Dodaj do ulubionych

WALIĆ REALA!!!

IP: 82.160.22.* 18.02.06, 14:09
Walcie Reala! Nie chodźcie tam! Dzisiaj rano postanowiłem się wybrac na większe zakupy, tym razem padło na Reala, jadąc tam nie przypuszczałem ze spotkam się z taką oborą! Większość cen średnio 2 razy wyższe niż w tesco/leclerk, po prawie 2 godzinach robienia zakupów w tym stania w różnych kolejkach za mięsem czy serami zmierzałem do kasy, w tym czasie z głośników puścili komunikat ze za każde wydane 100zł dają 10 zł bony na zakupy, po ostatniu ok. 15 minut przy kasie żeby w ogóle się do niej dopchać, wkoncu kasjerka kasuje produkty, będą nie mal ze przy końcu kasowania kasjerka mówi mi ze w trakcie kasowania kasa nie rozpoznała kilku produktów,przyszła jakaś baba z obsługi i mówi że trzeba wszystko jeszcze raz kasować!!! Powiedziałem jej kilka „miłych” słów nt. tego jaką wioskę robią, dobra kasuje od nowa wszystko, po pewnym czasie skończyły się siateczki na produkty(folia grubości 0.135481mm ,pękają ciągle!!!) wiec mówię kasjerce żeby dała mi jakieś a on na to ze wykorzystałem swój przydział woreczków (przecież to chyba logiczne jest ze przy dużych zakupach potrzeba dużo siateczek żeby to zapakować !!!)i jak chce to mogę sobie kupić duże siatki za 45gr/sztuka, powiedziałem jej ze jak chce to ona może sobie kupić za friko reklamę w internecie jak i na mieście opluwające ją jak i cały sklep, kasjerkę zamurowało(po chwili dała mi te darmowe woreczki), kasuje dalej, tak przy końcu kasowania znowu !! nieznany dla kasy produkt !! przyszła jakaś baba z obsługi ale jakoś cofnęła kasę o kilka produktów do tyłu, zakupy kosztowały mnie 425 zł, wiec dostałem 40 zł na darmowe zakupy w real/media markt/saturn to chyba jedynie się im udało. LUDZIE !! nie chodźcie tam !!
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:49
      weź facet, nie rób obory, kogo obchodzą twoje sklepowe przygody..., jak nie możesz zrobić kupki to też wszystkim opowiadasz w jakiej aptece kupowałeś węgielki?
      • Gość: malpa73 Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:57
        reala jak real rewelacji nie ma bo wiadomo ze w tesco jets taniej ale jak tak
        tanio chcesz to odwiedz leader price tam nawet jeansy za 9,9zl dostaniesz w
        promocji hehe
        • Gość: zambia_28 Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.02.06, 16:40
          W realu widzałżem ja ranking wg.Polityki "najtańszy sklep 2005" :
          1. Auchan
          2. Real
          3. Leclerc
          4. Kaufland
          5. Geant
          6. Tesco
          7. Hypernova

Mogłem się pomylić w mieiscach 5-7 (ale czy to warzne?)
          • Gość: autor Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:52
            bardzo ważne
          • jetpilot1 Re: WALIĆ REALA!!! 18.02.06, 18:02
            taki ranking jest w każdy sklepie:) z tym, że w innych sklepach wygląda troche
            inaczej i jest dostosowany do potrzeb danego sklepu, np:. w Tesco to ich sklep
            będzie na 2 miejscu:)
            • Gość: bolo Re: WALIĆ REALA!!! IP: 62.93.44.* 18.02.06, 18:07
              też nie lubie reala; kolejki do kas
              gazetki promocyjne przekłamane;
              ceny żadna rewelacja;

• Gość: klient Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:22
                najlepszy sklep to TESCO tylko ostatnio mnie zawiedli bo nie bylo mojej
                ulubionej wody do picia :((
                • Gość: malpa73 Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:03
                  tej procentowej??? hehe
                  • Gość: Fotka Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:12
                    śnieg sie topi, można pić!
    • Gość: Maly Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:21
      pracownik TESCO sie odezwał, kupowałem w REALu i tam jest bardzo dobrze i dużo
      wygodniej niż tej hali TESCO !!!
      • Gość: adi Re: WALIĆ REALA!!! IP: 82.160.22.* 18.02.06, 20:16
        że niby ja jestem pracownikiem tesco ?? <haha> pomyśl ,jak bym był pracownikiem tesco to nienawidził bym tego sklepu z całego serca, pozatym chyba każdego by trafiło po takich przygodach jakimi zostałem dzisiaj "uraczony"
        • Gość: cvzsdfgv Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 19.02.06, 00:30
          SPOŁEM rządzi
          • Gość: res Re: WALIĆ REALA!!! IP: 82.177.98.* 19.02.06, 13:54
            wszedzie zdazaja sie wpadki, nie przesadzajcie po co opisywac zakupowe przygody
            hahaha
      • Gość: józek Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:32
        co ty, jak by pracował w jakimś hipermarkecie, to w życiu by go nie było stać
        na jedne zakupy za 425 złotych!!!
        • Gość: aa Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:21
          Ja tez mialam pare "przygod" w Realu.np. pani kasjerka nie potrafila nazwac
          ananasa i spytala mnie czy to arbuz!myslalam w pierwszej chwili ze zartuje,ale
          nie.Nie miala pojecia co to za owoc.I za kazdym razem trzeba wycofywac jakis
          produkt.Juz przywyklam.Natomiast w Leclercu ostatnie dwa razy spotkalo mnie
          inne doswiadczenie.Mianowicie kasjerzy smierdza,naprawde nie sposob wystac, i
          maja czarne paznokcie co razi mnie znacznie bardziej niz wieczne wycofywanie
          produktow.
          • des4 Re: WALIĆ REALA!!! 20.02.06, 07:37
            Gość portalu: aa napisał(a):

> Ja tez mialam pare "przygod" w Realu.np. pani kasjerka nie potrafila nazwac
            > ananasa i spytala mnie czy to arbuz!myslalam w pierwszej chwili ze
            zartuje,ale
            > nie.Nie miala pojecia co to za owoc.I za kazdym razem trzeba wycofywac jakis
            > produkt.Juz przywyklam.Natomiast w Leclercu ostatnie dwa razy spotkalo mnie
            > inne doswiadczenie.Mianowicie kasjerzy smierdza,naprawde nie sposob wystac, i
            > maja czarne paznokcie co razi mnie znacznie bardziej niz wieczne wycofywanie
            > produktow.

Wsztyscy w Realu mnieli ostatnio ubaw, kiedy klient kupując arbuza, upierał
            się, że to ananas....
    • Gość: opanowany Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:25
      Zamiast zmieszać z błotem kasjerke było swoje żale wylać u dyrekcji tego
      marketu...Ładną oborę tam zrobiłes pokazując swoje fochy:( A tak na marginesie
      jak ty pamietasz te wszystkie ceny z tych sklepów??
      • Gość: autor Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:02
        jacy klienci taki sklep
        • Gość: klient Re: WALIĆ REALA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:14
          poprostu mieszkancy rzeszowa i okolic podzielili sie na 2" obozy" sklepowe i
          teraz trudno sie ludziom przyzwyczaic do nowego - zobaczycie bedzie to samo jak
          otworza AUCHANa w krasnem :)
          ja tez dzis bylem tam na zakupach i nie mam zadnego ale :)
          • goskarz jMnie też wkurzył Real 24.02.06, 23:05
            Niestety mają w Realu jakiś problem z tymi produktami w kasach, bo ludzie przede
            mną też mieli niezłą jazdę z odczytaniem jakiegoś produktu w związku z tym
            obsługa kolejki trwała 3 razy dłużej niż w TESCO. A z woreczków, to pewnie
            rozliczają kasjerki co do sztuki, bo dzieczyna wydawała nam po jednym...
            Cóż to w końcu ich problem, ja więcej tam nie zrobię zakupów, zresztą
            zauważyłam, że jakoś tak mniej mają samochodów na parkingu niż TESCO - ludziska
            szybko wyciągają wnioski (Le Clerc, to isza inszość bo tam jet Plaza)
    • Gość: bolo Re: WALIĆ REALA!!! IP: 62.93.44.* 25.02.06, 12:37
      znowu gazetka promocyjna i niestety produktów brak
      ceny ..........
    • Gość: LeonX Re: real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 01:19
      A ja tam się cieszę z tego sklepu i z tego wątku. Towary, jakie kupuję, są w
      tych samych cenach (przypadek?????)lub odrobinę droższe (5%). Ale przynajmniej
      nie ma takiego tłoku co za wisłokiem i można spokojnie się uwniąć bez stania w
      kilometrowych kolejkach przy głośnej ogłupiajcej muzie i przy kiepskim
      ośwetleniu. Zakupki robię 2-3 razy w tygodniu. Jedyne, co mnie tam wkurza, to
      wieczny brak dużych wózków w okolicach wejścia wewnątrz lub na zewnątrz.
      • marcelina1968 Re: real 26.02.06, 15:14
        ja tez na reala nie narzekam....jak mi ceny nie odpowiadaja to nie kupuje i po
        sprawie.....chociaz wczoraj mialam niezly ubaw jak przy kasie pani na widok
        wloskiej kapusty zapytała CO TO JEST ??? ja rozumiem, ze mozna miec problemy z
        jakims egzotycznym owocem, ale chyba kapusta wloska jest powszechnie znana-;)
    • Gość: gaja Re: walić reala!!! IP: 213.77.14.* 26.02.06, 15:37
      Kurczę człowieku skoro tak tam drogo to po co tam chodzisz jak ci się nie
      podoba to chodź sobie do Tesco a ja przy kasie będę miała krótszą kolejkę przy
      kasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka