Gość: abba jozef IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:50 Adam Boniecki, - to ten człowiek jest jeszcze księdzem ? - tygodnik walczy z naszym narodowyk katolicyzmem - a ten człowiek będzie głosił swoje herezje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Rekolekcje z redaktorem IP: *.ostnet.pl 31.03.06, 21:50 Powinien być jeszcze bp Pieronek i ks Sowa bo abp Gocłowski jest ostatnio zapracowany więc i tak by nie mógł przybyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjo Re: Rekolekcje z redaktorem IP: 82.177.97.* 31.03.06, 22:07 Pewnie sie to Ekscelencji nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjo Re: Rekolekcje z redaktorem IP: 82.177.97.* 31.03.06, 22:23 Chyba że po cichu podczytuje Tygodnik Powszechny do poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow boniecki boniecki to reprezentant katolewicy!!!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl 01.04.06, 13:08 czyli pseudokatol mozna bonieckiego porównac do kwasniewskiego tylko że koloratce!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rekolekcje z redaktorem IP: *.osk.enformatic.pl 01.04.06, 15:22 abba jozef i tow. boniecki: wypier..... do torunia, tam zamieszkuje wasz czarny mentor i jak widać po waszych wypowiedziach (wypocinach) to odpowiada on waszemu poziomowi, katolicy z bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: Rekolekcje z redaktorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:34 xxx ale cię poniosło - no dawaj ciśnie ci na pęcherz moczowy - szybko do kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow boniecki w tyg. pow. znajdowały sie artykuly proaborcyjne IP: *.dnet.pl 02.04.06, 14:05 i prohomoseksualne jednym słowem wrzód w kosiele rzymskokatolickim mentor i zwolennik UW i SLD--------powszechnie tygodnik powszechny uważany jest za klon gazety wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Boniecki rekolekcjonista?? - żart!! IP: 195.136.56.* 02.04.06, 15:14 "prawie jak rekolekcjonista" - z reklamy Żywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam czerwony mam nadzieje że szybko wyrzucą go z rzeszowa!!!!!! IP: *.dnet.pl 02.04.06, 20:44 tygodnik powszechny to trybuna na której czele stoi ksiądz ciekawe ze kler pozwala sobie na trzymanie w swoich szeregach księdza lewaka ciekawe a nawet śmieszne tak jak na czele mojej partii sdpl stałby rydzyk porażka kosiół polski w wykonaniu pieronka i bonieckiego to zaprzeczenie rzymsko-katolicyzmu ale coż rozkład jest mi na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisor Ale się pluijecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:42 No proszę - trafieni, zatopieni!!! Pisiory i wszypolacy się plują na ks. Bonickiego że aż miłó czytać:)) Ja wiem gnojki żę wy to tylko rydzyk,z rydzykiem o rydzyku ... A tu ksiądz Boniecki ...no no moherki nieszczęsne - głupio wam co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: mam nadzieje że szybko wyrzucą go z rzeszowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:40 Zastanawim się tylko, czy to co czytam jest prowokacją czy niestety smutną prawdą? Dlaczego osoby mające skrajne poglądy zarowno na anty jak i na prawo wchodzą na forum gazety? Czego szukacie? Wyładowania swoich emocji, frustracji? Wspaniale jest byc przecież anonimowym oskarżycielem. Zeby oceniac trzeba miec wiedze oraz argumenty, a nie powtarzać slogany. Widze, ze wielu ma juz swoje zdanie, niestety nie wyrobione przez siebie, ale podane na tacy na antenie. Ciekawe jest to, ze do tej trybuny pisał tak przecież ukochany przez Polakow JPII... O Rzymie i o katolicyźmie lepiej prosze sie nie wypowadaj. Polski katolicki jakos tez mi sie nie łaczy. Proponuje siegnąć do etymologii słowa katolicki. "Miserere mei Deus, secundum misericordiam Tuam" ale aż chce sie krzyczeć "Odi profanum vulgus et arceo". PiD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: mam nadzieje że szybko wyrzucą go z rzeszowa! IP: *.ostnet.pl 04.04.06, 20:44 Argumenty, proszę. Wspaniałe wywiady ks. Bonieckiego z kpt. SB Moniką O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzą co piszą Re: mam nadzieje że szybko wyrzucą go z rzeszowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:28 ludzie niewiedza co piszą, mówią, czynią, mam nadzieje ze sie zmienią , mam nadzieje ze ks. Boniecki bedzie jeszcze w rzeszowie, LUDZIE !!! Ksiądz nalezy do polskiej elity inteliktualnej, ma w sobie klase, zadka sie zdaża ksiądz, który w tak delikatny wsposób zwraca nam uwage, skromny, ciepły doceńmy to... Ludzie!!! jesteście nieszczesliwi!!! wiecie to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: mam nadzieje że szybko wyrzucą go z rzeszowa! IP: 195.117.241.* 05.04.06, 16:51 Wstyd mi za większośc wypowiedzi na tym forum odnośnie ks. Bonieckiego. Dlaczego w was jest tyle nienawiści? Nie wszyscy muszą mieć takie same poglądy jak ks. Rydzyk czy biskup Głódz. Dialog polega na dyskusji popartej argumentami a nie na nie kończących się pyskówkach i kłamstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Cudowne wykłady ks. Bonieckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:04 Byłem na dotychczasowych wykładach-rekolekcjach ks. Binieckiego u Saletynów. W zasadzie to dwa wykłady - bo najpierw kazanie nawiązujące do Ewangelii a po mszy zasadnicza nauka. Pełny kosciół młodych i nie tylko słuchaczy i piekna, klarowna mowa księdza. Już teraz wiele myśli ks. Bonieckiego utkwiło mi w pamięcie np po ewangelii nawiązującej do spotkania Jezusa z prostytutką /jawnogrzesznicą w języku ewangelii/,że można robić dobrze egzekwując bezwzględnie prawo- a jednocześnie czynić tym ogromną,bezduszną krzywdę albo sformułowanie że Kościół nie jest kościołem świętych ale świętym Kościołem łączącym często złych,grzesznych ludzi, albo ze wczoraj wywód o celu Koscioła i jego cechach... Wspólczuję ludziom plującym tu na Księdza Redaktora Bonieckiego. Po pierwsze nie wiedzą dlaczego plują, po drugie nie wiedzą na kogo plują... A ja dzisiaj na dwudziestą znowu pójdę ładować akumulatory słuchając Bonieckiego w pieknie wystrojonym Kosciele Ojców Saletynów. Brawo księże Proboszczu - znowu nie zawiodłem się na Saletynach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Cudowne wykłady ks. Bonieckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:08 A Tygodnika Powszechnego nie lubię - za jego niepraktyczny, ogromniasty format. Na szczęście wiele artykułów jest na internecie "on line" - i chwała mu za to :) Do zabaczenia dziś wieczór u saletynów :) Odpowiedz Link Zgłoś