Dodaj do ulubionych

Wasza opinia o katolikach

19.04.06, 11:15
jaka jest? Negatywna, pozytywna?
Obserwuj wątek
    • po.prostu.ona Re: Wasza opinia o katolikach 19.04.06, 12:28
      jacekadamczyk napisał:

> jaka jest? Negatywna, pozytywna?

A twoja?
    • blowers_daughter Re: Wasza opinia o katolikach 19.04.06, 15:04
      a o jakich katolikach mówimy??
      • Gość: ds16 Re: Wasza opinia o katolikach IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 19.04.06, 15:26
        bardziej durne pytanie na tym forum mógł zadać tylko lewak ,gsm albo moja
        zalogowana podszywka :)

Jestem praktykującym katolikiem i bardzo dobrze mi z tym, ludzi starających się
        żyć wedle Chrystusowych nakazów oceniam jednoznacznie pozytywnie !
        • ds16 Re: Wasza opinia o katolikach 19.04.06, 17:18
          Tak jestem bardzo praktykującym i miłującym bliźniego katolikiem, wy durnie i
          tępaki. Tylko mohery niszczą jedyną wiarę głosując na PiSde. Tylko PO może
          Poprowadzić ten karj na drogę rozwoju, cw..e!
    • jetpilot1 Re: Wasza opinia o katolikach 19.04.06, 15:25
      boshe kolejny post w którym jak zwykle będą kłócić się katolicy z ateistami

moge wam już powiedzieć jakie będą odpowiedzi poszczególnych forumowiczów
    • Gość: zenek Re: Wasza opinia o katolikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:19
      Równie dobrze mógłbyś zadać takie pytanie: "Wasza opinia o kierowcach w białych samochodach?", mniej więcej taki sam polot ;-)
      • Gość: jola Moja opinia o misiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:21
        Białe misie to bardzo niepraktyczna zabawka bo bardzo prędko się brudzą -
        szczególnie w rączkach dziecka jedzącego czekoladę.Dlatego jestem zdecydowaną
        przeciwniczką białych misiów..
        • po.prostu.ona Ja mogę się wypowiedzieć chałwie 19.04.06, 17:53
          Chałwa świetnie smakuje do porannej filżanki czarnej mocnej kawy z ekspresu.
          Można ją kupić (chałwę, nie kawę) w takich fajnych malutkich opakowaniach po 50
          groszy. Taka porcja chałwy pozwala nacieszyć się smakiem, a nie powoduje
          nieprzyjemnego efektu przejedzenia. Dlatego jestem zdeklarowaną zwolenniczką
          chałwy sezamowej w małych opakowaniach!
          • Gość: ds16 Re: Ja mogę się wypowiedzieć chałwie IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 19.04.06, 18:54
            cosik na wulgarności przybiera moja kochana zalogowana łatka :)
            a jakie kategoryczne osądy PISowskich pobratymców, serce się kraje !
            • Gość: agh Re: Ja mogę się wypowiedzieć chałwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:33
              I znowu agh :)))
              • Gość: jola Ja mogę się wypowiedzieć o czekoladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:46
                czyż jest coś piękniejszego nad kawałek czekolady z pełnymi orzechami, do tego
                kieliszeczek ajerkoniaczku i filiżaneczka pachnącej kawusi z ekspresu. A żeby
                tak jeszcze kilka kawałeczków pachnącego pierniczka albo cudownie przedzielona
                smietanką wuzetka :)
                mniam mniam
                • Gość: sd Re: Ja mogę się wypowiedzieć o czekoladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:50
                  pieprzysz
                  • po.prostu.ona Skoro już poruszamy ten temat 19.04.06, 21:31
                    To dodam, że jestem zdeklarowaną zwolenniczką poglądu, iż nie należy stawiać
                    roweru blisko lodówki.
                    • Gość: jola Re: Skoro już poruszamy ten temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:05
                      A ja sądze że pieprzenie ajerkoniaku, kawusi i czekolady nic nie daje. No chyba
                      że to taka perwersja smakowa :)))
                      • Gość: autor Re: Skoro już poruszamy ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:38
                        ugruntowane
    • adam_west Re: Wasza opinia o katolikach 20.04.06, 00:52
      wszystkich??
    • k_mis Re: Wasza opinia o katolikach 20.04.06, 03:03
      A może równie dobrze pospieramy się na temat jaka jest Wasza opinia o
      prawosławnych, wyznawcach islamu itp.! Tylko, że w oczach Boga wszyscy są sobie
      równi.
    • Gość: 1944 Re: Wasza opinia o katolikach IP: *.man.rsk.pl 20.04.06, 09:54
      Trzeba rozgraniczyć definicję katolika. Nie jest katolikiem ten, który
      przykłada sobie taką etykietkę ze względu: na presję otoczenia, własnego
      interesu( co drugi działacz polityczny),nikłą wiedzę na temat religii i wiary
      ( większość "katolików")lub brak lepszego pomysłu nas sposób zycia, lecz ten,
      który w/g zasad przez siebie wyznawanych / wcale nie muszą być religijne
      (katolickie) codziennie postępuje. W/g kościelnycj statystyk mamy w Polsce 105
      % katolików "zapisanych" do tej wiary zaocznie i wbrew własnej woli( jako
      niemowlęta)Niektórzy katoliccy doktrynerzy móweią nawet,ze "członkiem" wiary
      staje się już w chwili poczęcia niejako " z automatu" dlatego te 105%, bo są
      wśród nich "katolicy" poczęci a nienarodzeni- cviekawe, czy Kościól nie dijdzie
      do takiego wnuiosku, aby ich czcić jako ofiary walki z Kościołem?.Przecież cała
      filozofia Kościoła zbudowana jest na zasadzie ponoszenia ofiary. Ale w/g
      funkcjionariuszy p.Boga ofiarę powinni ponowić szarzy wynawcy wiary, ich /
      funkcjonariusz/ ta zasada nie obowiązuje. Oni z tej ofiary żyją i to dostatnio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka