Dodaj do ulubionych

liceum które ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:13
cze mam jedno pytanie. czy wiecie w ktorym liceum mozna sie uczyc 3 jezykow
obcych? popatrzylem po stronach ale tylko IV liceum mozna ale tam jest
rozszerzona historia , wos i wok poradzcie ... please
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: liceum które ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:40
      co to jest wok
      • Gość: za-ambitny Re: liceum które ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:11
        wiedza o kulturze
        • Gość: steppenwolff Re: liceum które ?? IP: *.dami / 81.15.189.* 31.01.06, 23:32
          ucząc się trzech języków po 2-3 godz. (45-min.) w tygodniu żadnego nie nauczysz
          się porządnie.

a czwarte polecam - ukończyłam je parę lat temu, w międzyczasie okazało się, że
          dało mi dużo dobrej wiedzy, choć nie powiem, stresu też trochę było.

pozdr.
          steppenwolff
          • Gość: ms Re: liceum które ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:35
            ja byłem w V LO. Nie nauczyłem się żadnego języka, ale było spoko :)
            • mali_bu Re: liceum które ?? 01.02.06, 12:46
              W liceum z reguły trudno nauczyć się języka.
              PS. Pozdrawiam miśka.
    • Gość: Moniaczek Re: liceum które ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:35
      W 2 LO jest możliwośc nauki trzech języków ( niemiecki angielski francuski
      hiszpański rosyjski włoski do wyboru) z tym że na trzecim języku jesteś jako
      wolny słuchacz - niemusisz pisać spr, nie masz wpisywanych nieobecności. O
      zgodę trzebapoprosić dyrektora, ale z reguły bez problemu otrzymuje się zgodę.
      Jedyny problem to taki, że mogą Ci się terminy pokrywać. Ja uczę się ang niem i
      hiszp i jesem zadowolona. Polecam! (Szczególnie Włoski i hiszp świetni
      nauczyciele:))
      • Gość: za-ambitny Re: liceum które ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:00
        dzieki moniczek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka