Dodaj do ulubionych

Pytanie do studentów WSIiZ

IP: 212.203.137.* 29.04.06, 23:50
Cześć
Zastanawiam się nad podjęciem studiów stacjonarnych licencjackich na WSIiZ,
ale studiuję już na innej uczelni i nie wiem, czy udałoby mi się to pogodzić.
W związku z tym chciałabym zapytać studiujące na WSIiZ-ie osoby, czy jest u
Was coś takiego jak indywidualny tok studiów, czy jest możliwość np.
przepisania ocen z przedmiotów, które się powtarzają. Pytam bo wiem, że
różnie z tym bywa, a niezbyt uśmiecha mi się chodzenie drugi raz na
przedmiot, który już miałam czy tracenie czasu np.na WF :/
Może ktoś ma takie doświadczenia i jest zorientowany. Będę wdzięczna za
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Student 1 roku Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 08:08
      istnieje możliwość przepisania ocen oczywiście za zgodą prowadzącego, często
      wymagają programu szczegółowego zajęć z innej uczelni gdzie przedmiot był
      zaliczony. Również istnieje coś takiego jak indywidualny tok studiów ale dla
      osób z wysoką średnią. Pozdrawiam i polecam WSIiZ zwłaszcza auropeistykę z
      naprawde świetną młodą i bardzo dobrze wykształconą kadrą zarówno merytorycznie
      jak i praktycznie
      • Gość: zefir Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:50
        no i będziesz miał międzyplanetarny dyplom, to nowość na wsize, ale nigdzie w Polsce takiego nie dostaniesz, można potem bez żadnych problemów znaleźć pracę na Marsie
        ;)
        • Gość: Sirocco Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:10
          ZAWISTNY DEBIL
          • Gość: zefir Re: Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:30
            przecież napisałem prawdę, o co chodzi???
            ;)
          • Gość: zefir Re: Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:33
            To na innych planetach też uznają wasze dyplomy? No to przepraszam, nie wiedziałem.
            • Gość: winieki Re: Do Zefira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:39
              tak
              • Gość: zefir Re: Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:11
                Cholerka, jak wszystkie blondynki po WSIiZ-ie odlecą na Marsa to kto będzie pracował w rzeszowskich barach???
                • Gość: zefir Re: Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:17
                  No tak, znowu się skompromitowałem, przecież wszyscy po wsizie zostają
                  prezesami największych polskich banków, zresztą, co ja piszę, światowych!
                  ;)
                  • Gość: zefir Re: Do Zefira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:20
                    Przepraszam!
                    ;)
        • Gość: mugol Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:52
          Mamy też wspólny dyplom ze szkołą w Hogwarcie :)
          • Gość: zefir Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:19
            aaa, teraz już wiem dlaczego niektóre blondynki latają na miotłach po Baranówce ;)
      • Gość: akuratnie Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 212.203.137.* 30.04.06, 12:14
        Dziękuję bardzo za informacje. Czyli rozumiem, że na 1 semestrze indywidualnego
        nie można wziąć.

A zdawał ktoś może ten test na sbm? Jest jakiś kosmicznie trudny,
        czy "normalny" człowiek ma szansę go zdać? ;)
        • Gość: Sasio Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 81.219.30.* 04.05.06, 22:55
          a co na takiej uczelni moze byc trudne?:)
          • Gość: ptaq Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 82.177.98.* 09.05.06, 00:46
            trudno sie tam nie napic ;)
            • Gość: akuratnie Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 212.203.137.* 11.05.06, 10:44
              Boże święty, czy tu nie ma poważnych ludzi?
    • Gość: pr Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.06, 10:31
      skoro studiujesz na innej uczelni to proponuje najpierw spotkjanie z dziekanem
      w celu ustalenia czy te zajecia ktore juz masz na zaliczone na swojej
      macierzystej uczelni nie beda przepisane. jest taka mozliwosc i dziekan jest
      wladny zaliczyc nawet cale semestry jesli program sie pokrywa.
      nie wiem tylko jak w tej sytuacji wyglada sprawa ewentuyalnego stypendium.
      • ciumaczek Re: Pytanie do studentów WSIiZ 11.05.06, 16:02
        Witaj!
        Mój kumpel studiuje jednocześnie na Polibudzie i na WSIiZ-ie. Mowi, ze WSIiZ to
        pestka i radzi sobie bez problemu. Niestety nie wiem na jakich konkretnie
        warunkach -przedmioty ma na pewno przepisywane, ale nie wiem jak z ITS-em.
        Zycze powodzenia i pozdrawiam
        • Gość: maniek Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:47
          Hm, a ja myślę, że to pytanie jest bez sensu. No, chyba że sam dziekan odpisze ;-)
          Równie dobrze mogłabyś spytać w piekarni o cenę wkładek do butów...
          ;-)
          • Gość: donowan Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:02
            i tak dalej...
          • Gość: akuratnie Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 212.203.137.* 12.05.06, 18:32
            A ja myślę, że jest z sensem, a porównanie do piekarni jest co najmniej niezbyt
            trafne.
            Nie pytam o szczegóły, tylko ogólnie w celu zorientowania się. Jestem pewna, że
            jakiś procent studiujących tam osób potrafi odpowiedzieć na moje pytania, a
            dziekan nie jest jedyną osobą posiadającą taką wiedzę.
        • Gość: akuratnie Re: Pytanie do studentów WSIiZ IP: 212.203.137.* 12.05.06, 18:22
          Dziękuję Ci bardzo. Też studiuję na polibudzie, a z WSIiZ-u nikogo nie znam,
          dlatego nie bardzo wiem, czego się tam spodziewać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka