Dodaj do ulubionych

szukam Marty K.

IP: *.res.pl 29.05.06, 21:20
to taka sympatyczna brunetka. zna ktoś?
Obserwuj wątek
    • jetpilot1 Re: szukam Marty K. 29.05.06, 21:25
      to chyba o mnie chodzi
      • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:27
        a ty przypadkiem nie masz końcówki męskiej??

to znaczy imię ci się na 'a' nie kończy żeby nie było :P
        • Gość: ja sucks Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:28
          I znowu problemy sercowe goscia ktory nawet nie wie ile ma lat.
          • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:31
            a kto powiedział że sercowe?? ma mi ona 10 zł oddać
            • Gość: MiKaEl Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:36
              Kolejna konfabulacja. Co to qrwa jest 10 zł, zlituj sie.
              • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:38
                no miała dzisiaj przyjść na lekcje i oddać mi te 10 zł bo po matematyce miałem
                sobie coś w sklepiku szkolnym kupić ale nie przyszła wogóle dzisiaj do szkoły i
                jestem na nią zły
                • Gość: MiKaEl Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:41
                  Masz 24 lata? Dwa fakultety, i jestes modelem tak?
                  • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:42
                    nie, nie wiem o kim mówisz...
                    • Gość: MiKaEl Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:43
                      Tak pisales wczoraj no stary.
                      • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:47
                        ja??
                        • Gość: ds16 Re: szukam Marty K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:52
                          kumpela z solarki ?
                          • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 21:55
                            no mówię przecież że ze szkoły a nie z żadnej solarki (a tak przy okazji -
                            chodzi o solarium, tak?)
                            • Gość: ds16 Re: szukam Marty K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:57
                              solarka to solarium, zgadza się .

Jeśli nie jesteś dresem, to kim do cholery jesteś !?
                              • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 22:00
                                mam na imie krzysiek, chodzę do trzeciego gimnazjum w rzeszowie do klasy III C i
                                mam 15 lat.
                                • Gość: u Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:11
                                  Ty walniety jestes a wczoraj pod tym nickiem i IP pisales ze masz dwa fakultety
                                  i jestes modelem, a miesiac temu ze 34-letnim kawalerem.
                                  • Gość: ds16 Re: szukam Marty K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:14
                                    hehe to wszystko wyjaśnia jesteś dresem, kurde nie ma czego gratulować Ci
                                    powiem !
                                    • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 22:16
                                      ale ja nie chcę żeby mi gartulować.. ja chcę znaleść Martę K.

a ten koleś wcześniej to jakiś dziwny musi być skoro nie wie jak działa
                                      mechanizm NAT stosowany przez providerów :P
                                      • Gość: Gosc Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:19
                                        Poznaje po stylu gosciu
                                        • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 22:36
                                          znaczy się rokoko ??
                                      • Gość: ds16 Re: szukam Marty K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:21
                                        plączesz się w zeznaniach ,no ,ale dobra ta Marta to jakaś fajna, blondynka ?
                                        czy raczej zdzirowata dresiara na różowo z pępkiem na wierzchu ?

Większość panienek się zupełnie nie szanuje, potem płaczą, że świat okrutny, a
                                        faceci ch..e
                                        • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 22:35
                                          no przecież pisze że brunetka, sympatyczna, ubiera się jak dziecko-kwiat i czyta
                                          wiersze leśmiana i przerwy-tetmajera
    • bravocharlie Re: szukam Marty K. 29.05.06, 23:35
      A nie było przypadkiem gdzies takiej piosnki: "co się stało z Martą K."

Mogłem pobłądzić...
      • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 29.05.06, 23:39
        to hołdys śpiewał... ale jemu chodziło o magdę...
        • huskyman Re: szukam Marty K. 30.05.06, 00:09
          O Magdę M. ... ;)

:D
    • Gość: Mikael Re: szukam Marty K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:00
      Masz.
      • bruxsa Re: szukam Marty K. 30.05.06, 22:15
        a może to Marta Kaczyńska...
        • bravocharlie Re: szukam Marty K. 30.05.06, 23:15
          a nie Mariola?;)
    • Gość: ja Re: szukam Marty K. IP: *.res.pl 30.05.06, 22:28
      znowu jej w szkole dzisiaj nie było i nie mogłem sobie kanapki na przerwie kupić :(

o rzesz ku ty włoski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka