Dodaj do ulubionych

Przedstawiono plan budowy dróg

19.01.06, 15:32
Sam w to nie wierzyłem ale zgodnie z obietnicą przedstawiono w styczniu plan
budowy autostrad - do roku 2013 zbudowane mają być m.in. autostrada A4 Kraków-
Korczowa i ekspresówka S19 Suwałki-Barwinek. Budowa A4 do Tarnowa zacznie się
jeszcze w tym roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: paradius Re: Przedstawiono plan budowy dróg IP: 62.93.41.* 19.01.06, 15:37
      Wierzysz w to? Myślę ze to puste obietnice zeby PISuary pokazaly jakie z nich
      kozaki. Bierz pod uwage, ze prawdopodobnie do wyborow i tak dojdzie. Jesli tak
      sie stanie, to PiSuary beda staraly sie zyskac poparcie oczerniajac PO, ze niby
      brak koalicji to ich wina a takze ze PIS ma play rozwoju a PO wszystko i
      wszystkich gleboko w d... Nie wierze w koalicje PIS z LPR i Samoobrona. Wg mnie
      to taka chwilowa taktyka a`la wojna podjazdowa. Staraja sie zamydlic oczy
      opozycji a sami po cichutku juz kreca spoty na kampanie.I obym sie mylil!
    • Gość: ... Re: Przedstawiono plan budowy dróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:20
      ...czyli odłożenie budowy do następnej kadencji
      • Gość: paradius Re: Przedstawiono plan budowy dróg IP: 62.93.41.* 19.01.06, 16:39
        W następnej kadencji sie wycofa tzn przemilczy sprawe. Przeciez to co teraz
        robia kaczki to typowy czarny PR. Oby tylko oczernic opozycje. Ogladales
        wczorajsze dzienniki jak Kaczka zwalal wine w kazdym zdaniu na PO?
    • tomekhimself Re: Przedstawiono plan budowy dróg 19.01.06, 16:46
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,37397,3120656.html
      • Gość: Michał Re: Przedstawiono plan budowy dróg IP: *.itpp.pl 19.01.06, 17:18
        Jeżeli to okaże się choć w części prawdą to najważniejsza jest informacja o
        ekspresówce S19, która do tej pory nie znajduje się nawet w polu, tylko w
        umysłach szalonych urzędników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka