Gość: adi
IP: 82.160.22.*
18.02.06, 14:09
Walcie Reala! Nie chodźcie tam! Dzisiaj rano postanowiłem się wybrac na większe zakupy, tym razem padło na Reala, jadąc tam nie przypuszczałem ze spotkam się z taką oborą! Większość cen średnio 2 razy wyższe niż w tesco/leclerk, po prawie 2 godzinach robienia zakupów w tym stania w różnych kolejkach za mięsem czy serami zmierzałem do kasy, w tym czasie z głośników puścili komunikat ze za każde wydane 100zł dają 10 zł bony na zakupy, po ostatniu ok. 15 minut przy kasie żeby w ogóle się do niej dopchać, wkoncu kasjerka kasuje produkty, będą nie mal ze przy końcu kasowania kasjerka mówi mi ze w trakcie kasowania kasa nie rozpoznała kilku produktów,przyszła jakaś baba z obsługi i mówi że trzeba wszystko jeszcze raz kasować!!! Powiedziałem jej kilka „miłych” słów nt. tego jaką wioskę robią, dobra kasuje od nowa wszystko, po pewnym czasie skończyły się siateczki na produkty(folia grubości 0.135481mm ,pękają ciągle!!!) wiec mówię kasjerce żeby dała mi jakieś a on na to ze wykorzystałem swój przydział woreczków (przecież to chyba logiczne jest ze przy dużych zakupach potrzeba dużo siateczek żeby to zapakować !!!)i jak chce to mogę sobie kupić duże siatki za 45gr/sztuka, powiedziałem jej ze jak chce to ona może sobie kupić za friko reklamę w internecie jak i na mieście opluwające ją jak i cały sklep, kasjerkę zamurowało(po chwili dała mi te darmowe woreczki), kasuje dalej, tak przy końcu kasowania znowu !! nieznany dla kasy produkt !! przyszła jakaś baba z obsługi ale jakoś cofnęła kasę o kilka produktów do tyłu, zakupy kosztowały mnie 425 zł, wiec dostałem 40 zł na darmowe zakupy w real/media markt/saturn to chyba jedynie się im udało. LUDZIE !! nie chodźcie tam !!