Dodaj do ulubionych

wakacje z blondynką

IP: 67.15.106.* 10.05.06, 11:24
Małe pytanie do osób znających życie - czy to w porządku kiedy panna zrywa zaręczyny z jednym panem, wyjeżdża na wakacje z drugim, rozmawia z nim o wspólnym życiu a po zakończeniu wakacji stwierdza żeby wracał do siebie? Komentarz jest tylko "na tym polega życie". Niecałe dwa miesiące później wraca do nieudacznika, którego kopnęła w tyłek razem z pierścionkiem przed wakacjami. Trochę to za skomplikowane dla mnie, może mi ktoś wyjaśnić z bardziej doświadczonych czy na tym faktycznie polega życie? Bo szlag mnie trafia nieprzeciętnie :/. Pozdrowienia Agniesiu
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: wakacje z blondynką IP: *.eranet.pl 10.05.06, 16:16
      udawaj ze wybaczasz i przelec jej najlepsza przyjaciolke
      • Gość: ... Re: wakacje z blondynką IP: *.eranet.pl 10.05.06, 16:17
        oczywiscie tak zeby wiedziala:)
    • Gość: hydromanekin Re: wakacje z blondynką IP: *.cec.eu.int 10.05.06, 16:52
      A gdzie na te wakacje pojechali ?
      • Gość: Regra Re: wakacje z blondynką IP: 193.120.138.* 11.05.06, 14:02
        no chyba nie dales jej wrocic do siebie!!!! jak sie pojawi kolejny bolec kolo
        niej to cie znowu zostawi. nie badz glupi. zgadzam sie z przedmowca. przelec
        jej przyjaciolke najlepiej na jej oczach. niektore baby potrafia przeginac.
        wstyd mi za nie, ale coby rownowage w przyrodzie zachowac: faceci tez sa dobre
        ziola:]
        • Gość: R Re: wakacje z blondynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:18
          Fajne wakacje nie są złe, a do tego sponsorowane ;-)
          hihihihi

Nie wiem tylko który z tych obu facetów to większy frajer... stawiam na to, ze
          obaj na równi.
          • Gość: max Re: wakacje z blondynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:00
            Co ty ten do którego wróciła jest większym palantem
    • kuba20031 Re: wakacje z blondynką 13.05.06, 19:08
      Olej babe . Upij sie i znajdz sobie inna
      • kuba20031 Re: wakacje z blondynką 13.05.06, 19:08
        kuba20031 napisał:

> Olej babe . Upij sie i znajdz sobie inna

PS Tylko bron Boze nie blondynke !
        • huskyman Re: wakacje z blondynką 14.05.06, 18:50
          Swieta racja!
          • Gość: autor Re: wakacje z blondynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:42
            hhe dobre, gdyby niewiasta opisała podobne zdarzenie, rada byłaby następująca:
            Przygotuj mu romantyczną kolację, puść jego ulubioną muzykę, obejrzyjcie razem
            mecz i zaserwuj fellatio rodem z niemieckich porono..

nikt nie napisałby: puść się z jego kumplem na jego oczach:)
            • Gość: ania Re: wakacje z blondynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:55
              Widać tutaj równouprawnienia jeszcze nie ma :)
        • Gość: Andrzej Re: wakacje z blondynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:30
          Cholera żeby to było takie proste jak piszesz...:/
    • Gość: cris Re: wakacje z blondynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:07
      omijaj nastepnym razem takie jak ona bo nie jest to warte wiecej niz 100 zeta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka