Dodaj do ulubionych

endokrynolog

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.04.06, 10:15
Witam wszystkich!
Czy ktoś zna dobrego endokrynologa w Rzeszowie zajmującego się przypadłościami
ginekologicznymi? Wiem, że na Warzywnej zajmuje się tym dr Hydzik- czy ktoś
miał z nim przyjemność? Będę wdzięczna za rady:)
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:33
      przyjemnosci nie mialam, ale wizyte i owszem ;). badanie, i owszem,
      przeprowadzil (usg na miejscu w prywatnym gabinecie), ale nie wyjasnil nic. co
      mi dolega - doczytalam na sieci, analizujac w jakich przypadkach przepisuje sie
      takie, a nie inne lekarstwa.
    • Gość: życzliwa Re: endokrynolog IP: *.ostnet.pl 21.04.06, 20:10
      Byłam u dr Hydzika.Bardzo dobry lekarz. Polecam.
    • Gość: hydzik?? Re: endokrynolog IP: 213.199.241.* 24.04.06, 21:13
      to jedna wielka porazka. odradzam !!!!!
    • Gość: Hydzik?!! PORAZKA Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:59
      bylam u Hydzika i dla mnie to jest imitacja lekarza Juz nie wspominam ze w jego
      gabinet na Warzywnej jest wielkosci mojej lazienki, fotel gin stoi po lewej
      stronie a kotarka po prawej a miedzy nimi drzwi:/ czyli przechodzi sie za
      przeproszniem z golym tylkiem przez gabinet, gdzie czesto wchodza "pzremile"
      panie z recepcji. co do kompetencji tego "lekarza" to moglabym wiele napisac.
      Przyszlam do niego z powodu podejrzen o hirstutyzm - nadmierne oplowsienie.
      wyslal mnie tylko na 1 badanie hormonow i stwierdzil ze wszystko jest ok i ze
      za duzo ogladam tv i wzoryue sie na kolezankach!!!!... to nic ze mam wlosy w
      typowo meskich miejscach i to nic ze mam zakola, bo on stwierzdil rowniez ze
      skoro mam czarne wlosy to napewno pzrez to... jak mu powiedzialam ze urodzilam
      sie blondynka i to sa farbowane to go zgasilo. a w dodatku te jego zalosne
      dowcipy i powiedzonka to pozostawie bez komentarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka