Dodaj do ulubionych

Ginekolog-Piękoś

28.04.06, 11:57
Czy moge prosic o obiektywna opinie, czy posiada potrzebny sprzet w
gabinecie, czy jest solidny i czy dobrze sie zaopiekuje moja ciążą i później
podczas porodu? Czy poswieca duzo czasu pacjentce, informuje o wszystkim
skrupulatnie i odpowiada na pytania?
Bardzo prosze o wyrazenie opinii, poniewaz mam u niego wizyte a chcialabym
dokonac trafnego wyboru na nastepne 9 miesiecy, wkoncu nie codziennie
czlowiek rodzi.. Bede wdzieczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: pipi Re: Ginekolog-Piękoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:10
      pewnie,że dobry.Nie licz na to,że ginekolog przyjdzie do Twojego porodu,chćby
      dlatego,że ma mnóstwo pacjentek i trzeba by go sklonować.Poza tym nie jest Ci
      potrzebny lekarz do porodu tylko dobra położna,ponieważ to ona będzie kierowała
      porodem.Ważne jest,żeby się Tobą zajął podmiotowo a nie przedmiotowo a On taki
      jest(przynajmniej był do niedawna).Pozdr
    • Gość: anusia Re: Ginekolog-Piękoś IP: 213.25.159.* 29.04.06, 12:31
      Ja chodziłam do Piękosia i nie byłam zadowolona. Ja miałam zupełnie inny
      problem - leczyłam bakterie (nieskutecznie) i nie mogłam zajść w ciążę. Nie
      licz na to że odpowie na wszystkie twoje pytania. Jest bardzo małomówny i
      trzeba wręcz go "ciągnąć za język" aby coś powiedział na dany temat. A wogóle
      to w jego gabinecie czułam się jak intruz, traktował mnie z góry mimo że
      przecież chodziłam prywatnie i płaciłam za wizytę. To nie jest tylko moje
      zdanie. Koleżanka która do niego chodziła też miała takie wrażenie na jego
      temat.
      • Gość: monia Re: Ginekolog-Piękoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:01
        tez sie pod tym podpisuje, jest beznadziejny.
        • marchewkamilion Re: Ginekolog-Piękoś 07.05.15, 09:29
          Miałam wątpliwą przyjemność być jego pacjentką. Szanowny dr Piękoś w sposób bardzo nieprzyjemny przeprowadził zarówno wywiad, jak i samo badanie. Bolało nieziemsko. Na wszelkie moje pytania odpowiedział ostro, że on tu nie jest od informowania mnie, a jeśli mam jakieś pytania, powinnam się umówić na prywatną wizytę (ta, o której piszę była w szpitalu). Po wizycie czułam się jeszcze gorzej, niż przedtem, bo do nieustającego bólu dołączył dyskomfort psychiczny po tym, w jaki sposób mnie potraktował.
          Wyjątkowo nieprzyjemny typ. Nie polecam. Jeśli szukasz dobrego ginekologa, warto pójść do dr Chruściela w Rzeszowie albo do dr Kuczy w Krośnie. Obaj są bardzo cierpliwi, delikatni i odpowiedzą na wszelkie, nawet najgłupsze pytania bez zniecierpliwienia i wywyższania się, jak zrobił do dr Piękoś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka