmioty,lepiej daj sobie siana ze wszystkim przez pół roku bo ta choroba będzie wracała jak bumerang przez całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
nina40 Re: mójkręgosłup 03.01.06, 09:32 Tabletki musisz brać żeby nie czuć bólu ale najważniejsza jest rehabilitacja w postaci odpowiednich ćwiczeń i masaży. Musisz znależć dobrego masażystę,na tym forum byli już tacy polecani. Życzę dużo zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: mójkręgosłup 03.01.06, 13:27 spróbuj dostac sie na oddzial neurologii do szpitala MSWiA na Krakowskiej tam ordynatorem jest dr. Wilk. Mój mąż mial podobny problem, polezal na oddziale przez tydzien, w tym czasie mial bardzo intensywna rehabilitacje, potem zostal skierowany do szpitala sanatoryjnego w Busku i wrocił do formy. niestety musisz wiedziec, ze to jest tylko zalkeczenie problemu i juz zawsze trzeba uwazac na kręgoslup bo problem moze wrocić. PS. skierowanie dostal od neurologa w Palomedzie na Slowackiego (kontrakt z NFZ) na oddzial dostal sie bez najmniejszych problemow i jakichkolwiek gratyfikacji-:)) Lekarze bardzo porządni o wyrazach wdzieczności nie bylo mowy...Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kręgowiec Re: mójkręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:42 w Rzeszowie takimi sprawami zajmuje się mgr Andrzej Bąk przy ul.Lenartowicza.Mnie pomógł i wiem,że wielu innym też.Podam Ci telefon kom.0- 602-381-276 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: mójkręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 07:59 Radzę dostać skierowanie od lekarza na masaże i udać się do gabinetu p.Rudka na ul.Pelczara lub gabinetu w szpitalu MSWiA przy ul. Krakowskiej. Tam są bardzo dobrzy masażyści i masz zabiegi za darmo a u p. Bąka płacisz 60 zł za 20 min. (przyjmuje tylko prywatnie) i albo ci pomoże albo nie.Leczę się od jakiegoś czasu na kręgosłup i trochę doświadczenia zdobyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kręgowiec Re: mójkręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:32 Masz rację,że nie tanio ale on nie jest masażystą i to co robi działa gdy współpracujesz.Mnie wyciągną z poważnego problemu.Dzięki niemu uniknąłem operacji kręgosłupa Odpowiedz Link Zgłoś