Gość: podatnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:23 I trzeba ich tępić. No bo jak nazwać to że specjalnie nie wykorzystują zaległych urlopów ,żeby za to dostać niezła kasę z kieszeni podatników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_west Re: Wyżsi urzędnicy to pasożyty!!! 20.04.06, 07:47 słusznie!! szczególnie tych co mają wzrost powyżej 180 cm!! nie będzie taki urzędniczyna wyższy od pana prezydenta i brata jego bliźniaka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miloch Re: Wyżsi urzędnicy to pasożyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:01 Ale ty głupi jesteś adamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola mam problem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:51 Jak sądzicie : czy lepsza jest kawusia z ekspresu czy też tradycyjnie "zasypywana" . Bo ja jednak wolę z ekspresu - niestety. No i jakie ciasteczko jest najlepsze do takie kawusi?? Sam nie wiem - pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam problem... IP: *.res.pl 20.04.06, 17:00 jola?? i mówi "sam nie wiem" ?? ble.... a co kawy to najlepsza jest z ekspresu, a do tego jakiś serniczek... i koniecznie miedzy 9.00 a 9.30 rano jak na korytarzu tłoczą się petenci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pg Re: Wyżsi urzędnicy to pasożyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:24 Rzeszowskie siedzidupy łączcie się nadchodzi czas reform. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Wyżsi urzędnicy to pasożyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:31 powiedziała bym nie siedzidupy ale pierdzistołki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz czas gaci czyli reformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:35 matoły pisowe będą robić reformy czy w reformy:))) Odpowiedz Link Zgłoś