Dodaj do ulubionych

ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:53
No i co kopary wam opadły:P Nie warto było wydawać tyle kasy na zakup Ryśka
Holcińskiego.Jak by pani Martusia popatrzała na tych liderów
Włókniarza,którzy odeszli z klubu dla większej kasy,to dowiedziała by się że
wszyscy zeszli na psy,a sukcesy odnoszą ale tylko we śnie,albo w 1 lidze:]
Pozrdowienia dla rozrzutnych
Obserwuj wątek
    • Gość: najlepszy żużlista Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.rzeszow.mm.pl 19.04.06, 21:53
      o Ryśka Ty się nie martw. Popatrz na swoje lwy, bo ktoś im chyba zęby powybijał
      • Gość: Hanys Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:56
        Pewnie się lwom wungiel w zęby powbijał
      • Gość: ckm cz-wa Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:38
        O tym będziesz się mógł przekonać już w lipcu podczac meczu rewanżowego.Napewno
        przegrana 4 punktami wam nie grozi.Jedno jest pewne już teraz,bonus powędruje
        do Częstochowy!!!
    • Gość: BLe BLe Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:55
      Do ckaema. DAj spokój z tym wyliczniem nam wydanych pieniędzy (u was też za
      darmo nie jeżdżą) Stal przegrała na torze mistrza polski naszpikowanego
      gwiazdami, ale nie mam się czego wstydzić pewnie jescze kilka klubów tam przegra
      może nawet wyżej.
      • Gość: ckm cz-wa Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:34
        Pewnie że u nas nie jeżdżą za darmo,ale was Holta kosztował więcej niż Tony
        Ricardson Unię Tarnów,a to inny format zawodnika.Holta nigdy nie był mistrzem
        świata i coś mi się wydaje że raczej już nie będzie.Ogólnie to dobry
        zawodnik,tylko że nie za tą kasę.Włókniarz kontraktując Ryśka pierwszy raz dał
        za niego śmieszną sumę.Udzielono mu wszelakiej pomocy i dzięki temu wszedł na
        wyżyny.Jednak na szczycie nie jest się wiecznie,a całe pięć oczek zdobyte przez
        niego może oznaczać że nie ma w tym sezonie formy.Pozdrowienia dla Rezeszowa
    • Gość: kibic-weteran Re: ŻUŻEL. Echa meczu Unia - Marma IP: *.man.rsk.pl 21.04.06, 11:03
      Do Tarnowa na żużel to ja nie pojadę .Byłem ponad 10 lat temu kiedy to Stal
      wygrała tam bez problemu,a po odjeżdzie młoda hołota Tarnowska wyszła na ten
      most nad jezdnią i rzucali kamieniami w auta z Rzeszowa tłukąc ludziom szyby w
      autach,nam w służbowym autokarze z KWP w Rzeszowa wybił boczną szybe raniąc w
      głowe pasażera-potem pogotwie,ale błyskawicznie na hamulce i wypadło nas 6-ka i
      złopaliśmy gnojka 16-to letniego trampkarza Unii Tarnów miał sprawe i koszty
      wyjechaliśmy ok.21-szej.Jednym słowem to ludzie w rodzaju Papua-Nowa Gwinea,nie
      widzący cywilizacji,typowa wiejska pijacka-prowincjonalna hołota,omijać takich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka