Dodaj do ulubionych

Szkoły ponadgimnazjalne

IP: *.ostnet.pl 15.04.06, 14:30
najlepsze L.O w całym Rzeszowie !
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:35
      Znam lepsze szkoly niz II LO!!! Dobra rada
      /"isc na jakosc nie na ilosc" to mi przypomina lapanke!
      • Gość: yyy Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:56
        XXX chodzilam do II LO .Tutaj najwazniejszy jest klimat i atmosfera jaka panuje
        w szkole.
    • Gość: hghg Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:30
      mysle ze 5 lo jest najlepsze!!
      • Gość: gimmmn Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:59
        jedyna osoba ktora tak napisala!!!!! wlasnie interesuje mnie 5 lo a dokladnie
        profil psychologiczny!!!! mozesz napisac coc wiecej o nauczycielach i klimacie
        ktory panuje w tej szkole???? dzieki i pozdrawiam
        • Gość: :))) Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 81.219.30.* 26.12.06, 18:54
          Ja chodze do 5 LO i do klasy o profilu psychologicznym:) i jest jeszcze lepiej
          niż sobie wyobrażałam :D Szkoła marzeń :D a nauczyciele tacy oo :D ale Klimat
          jest wporzadku:D
    • Gość: Panicz Guli Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:16
      w IV LO nie ma lekcji od 8.00 do 16.05 tylko od 7:10 do 17:45...
      • Gość: basia Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 81.15.189.* 07.09.06, 00:32
        jest tajemnicą Poliszynela,ze do niektórych liceów/Iv,I,II,III/idzie się "w
        zastępstwie własnych rodziców"a do tzw."byle jakich czyli reszty idą raczej ci
        uczniowie,którym wolno nie być wizerunkiem reszty rodziny/bardzo
        zakompleksionej/.jestem już mocno dorosłą osobą,dzieci sa post licealne i taki
        wlasnie jest mój ogląd sprawy.Każdy nauczyciel ma nieodpartą potrzebę błyszczeć
        kosztem swojego dziecka-w IV liceum.Tam ooooooczywiście nie ma miejsca na
        TRUDNOŚCI WYCHOWAWCZE/skądże!/Nie ma też ,niestety zbyt wiele miejsca na coś,co
        nie jest nauką.W I lo widziałam z kolei kiedyś na listach przyjętych srodowisko
        lokalnej medycyny/czyli biznes w przebraniu intelektualisty/.dalej nie chce mi
        się już pisać bo może ktoś poczuje sie obrażony.To-zaznaczam-moje prywatne
        obserwacje/skąd inąd wielokrotne/.Jak się chce mieć trochę zdrowego zycia ze
        wszystkimi tego konsekwencjami to najlepiej nie tyylko z ksiązek się go uczyć i
        iść tam,gdzie ida PRZYJACIELE.
        • Gość: Aluska;) Re:Technikum Odziezowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:48
          Ej,a czy ktos jet na Technikum Odziezowym?:) jak tak to moglby mi o tyym cos
          powiedziec:) bo chce tam isc,i wiedziec czy fajnie tam jest a mysle o tym na
          ulicy Stypka czyu cos:) prosze o kmoentarze:*
      • Gość: DziuśkA =) Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:25
        Chodzę do v lo w szkole fajna atmosferka:):):) a uczyc się trzeba....jak w
        każdej szkole;p
    • Gość: damian Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:22
      cool szkoła dla wszystkich
    • Gość: marcin Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:23
      spoko szkoła
      • Gość: Lulania Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 62.93.41.* 27.10.06, 22:32
        nie ma jak 9 Lo
    • jetpilot1 Re: Szkoły ponadgimnazjalne 28.10.06, 14:49
      za to LO siostrek prezentek jest najgorsze :)
    • Gość: Człowiek Szkoły ponadgimnazjalne IP: 62.93.41.* 28.10.06, 15:41
      Obecnie jestem uczennicą I lo. Szkołę wybierałam sama, zawsze podobało mi się w niej to, że dużo różni się od pozostałych, stare mury, mroczny wystrój i ten klimacik..cudownie:P Nauczyciele w większości bardzo dobrzy, potrafiący zmobilizować do nauki:) chociaż nie wszyscy są "idealni", ale ogólnie nie narzekam.Ludzie sympatyczni:P bardzo, a klasa prawie doskonała:P:D Chociaż czasami jak spędzam kolejną godzinę na nauce, a moi znajomi z innych szkół opowiadają jakie to "luzy" mają w szkole zazdroszę im, ale za nic w świecie nie zamieniłabym Konara na nic innego. A co do wypowiedzi Basi, że chodzą tam dzieci z kręgów medycznych to oczywiście tacy ludzie są w tej szkole. Tylko co z tego? Oni są jacyś gorsi? Bardziej zarozumiali? Mniej sympatyczni? Zawód rodzica i ilość pieniędzy na ich koncie naprawdę o niczym nie świadczą, aczkolwiek mit o snobach z pierwszego ciągle gdzieś tam krąży...
      • Gość: rodzic Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 81.15.189.* 28.10.06, 23:27
        Nie pisałam ,że to żle,jeśli idzie się do 1-go lub 4-go L.O.Chodzi jednak o
        to,że panuje niezdrowa pogarda dla pozostałych szkół,ktora co madrzejszych
        ludzi zwyczajnie irytuje,bowiem nie jest sztuką cały dzień spędzac na nauce/po
        południu korepetycje,szkoła muzyczna itp/,sztuką jest za to miec czas na
        życie,na przyjażnie,na adekwatne do swojego wieku potrzeby.Jezeli sie to
        przegapi-dzieckiem staniesz się ,gdy bedzie trzeba być dorosłym/a wtedy z
        własnego dziecka musisz zrobić sobie wzór dla siebie samej/.
    • Gość: Dede Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:30
      szkoły średni ewogóle nie dbają o ucznie - dlaczego nie ma żadnych kursów np.
      jak dobrze przygotować się do wejścia na rynek pracy albo jak założyć własna
      działalność gospodarczą - dlaczego ???
      • Gość: gosc Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 29.10.06, 08:15
        a kto niby miałby to prowadzić, nauczyciele, którzy nie potrafia sobie znaleźć
        lepszej pracy ?
    • Gość: librett Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.171.41.164.crowley.pl 26.12.06, 21:22
      A może ma ktoś jakąs opinię o technikach budowlanych w rzeszowie?, czy to
      prawda, ze chodzą tam same nieuki?
    • Gość: ila Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:59
      jestem teraz w III gim i chcialam pojsc do V na biochemie plus dodatkowe lekcje
      wf.. niewiem czy dobrze wybieram gdyz chcialam konkretnie miec chemie i
      biologie a ze jest do tego wf to spoko.. tylko ze w jednej klasie sportowej
      jest bilogia a w drugiej chemia.. a chcialam miec to razem.. wiecie cos na ten
      temat??? i slyszalam ze sa beznadzejni nauczyciele i ze osoby sie wypisuja ..
      to prawda?
      • Gość: prymus Najlepsze ZSG IP: *.166.unknown.vectranet.pl 03.02.07, 16:56
        to moja szkoła własnie przygotowuję sie na wyjazd na praktyki do Grecji
        • Gość: gosc Re: Najlepsze ZSG ???? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 04.02.07, 09:32
          ZSg to same ..... tam chodzą !!!
          poziom tak niski, że szkoda gadać

ile osób ma szanse wyjachac za granice na praktyki - cyba tylko 0,01% uczniów
          a praktyki do grecji -ciekawe czy legalne - ile dyrektor zarabia na taniej sile
          roboczej wysyłanej tam do pracy
          • Gość: asad Re: Najlepsze ZSG ???? IP: *.rzeszow.mm.pl 17.05.07, 18:50
            czy może ktoś napisać coś o gastronomiku w Rzeszowie na ul spytka ??
    • Gość: Przemyśl Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:18
      Prosze powiedzcie mi cos wiecej na temat zsku - liceum profil wojskowy.. owszem
      czytalam ich strone ale chcialabym poznac opinie uczniow niekoniecznie tej
      szkoly ale milo by bylo.. czy jest naprawde tak trudno jak slyszalam .. jaki
      jest poziom.. nauczyciele i ogolnie..
    • Gość: xyz Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 89.188.192.* 19.02.07, 15:57
      Poziom....marny
      Uczniowie....przemilczę:P
      Nauczyciele...nie znam

Jeśli dobrze się uczysz;] to raczej odpuść sobie. Chyba że szkoła według Ciebie służy tylko do nauki a przyjaciół i jakiś lepszych znajomości nie chcesz tam mieć.
    • Gość: Gość Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.07, 23:36
      Jest ktoś może w elektroniku ?
    • Gość: student Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: 194.145.96.* 10.04.07, 22:39
      A ja polecam katolik, oczywiście dla osób którym ten charakter szkoły odpowiada-
      czyli rano modlitwa, mundurki, wyjazdy na rekolekcje itp.
      Poziom wysoki więc spokojnie można dostać się na wymarzone studia, najlepsza
      szkoła w województwie i 7 w Polsce, maturka na 100%, mnóstwo kółek i języki na
      bardzo wysokim poziomie.
      Spoko ludzie i kontaktowi nauczyciele.
    • Gość: dino Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:10
      a co myslicie na temat 8 LO??? chodzi mi o klase lingwistyczna??? proszę o
      odpowiedzi i pozdrawiam
      • uczniak4 Re: Szkoły ponadgimnazjalne 05.05.07, 16:37
        wybieram sie do niej w tym roku!!!! myslę ze jest oki!!!!!!
        • Gość: jo Re: Szkoły ponadgimnazjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:54
          sory ale tez tam mialam skladac podanie ale juz po samym wejsciu do szkoly mnie
          zniechecilo. nauczyciele beznadziejni nauka dno totalne wie bo moi dwaj koledzy
          tam chodza i strasznie zaluja ze nie poszli gdzie indziej. jedyne co mi szkoda
          ze jest tam profil ktory mnie interesuje ale przeciez dziennikarski jest tez w
          innych, duzo lepszych szkolach. naprawde nie polecam 8. na dodatek
          sekretarka......... d n ooooooooooooooooooooooooo
          • uczniak4 Re: Szkoły ponadgimnazjalne 16.05.07, 16:20
            Wiesz...pierwsze wrazenie może być mylące!!! Ja tam ide bo jest rosyjski w
            klasie językowej, a bardzo zależy mi na nauce tego języka!!! Z tego co wiem, to
            dziennikarski jest jeszcze w 6LO(ale tam Ciężko się dostać) no i jest jeszcze w
            9LO(ale tej szkoły nie polecam, tam to dopiero dnooo).
            A sekretarka jak to sekretarka, w każdej szkole roboią z siebie "Dyrektorki".
            Wiem jak jest u mnie w gimie, sekretarka to "Bóg":))
            Myślę, żę i tak klimat w szkole zależy od tego na jakich ludzi trafisz no i na
            kadre!!!!
            Może nie zniechęcaj sietak szybko:)))???
            pozdrawiam
            • Gość: rotfl TechnikumSamochodowe IP: 84.38.160.* 17.05.07, 14:16
              Wie ktoś jaki jest próg?
              80pkt czy 60pkt?
              Sam będe miał 125pkt ale i tak tam idę
              i nie na zadengo mechatronika chociaż podobno to kierunek przyszlosci, ale na
              normalnego mechanika..
              chodził tam ktoś? jak warsztaty? jak wyglądają lekcje?;>
              • Gość: Blanka Re: TechnikumSamochodowe IP: *.171.43.117.crowley.pl 24.05.07, 08:40
                do uczniaka 4
                spadaj na babmus.........9 lo jest najlepsze...opinia która o tej szkole krąży jest nieprawdziwa,juz od jakiegoś czasu w szkole są kamery,jest straż miejska za ścianąa szkoła,szczególnie kible przeszły remont,nie ma sie do czego przyczepić ...no mozę tylko do kilku nauczycieli ...
                • Gość: Hubis_ Re: TechnikumSamochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:33
                  No ba! Tylko piątka ;]
                • uczniak4 Re: TechnikumSamochodowe 24.05.07, 15:09
                  Gość portalu: Blanka napisał(a):

> do uczniaka 4
                  > spadaj na babmus.........9 lo jest najlepsze...opinia która o tej szkole
                  krąży
                  > jest nieprawdziwa,juz od jakiegoś czasu w szkole są kamery,jest straż miejska
                  z
                  > a ścianąa szkoła,szczególnie kible przeszły remont,nie ma sie do czego
                  przyczep
                  > ić ...no mozę tylko do kilku nauczycieli ...

Nie no soorryy!!! jak w szkole sa kamery i straż miejska to naprawdę nie ma się
                  do czego przyczepic...tylko, że ja chcę iść do SZKOŁY a nie do więzienia!!!
                  Właśnie potwierdziłaś, opinię która krąży o tej szkole: TOTALNE DNO!!!
                  Przecież bez powodu tych kamer nie montowali, i jeszcze ta straż miejska - to
                  dowód na to jaki element chodzi do tej szkoły!!!!
                  Ale myślę, że te odremontowane kible przyciągną wielu uczniów;));p;p
                  Pozdrawiam 9 LO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka