Gość: Roch Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:29 Polecam przeczytac ksiązke ks.Fr. Malaka o Słocinie "Dzieje parafii Słocina" 1997 jest dobrze udokumentowana i bardziej przemawia niz dywagacje Pana M. Czarnoty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodzu Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.rzesa.rzeszow.pl 05.01.06, 07:20 Witamy wieś w mieście, apeluje aby mimo wszystko mieszkańców "dzielnicy słocina" odróżniać choćby rejestracjami jak za dawnych czasów „R E F” to brzmi dumnie a przy okazji widać na drodze kto jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:30 Ale to wszystko historia. A teraz to już nic się nie dzieje. Nic nie ma? Też mi tereny przyłączyli; pod inwestycje? Gdzie? Jakie?Pamiętamy i czekamy na plany np. fabryki, lub jakiejś innej trwałej inwestycji na przyłączonych terenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: 195.117.241.* 05.01.06, 09:33 W dzielnicy Słocina jest dużo terenów pod budownictwo mieszkaniowe. Przede wszystkim domy, domki i domeczki. A fabryki to można stawiać w strefach do tego przeznaczonych. Park Technologiczny jest najlepszym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Roch IP: 195.136.36.* 05.01.06, 10:02 jo sem brol dziolche na rochu kiedys ale policjo przyjechalo i nam mandat daly za stanie na zakazie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 10:47 Ciekaw jestem czy służby ratownicze naszego szanownego miasta interesują sie nazwami nowo powstałych ulic i czy wiedzą gdzie są one zlokalizowane i czy mają mapy????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rally Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:15 Jestem ciekaw czy prezydent powiększonego Rzeszowa wybuduje chodniki w Słocinie i kiedy to nastąpi, bo wioskę dalej w Malawie są juz dawno, nie mówię o wszystkich ale przynajmniej czy w tym roky na głównych rocha i słocińskiej, bo strach bierze ja dzieciaki ocierają się o samochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:31 to będa te chodniki czy nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
progia Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina 05.01.06, 11:10 Nazwy ulic powinny nosić nazwiska sławnych ludzi.Ulica Słocińska nie brzmi ciekawie.Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł nazwy:ulica Malawska. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy_rz Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina 05.01.06, 21:36 progia napisała: > Nazwy ulic powinny nosić nazwiska sławnych ludzi.Ulica Słocińska nie brzmi > ciekawie.Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł nazwy:ulica Malawska. Ale może być Malawskiego. Malawski wielkim kompozytorem był. Patronuje Filharomii Rzeszowskiej, poniekąd Malawie, więc powinien i Słocinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Togo Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:58 A może ulica im LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.01.06, 07:07 a może ulica Daliowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Showman [...] IP: 82.160.249.* 31.01.06, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słociniak Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:58 ulice ulicami ale bez chodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:31 chdniki mają być ale stopniowo. Powinni tam postawić na górze wielki napis RZeszów tak jak w pewnym amerykańskim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:06 która cześc Budziwoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Nowa dzielnica Rzeszowa - Słocina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:58 Ktos pomylił Branickich z Brunickimi,z Lubienia Wielkiego, którzy byli włascicielami Słociny Odpowiedz Link Zgłoś